Prezervatif güvenli bir seks hayatının olmazsa olmaz ürünlerinden bir tanesi. Bizi hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan koruyor hem de konforumuzu arttırıyor. Prezervatif kullanımının zevk verip vermediği sürekli tartışılan konulardan bir tanesi zaten. Cevaplar kişiye göre değişiklik gösteriyor ancak prezervatiflerin de kişilerin taleplerine uygun olacak şekilde birçok çeşidi bulunuyor.
Prezervatif kullanım aşamasında zevk hissiyatınız kayboluyorsa muhtemel sebebi prezervatif kullanırken yapılan hatalar olabilir. Oraya da mutlaka değinmek isterim :)Prezervatif ile Zevk Alabilmek için Doğru Kullanım Önerileri

prezervatif zevki etkiler mi Prezervatifle zevk alamıyorum diyenler doğru kullanıma mutlaka dikkat etmelidir. Prezervatiflerin tek kullanımlık olduğunu bildiğinizi var sayarak doğru kullanımın en önemli adımının doğru prezervatif boyutunu seçmek olduğunu söyleyebilirim. Kendiniz için en doğru boyutu penisinizi ölçerek bulabilirsiniz. Prezervatifler normalde kendinden kayganlaştırıcılıdır ancak yeterli olmuyorsa kayganlaştırıcı takviyesi de mutlaka yapın derim :)
Prezervatif zevki etkiler mi diyenlerdenseniz, doğru kullanıma özen gösterdiğiniz sürece zevk almanızda hiçbir değişiklik olmayacağını söyleyebilirim.Prezervatif Zevk Almayı Gerçekten Etkiliyor mu?

Prezervatifle zevk alamıyorum Prezervatif kullanımı zevk almayı etkilemez. Ancak boyutuna uygun seçilmeyen, yanlış kullanılan prezervatif doğrudan etkileyebilir. Bu sebeple doğru seçim çok önemlidir. Hangi prezervatif daha çok zevk verir diye merak ediyorsanız, size OKEY Hisset'i önerebilirim. Gerçekten çok ince ve lateks içermiyor, gerçek ten hissi veriyor. Bu özelliklerden sonra hangi prezervatif kullanılmalı diye çok da düşünmeye gerek yok bence :)
Doğru Boyutta Prezervatif Seçimi Önemli

Hangi prezervatif kullanılmalı Prezervatifler büyük boy, orta boy, küçük boy, ekstra küçük boy olacak şekilde çeşitlidir. Doğru prezervatif boyutunu penisinizi ölçerek kolaylıkla bulabilirsiniz. Boyutları ise şu şekildedir;
- Büyük boy olarak satılan prezervatiflerin 55 mm temsili genişlik ve 35 mm ağız çağı vardır.
- Orta boy prezervatif 52 mm temsili genişlik ve 33 mm ağız çapına sahiptir.
- Küçük boy prezervatifte bu ölçü 49 mm temsili genişlik ve 31 mm ağız çapındadır.
- Ekstra küçük prezervatifin boyutları 48 mm temsili genişlik ve 29 mm ağız çapı şeklindedir.
10 Yorumla
madem böle bir soru var ve cevap vermek arasında tereddüt ettim bari başladım yazim ben devamlı kullanıyorum ve ne his ne zevk bir azalma yoktam tersi bir şey olmayacagını bilerek zevk ine varıyorum dibine kadar kafam a takacagıma şeyime takarım bela olmaz ;-)
00 Yorumla
sadece doğum kontrolü için kullanılmıyor ki bu. bin bir türlü cinsel yolla bulaşan virüslere, bakterilere karşı korunmamızı sağlıyor. aynı kişiyle düzenli bir seks hayatın yoksa, birden çok partnerle bu işi yapıyorsan kendi sağlığın için kullanmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorunmasız ilişki istiyorsanız dürüst davranacaksınız, hastalık kapmaktan korkuyoruz hamile kalmaktan değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılevli değilsen ama..
Cevap sahibi+1 yılyuh. evli olanlar neden kullanıyor ya kullanmasınlar, korunmadan özgürce hissederek yapsınlar :)
Soran+1 yılertesi gün hapları reçeteye bağlanacakmış prezervatifsiz belki sorun olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamen katılıyorumbir kere deneyelim dedik 5 dk sonra çıkardı salatalık sok aynı şey hiç his yok :D
35 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D ertesi gün hapı alıyosun heralde yüz 100 koruyo seni?
Cevap sahibi+1 yılevet ama herzaman deği içme boşaldı zaman sadece her zaman kuşlanamıyosun ayda 1 kere en fazla kısır mıym diye düşünmeye başladm 2 sendr bişey olmadı :D
Cevap sahibi+1 yılmesela ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılBir de kadın için de şöyle kötü. Diyelim, penisin dairesel genişliği diyelim, 6, 7 cm. Prezervatif iyicene sıkıyor, hep penişse zarar veriyor, hem penisin dairesel genişliğini düşürüyor ve hem de kadının daha güçlü zevk almasını öteliyor.
Kalın bir penisin verdiği zevki düşürüyor prezarvatif00 Yorumla
+1 yılaynen öyle .. bende prezervatif ile yaşadıgım ilişkilerden hiç zevk almadım almıyorum da
ama korunmasız ilişkiye gireceksen güvendiğin bildigin bir partnerle yapacaksın bu işi
hastalık bile kapabilirsin bilmedigin kişilerle sevişerek aman dikkat10 Yorumla
+1 yılprezervatif zevk verir söylemi tamamen efsane , ticari , aletine lastık takıyorsun oda seni sıkıyor eşinin bedenini hissedemiyorsun bu nasıl zevk.. tek bir faydası var korunma o kadar
00 Yorumlaeşini seven erkek kendi korunur...o haplar zararlı...
20 YorumlaKanka durex yok ötesi dene. Efsane bi inceliği var yırtılmaz korkma
00 Yorumlahiçbirisi zevk vermez emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireyim hacı
51 Yorumla
Soran+1 yılo kötü olmuş :D
Duyduğuma göre öyleymiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende pipini tut da dışarı boşal be oğlum
04 Yorumla
Soran+1 yılistemeden akar makar başa bela :D
Soran+1 yılprezervatif kullanmıyosunuz ve hamile kalmadın? kesin kısırsın :D