Bekaret bozulmadan da hamile kalmak mümkündür. Bunun birkaç nedeni olabilir. Birisi kızlık zarının esnekliğinden dolayı ilişki esnasında yırtılmamasından dolayıdır. Doğum esnasında kızlık zarının halen yerinde durduğu görülerek neşterle kesilmek suretiyle doğun kanalı açılır. Bir diğeri vajinaya giriş olmasa bile sperm temas etmesi durumudur. Sadece ön sevişme veya sürtünmeyle yaşanan durumlarda spermler vajina girişine temas etmişse ve kadında da yeterli doğal ıslanma gerçekleşmişse spermlerin rahime kadar ilerleyip hamileliğe yol açması mümkündür. Bir 3. yol daha var ki en zor ama imkansız olmayan bir durumdur. Bir kız hamile kalıyor ama hiçbir cinselllik yaşamamış. Nasıl olmuş? Kızın babası banyo küvetinde mast yapmış ve spermleri küvet zemininde kalmış. Ardından da kızı banyoya giriyor ve küvete oturuyor. Küvet zeminindeki babasına ait spermler vajinaya ıslak temas sağladığı için ilerliyor ve kız hiç cinsellik yaşamadan öz babasından hamile kalıyor. Dediğim gibi çok zor ama imkansız değil bu, çünkü internette haberlere konu olmuş ve yaşanmış bir durumdur.
Annem bana bakireyken hamile kalmış :D Kızlık zarı esnekmiş ve doğumda patlamış belki ben de esneğimdir. İlk ilişkimde sarhoş olduğum ve sabah başka bir yerde uyandığım için ne olduğunu hala bilmiyorum :D Sır perdesini hala aralayamadım ama anneden kıza geçebiliyormuş böyle durumlar :D Bir kadın doğuma uzmanına görüneceğim bu konu hakkında kesin bilgiye sahip olmak için. :D
Aslında ilişki olmadan hamilelik olmaz diye düşünüyoruz ama maalesef öyle değil çünkü ben yaşadım, kızıma öyle hamile kaldım. Eşimle nişanlıyken birleşme olmadan birleşme olmadan ilişki yaşadık ve sonuçta hamile kaldım. Hazırlıksız olduğu için zor bir süreçti, zor zamanlar yaşadım. Gerçekten çok kötü şeyler yaşadım Allah kimseye yaşatmasın.
aynen öyle.. zar zaten süzgeç görevini görüyor, adet kanını filan dışarıya atıyor ama dıştan bulaşan spremi içeriye almıyor. elektromanyetik alanı bile war seçebiliyor. İçimizdeki teknoloji çok ilerledi annem :) :P
Türkiyede şöyle bi vaka vardı evli karı koca ilişkide sperm kalıntıları siliyor bu bezi banyoya koyuyor evin kızı bu durumlardan tahrik oluyor herhalde bezi alıyor sürüyor sürtünüyor babanın spermleriyle hamile kalıyor bekaret bozulmadan
evet kalınır. sperm vaınan ıcıne akar ve zaı gecıp yumurtalıga ulasır. veya ar delıktır ıcıne sokarsın bosalırsın ar yırtılmaz ama sperm ıcıne gırer hamıle kalırsın
zarla ne alakası var hamileliğin zar varken içerden dışarı dışardan içeri hiçbir hareket olmuyor mu?cinsel bilgiye gerek yok birazcık mantık bile yeterli çözmek için