3 yıl önce bir hata yapmıştım, msn webcam'de, ilk ve son hatamdı ve bakire bir kızım

Netten birisiyle tanışmıştım daha 17 yaşındaydım ve çok saftım, beni kandırmıştı, aşık olduğumu sanıyordum ve beni aylarca dil döktükten sonra webcamde birşeyler yapmaya ikna etti. Bana direktifler verdi, ben ise sadece üst bölgemi açtım, alt bölgeyi filan hiç açmadım sonrasındaysa kapattım webcami. Sonra öğrendim ki bu kişi sapığın tekiymiş,msninde hep soyunan kızlar varmış.

Onunla tüm ilişkimi kestim ancak 3 sene sonra benim aklıma düştü acaba sitelere filan dağıtmış mıdır diye. Onun gerçi her tarafını açan yüzlerce kız eklidir msninde ama ben yine de korkuyorum. Ben oldukça tutucu bir aileye sahip bakire bir kızım, geçmişte yaptığım bu hata gelecek için sorun teşkil eder mi acaba, siz ne düşünüyorsunuz_?
Güncellemeler
+1 yıl
aslında nasıl aklıma geldi biliyo musun, benim bunda hiç kullanmadığım bi msnim daha ekliydi, ordan birisi eklemiş beni,bu ekleyen de o adamı hacklemiş öyle dedi bana ordan hatırladım. o hacker olan adamın sevgilisi de aynı hataya düşmüş, ben bu adi yüzünden kız arkadaşımı kaybettim, canımı yakanın canını yakıcam dedi.
3 yıl önce bir hata yapmıştım, msn webcam'de, ilk ve son hatamdı ve bakire bir kızım