Tutucu ailem ve eşimin tehdidi?

Eşimle evlendiğimde bakire değildim. Ama sevgili olduğumuz dönemde bunu ona söylemiştim. O da beni çok sevdiği için bunu problem etmemiş ve benden ayrılmamıştı. Lise çağında yaptığım bir hatanın bedelini ömür boyu çekeceğim aklıma gelmemişti...

Beni o şekilde kabul etti etmesine ama her tartışmamızda bunu benim yüzüme vurdu. Evlendiğime pişman oldum onunla... Sonra bir mucize sonucu birşey öğrendim. Eşimin annesinin ilk evliliği değilmiş. Gençken evlenmiş bakire çıkmadı diye bir hafta sonra geri yollamışlar. Abileri dövmüş, o da kendini kurtarmak için sırayla köyde 5 gence iftira atmıuş, bir onunla oldudemiş ertesi gün o değil bununla oldu diye köyü birbirine katmış. En sonunda bir kaç ay sonra eşimin babasını bulmuş ona kaçmış hayatını kurtarmış.

Bana karşı da çok çirkeftir kaynanam. Yapmadığım halde namusuma sürekli iftira attı hatta torununun bile onlardan olmadığını ileri sürdü... Yani onlardan çok çektim. Babam da ben yüz bulup baba evine dönmeyeyim diye hep sabret evlendin artık diye kestirip atardı. Enson bir buçuk sene de ben 20. dayağımı yiyince babam artık gitmiyorsun bu işin tadı kaçtı gelsinler alsınlar dedi. Onlarda gelmediler, zaten dünden razıydı kaynanam benden kurtulmaya...

Sonra eşim ben gitmiyorum diye beni tehdit etti seni rezil edicem diye, yaparsan bende sır gibi sakladığınız o olayla seni rezil ederim dedim telefonu yüzüme kapattı. Dün de abimi aramış ben oraya gelicem, anlatıcaklarım var ondan sonra ne annen ne baban ne sen bakmıycaksınız onun yüzüne demiş. Neden demiş eski sevgilisiyle alakalı demiş kapatmış konuyu. Abim gelip sordu bana yine ne iftira atıcaklar merak ettim dedim. Ama içime öyle derin bir acı öyle bir korku saplandı ki... Ailem aşırı tutucu ve ben ne yapacağımı bilmiyorum, ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir akıl verirmisinz?
Tutucu ailem ve eşimin tehdidi?