+1 yılBen de mastürbasyon yaparken düşündüm bikaç kere,biraz ittirince acıdı ben de bıraktım:D ama seninki gibi düşüncelerle temellendirmemiştim bunu,spontane yani.
Haklı olabilirsin belki ama onlara koz verip vermemen zarın yırtılıp bir iki damla kan akmasıyla değil bence senin duruşun ve tavrınla alakalı."Ben istediğim için yaptık ve bitti" mesajı verirsen koz moz geçmez ellerine diye düşünüyorum.
Sonuç olarak kızlık zarı denen şey tamamen bir saçmalık.Üstünde düşünülmemesi gereken bir teferruat.51 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle teferruat duruşumlada bu mesajı vermeye çalışıyorum
En İyi Cevaplar
çok mantıklıca,burda bile defalarca duyduk,bozup terkedenleri,kızlarmı aptal erkeklermi ...anlamak çok zor.bozan erkeğin pis sırıtmalarına katlanacağına,zaten bozukmuş imajı vermek daha iyi,en iyisi erke istiyor diye değil sen istiyorsun diye olması
192 Yorumla
Soran+1 yıloh ya teşekkür ederim
- +1 yıl
u çok sert
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret biriyle seks yapınca giden birşey bekareti takan erkelerin birçoğu sadece skor ve kıyaslanma korkusu penisi küçüktür erken boşalıyordur aklına ne geliyorsa herkez herşeyde iyi olamaz geliştire bilir ama ilk önce kafaları geliştirmek lazım kadınlara yüklenmek çok saçma
10 Yorumla
+1 yılFarkli bir pakoloji.seni anliyorum ve dusuncelerin gayette mantikli geldi bana
41 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel böyle düşünen insanların olduğunu bilmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bazıları kızlık zarı olmadan doğuyor. Ama topluma göre onlar namussuz sayılıyor... Bakire değilsin or*spusun veya evli isen kocanı aldattın falan filan-
Veya bu bakire değil ben bunla evlenmem diyen erkekler var. Hatta bazıları "seni ilk ben skcm" kızlık zarı yırtıldıktan sonra "o kızı deldim/becerdim/hallettim/bozdum" der erkek
Ve eğer bu erkek seni aldatır ise veya boşanır iseniz ilerde tekrar evlenince bakire olmaman ile ilgili sorunlar yaşatır kocan sana. Bu kocanın nedense zoruna gider.
Kızlar sizlere tavsiyem...
Belli bi yaşa gelince planlayın sonra bi vibratör alın ve isterseniz (yani yemin etseniz inanmazlar falan düşüncesine kapılır iseniz) kameraya alın ve kendi bakireliğinizi bozun veya doktora bozdurun (cerrahi anlamda) ve belge falan isteyin o belgenin fotosunu çekin veya zaten sisteme kaydolur.
Özet: Erkek sizden vazgeçebilir ama onun sizi kullandığını düşünmemek için veya arkanızdan öyle şeyler söylenmemesi için, kendi bakireliğinizi kendiniz bozun.
(Yazım veya noktalama hatası yapmış olabilirim ama amacım toplumsal algıyı sizlere ifade edip bu konu ile alakalı tavsiye vermekti; saygılar...)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim benim ilkim .ama bu beni ona daha da bağlamadı açıkca söylemek gerekirse.bekarete önem verirdim eskiden ama şimdi vermiyorum.basit bişey.sevgilimle evlenmek isterim ama ayrılırsak da aklımda kalacağını (o benim ilkimdi unutumam vs diyeceğimi) sanmıyorum.
30 Yorumlasenın bılıncınde olan tanıdıklaım var bana da bı ara mantıklı gelıyrdu ama sevdıgene senı gercekten sevene bunu yasatmak guzel bırsey bence sahıplenme duygusu oluyor arada guzel seyler ama herkesn dusuncesı tabı :)
10 Yorumla
+1 yılbekaret mi özgürlüğü kısıtlayan ben onu anlamadım.ilk ben yaptım olmıcak diosn ama sen bozsan da bozmasanda bir ilkin olacak.ilk sadece 2 damla kan değildir.bağlanmakda kanla olmaz duyguyla olur
32 Yorumla
Soran+1 yılevet yine bağlanılabilir ama sonuçta iyi hissettirmişti
- +1 yıl
sen böyle yaparak iyi hissetmiş olabilrsin ona kesinlikle bişey demem
+1 yılEgon yuksek sanirim.Feminist olmak icin sart.Pismanlikta duyacagini sanmiyorum.Neden deger vermedigin degerlere sahip insanlara anlatma ihtiyaci duydugunu anlamadim.Onaylanmak mi istiyorsun?
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır farklı bakışaçıları burada bir araya gelmeli bence bekareti herkes çok sorun etmiş durumda ve sıkıldım bundan biraz ufku genişlemeli insanların
- +1 yıl
Bekaret et parcasindan ibaret degildir.Erkeginde bekareti vardir.Bu insanin yapisini gosterir bence.Bakir birini bekleyen ben bakirim.Bu bir zevk ve tercihtir.Oyle dusunmuyor olsanda saygi duy ve fikrin sana ait bizimki bize Kesin dogruymus gibi konusman sikintili olan durum.
Soran+1 yılkesin doğru demiyorum savunuyorum bakir erkek var mı ya
- +1 yıl
Arkadaslarimin baskisi kizlarin baskisina ragmen ben.Ellerimden kelepceleyip odaya koyduklarini bilirim bir kizla.Yada bir kizin bana topmusun hakaretine maruz kaldim.Hattaşu angerizekali diyenler cogunlukta olacak ama.Erkegin bakirligi belli olmadigindan daha degerlidir.Belli olmamasinin arkasina saklanmk ve bakir taklidi yapmak onursuzluktur bana gore.Diktirmekten dahda asagi bir durumdur.Erkek dogmak ayri erkek olmak ayri.
Soran+1 yılçok takılmaya gerek yok bence bunlara ayrıntı bunlar bekaret dediğin toplumun oluşturduğu ve değer verdiği bişey gereksiz
- +1 yıl
Bencede tam anlamiyla gerekli.Toplumun bana verdigi brsey degil.Kurallar umrunda olan bir insanda degilim.Ama bir insana ait olmayi istemek kotu olamaz.Tabi suanda bu dusunceden uzakta toplum.Sadece seklen birsey bekaret ve tek kisi sacmalugi herkes icin sakladigin muddetce hersey mubah mantigi var iki cinstede.Yani insanlar icin anlamini yitirmis gereksiz bir kural hakllisin.Cunku insanlar artik onem vermiyor tek kisiye ait olmaya.Benim inandigim bu ve buna inanan biri ararim.
Soran+1 yılkimse ilk bulduğuyla evlenmediğine göre bu çok gerçek dışı göründü
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler sunnet olrken kızlarında zarını alsınlar ıkısıde bır parca fazlalık
511 Yorumla
Soran+1 yılayynen
Cevap sahibi+1 yılbu ülkede bekarete bu kadar takılmasının sebebıde bence cogu kısının sevgılısıyle cınsel ılıskı yasayamayıp genel ev gıbı yerlere gıdılmesı ... kızlık zarı alınırsa kımsede korku kalmaz ınsanlar mutlu ve saglıklı cınsel hayata kavusur bence
Soran+1 yılçook doğru bence de herkes rahat olsa pek çok sorun çözülecek
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir şey var . Türkiye'de bekarete aslında sanıldığı kadar önem verilmiyor . Bunu yabancı evliliklerden fark edebilirsiniz . Ama toplumda bazı parazit insanlar , özellikle kızın ilk birlikteliğini yaşadığı insanlar ayrıldıktan sonra arkasından dedikodular çıkartıyor . Kızın ve kızın evlendiği adamın onurunu zedeliyorlar . Önem verilmesinin sebebi bu . Önce bu dedikoducu parazit insanların bu toplumdan temizlenmesi lazım . Sonrası zamanla aşılır .
Cevap sahibi+1 yılşimdi önem verilmiyo dğil eğer İstanbul antalya İzmir gibi bir yerde yaşıyosan cinsellik liseden başlıyor fakat diğer illerde öyle değil daha he bu illerdede 90 lı nesil rahat bu konuda ... tabı gecmıs nesıllerdede rahat olanlar var...
Soran+1 yılankaradayı 90 kuşağıyım lisede çoğu kişi yaşamaya başlamıştı. kimse ileride bakire istemeyecek
Cevap sahibi+1 yılankarda buyuk sehır ordada normaş tabı onu unuttum... bende antalyada yasıyorum sevgılısı olmayan kızlar bakireydi hep dıgerlerının cogu gıtmıstı oda zaten mantıklı ... ama sunuda anlamıyorum bazı erkekler tabı bunlar cok degıl ama hem kızlık bozup evlenecegı kızıda dokunulmamıs ıstıyor hergele hakkını doldurmusun zaten bozdugun kızı alaydın dıyesım gelıyor ama kızada ezıyet olur o zıhnıyettekı ınsanda cekılmez
- +1 yıl
Zaten ben her haltı yiyeyim evlendiğim kız bakire olsun zihniyetinden dolayı bu toplum bu halde . Herkes ya ilki olanı alsa ya da kimseye dokunmasa böyle şeyler olmaz . Tartışmasına da gerek kalma
Soran+1 yılilkini niye alıyorsun o da sakat
Cevap sahibi+1 yılsakat en ıyısı bekaret kalksın ıstıyen ıstedıgıne versın alsın alısverıse can versın
Soran+1 yılevet aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılhitler gibisin be.düşmanın eline geçmektense zehir içip intihar ederim diyorsun :)))
31 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen
kimseye koz vermedim diyorsun da sen vereceğini veriyorsun zaten koza falan gerek yok ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılvermek almak olayı değil bu ben sanki sözde "verirken" o da bana birşey vermiyor mu? iki tafta alıyor ve veriyor hacı neyin kafası bu
Soran+1 yılayran olacak bu galiba
+1 yılBekarete önem veren bir erkeğe aşık olursan problem . Ne diyeyim böyle mutlu olacaksan iyi olanı yapmışsın insan mutlu olduğu eylemi yapmalı .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Deneyin bakalım" ha...
"Ben bozdum; siz de bozun" mu demek oluyor bu şimdi ?
Şayet itimatlı mı sence ? Şayet öyle ise, uçurumdan atlayınca etrafındakilerde atlamalı mı sence ?15 Yorumla
Soran+1 yılanlamaya çalışmayı deneyin demek o herkes yapsın demek değil hey allahım
Cevap sahibi+1 yılBen veya birkaç kişi dediğin şekilde anlamış olsa da, o cümlenden dediğim anlam çıkıyor...
Soran+1 yılben onu kast etmedim
herkes "ben bozdum" demez kimisi de bir ömür bağlanır. sen kullanılmaktan korkup işi garantiye almışsın ama sana çok bağlanabilecek bir insanı da kaçırmışsın. hangi çevrede olursan ol, eğer yaşın 40-50 değilse bakire olmak sevimlidir.
11 Yorumladeneyin bakalım mı? sahiden de koyun zannedenler de var-mış. güldürdün beni.
22 Yorumla
Soran+1 yılkoyun?
Soran+1 yılanlamayı denemekten bahsediyorum yapın demiyorum dikkat!
+1 yılYa benimsin ya kara toprağın dedikten sonra...Sapladım hıyarı.
Sonrasını hatırlamıyorum.33 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D yarıldım asddfg (patlağım ya bide)
Soran+1 yılsanada çakalım mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bozdum ama ilk ben olayım diye bir düşüncem yoktu. Sonuçta daha ilişkiye girmediğim için yine bakireyim :/
21 Yorumlafaydasını gördüm demişsin ne faydası oldu merak ettım ? parmagına saglık :)
14 Yorumla
Soran+1 yılkimseye bağlamadım sırf ilk olduğu için. üzülmedim kullanılmış eksilmiş hissetmedim. lan bakireyim şimdi sen bakire misin diye dalga mı geçecek yapsam acır mı demedim. kendim yaptığım için cesur hissettim bunu bir erkeğe malzeme yapmadım. kendi kararımı verdiğim zaman kendim kendi kontrolümle yapmış oldum daha büyük bir özgürlük var mı?
Soran+1 yılcidden takdir ediyorsan ne mutlu
olaya farklı bir yaklaşım olmuş...
yani böyle düşündüğün için bir şey diyemeyiz ama
bize mantıklı gelen tarz değil maalesef...11 Yorumlabuda yeni cıktı :D patlak kızın feminen ayakları hıhı tamam yedik özgürsünüz hımına ya...
11 Yorumla
Soran+1 yılfeminen ayak :D hayır özgürlük
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kazara bozmuşsun gelmiş burda ayak çekion bea :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyok lan bilinçliydim
Cevap sahibi+1 yıleyi o zaman aferin :)
+1 yılbişey diyim mi, çok iyi yapmışın
23 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
- +1 yıl
evet çok ciddiyim
Soran+1 yılteşekkürler o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu soruyu hatirliyorum. Gecen sene sorulmustu aynisi. "anarko feminizm" lafi orada da gecmisti.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ben görmedim ben değildim
Cevap sahibi+1 yılKizlik zarinin ne ise yaradigini arastirirsan, dogum anindan alinmamasi gerektigini daha net anlarsin.
Capiche?
Sen simdi cevap verirsin ama ben cok useniyorum yazmaya. O yuzden simdiden iyi geceler.
Soran+1 yıldoğduğu anda alınmaması gerektiğini bende biliyorum koruyucu özelliği var ergenlikle diyelim burada uygulama değil fikir önemli
ilk senden duymadım :o
13 Yorumla
Soran+1 yılben artıladım bro
+1 yılOnun amacı o zaten seni isteyen zorluk çeken para harcayan ÖMrünü harcıycak kişiye özel , ama sen 24 saat açık lokanta yapmışsın bacak aranı .
58 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin malı değil bacak aram kimseye özelde değil benim zevkime göre ben ne istersem o
- +1 yıl
özel bir yer değil yani ,
- +1 yıl
daha çok durursun pencere önünde :D cinsellik 2 . planda misissi önemli olan aşk duygu seli dimi .
- +1 yıl
yeter kardeşim
- +1 yıl
hadi iyi geceler .
Bozmak zorundamıydın ki illa ? Dursa ne olurdu.
77 Yorumla
Soran+1 yılböylece ilk erkeğe saçma bir duygusal bağ beslemedim. kimseye koz vermedim onun ilki bendim diye
- +1 yıl
sen neyi bekliyorsun hala :D 50 yaşına geldin :D
- +1 yıl
yaktın beni 3 eksi aldık senin yüzünden lila
- +1 yıl
bu ne kardeşim 7 oldu şimdi , durdur şunları
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yeah mean peki ne oldu şimdi kim kazandı tüneli acınca
03 Yorumla
Soran+1 yılben kazandım yihuu
Cevap sahibi+1 yılçok iyisin dostum benim .. nerdesin sen
iyi de bundan bize ne?
26 Yorumla
Soran+1 yılbekarete farklı bir bakış açısı dostum
Soran+1 yıltakmak değil ne olacak lan neymiş bu bukadar dedim
Soran+1 yılbedenim kıymetliydi evet onurumda kıymetliydi güç de bende olmalıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNoktasina kadar haklisn
70 Yorumla
+1 yılDerdin ne namıssız neden bozdun aleti :(
05 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyi çalışıyor artık
- +1 yıl
işin zor ama :(
Soran+1 yılbekarete önem veren biri benim hayat arkadaşım olamaz zaten hayata çok farklı bakıyoruz demektir
- +1 yıl
vücut senin senin tercihin senin kararın.
bişi diyemem ben.
Soran+1 yılevet bu anlayış güzel sağol
Başımıza daş yağacak daş
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnaptın be bacım bari bekaretini satsaydın 1000 liraya 1500 e güzelsen zatem o.rosbu olcan zemin hazırladın sen
27 Yorumla
Soran+1 yılseksi isteyerek yapmak o*luk değildir yeter ya hepimize o* desinler de kurtulalım artık kadın değil o* desinler diek valla ya
Cevap sahibi+1 yılburası türkiye bacım sen gider birine aşık olursun ama o bekarete önem verir çok vurursun kafanı taşlara çook
Soran+1 yılbekarete önem veren mantıktaki birine aşık olamam ben insanların zekasına fikirlerine aşık olurum
Cevap sahibi+1 yıliyi bozuk kız seniii :D
Soran+1 yılönce kızların şu mantıktan kurtulması lazım tabi kız kıza düşman arkadaş bu ne aynı cinsiz lan birgün kazara bişey olur sanada o* derler o zaman anlarsın
Cevap sahibi+1 yılhemcinsim olduğun için ben seni düşündüm kızım bende isterim evlenmeden bir erkekle beraber olmayı seksi doruklarında yaşamayı ama türkiyede yaşıyoruz evlenmeden yaparsak orosbu damgası yiyoruz yapacak bişey yok ya yurtdışına gidiceksin ya da kaderine razı olacaksın
+1 yılben bozdum ama kaza ile bilinçli yapmadım..
10 Yorumla
+1 yılkullanıcı hatası diyorsun yani?hımmm
01 Yorumla
+1 yılharakiri yapmışsın resmen hatun.memnun musun peki cidden.özgürlüğün tadı neymiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok memnunum
- +1 yıl
sevindim de.bana faydası olmadıktan sonda neyleyim japon kızı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüncelleme yapmasan ölür müsün
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburası Türkiye bacım
10 YorumlaVay anasını sayın seyirciler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyle bozdun peki :D
31 Yorumla
Soran+1 yılparmak
atıyosun :S
00 Yorumlaiyi yapmışsın
00 Yorumlasaçma bence :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye yaptın bunu ?
012 Yorumla
Soran+1 yılçünkü bekaret verilen alınan bişey olmamalı. çünkü karar bana ait olmalı. çünkü vücut bana ait ne başkasının namusuyum ne de kendim namus temsilcisiyim ne de başkaları benim namus bekçim ayrıca namus ne ya. özgürüm bireyim ve güçlüyüm bununda her alanda böyle olmasını istiyorum. kararları toplum dayatmalarından insanlardan bağımsız ben almalıyım
Cevap sahibi+1 yılailen biliyor mu peki ? ileri de senin için sorun olmacyaığna emimnsin yani
Soran+1 yılkimseye söylemek zorunda değilim aileme ne ki evlendiğim kişiye ne evleneceğim mantıktaki birinin asıl hala bakire misin naptın sen demesi lazım
Cevap sahibi+1 yılaşırı özgür düşünüyorsun sanırım bilmeiyorum , birlikte odlun mu biriyle , bir de yaşın kaçtı?
Soran+1 yıl20 oldum evet
Cevap sahibi+1 yılaynı yşlarda sayılırız , karar seni di canım ha kendin , ha başkası artık önemi yok ki , oldğn kişiye ne dedin kendim mi bozdum dedin
Soran+1 yılilkine evet sonrakine bişey demedim
Cevap sahibi+1 yılanladım canım :) yaptığın şeyi zaten ilişki yaşamak istemeyen biri yapmazdı zaten
Soran+1 yılkaltak mı olduk
Cevap sahibi+1 yılsana öyle bir şey dedim mi ben , istediğini yapmakla özgürsün hem
Soran+1 yıltamam teşekkürler anladığın için
Cevap sahibi+1 yılözgürsün tatlım :)
ben bozdum bennnnn
10 YorumlaYok
00 YorumlaEli işte gozü oynaşta olanlar bozabilir...;)
16 Yorumla
Soran+1 yılalakasız
Soran+1 yılbakireyim diyip sizi kandıranlar daha mı iyi lan ayrıca oynaş herkesin hakkı lan anlayın şunu artık
Soran+1 yılbana ne senin zihniyetinden ya
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat