Arkadan öne doğru silmek doğruymuş ama ben önden arkaya doğru siliyorum hep bir şey olur mu ki? Siz nasıl siliyorsunuz?
Arkadan öne
Önden arkaya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğrusu önden arkaya doğru. Kadın hastalıklarınin çoğu arkadan öne doğru silindiği için oluyor Zaten. Sen bildiğin gibi yapmaya devam et
Kadınlarda onden arkaya temizlik yapılır vajinanın mikrop kapmaması için, o uyduruk bilgiyi nerden buldun bilmem ama kesinlikle yanlış.
O kadar temizim ki bu konuda annem beyazları atarken sen bunları giymeden mi atıyorsun dediği oldu.
Sen bildiğin gibi sil
Cevap
21Cevap
Hangi salak sana arkadan öne dedi? Arkadan öne silersen iki gün sonra seyin mantar mikrop dolar. Önden arkaya dgru silmelisin ancak bunu yaparken tekrar önden arkaya gitmeden temizkagıt kullan.
Yanlış biliyosun kardeş. Önünden arkana doğru silmek doğru olan. Arkadan öne silersen bayanlarda mantara davetiye çıkararırsın
Yanlış biliyorsun doğru olan önden arkaya. Çünkü arkadan öne silersen tüm mikrobu vajinana taşımış olursun. Sildikten sonra da yıkamalısın.
Önden arkaya kadinlar icin daha dogru. Çünkü arkadan öne silersen mikrobu vajinanın icine taşıyabilirsin. Ben arkadan öne siliyorum bizim oyle bir sikintimiz yok
kadınlar önden arkaya doğru yapması lazım mikrop kapmaması için
hahah soruya bak yaa ne güzel değişik bir soru bıkmıştık hep aynı sorulardan :)
cevabına gelecek olursam ben doğru olanı yapıyomuşum onu öğrendim arkadan öne siliyorum :)
Erkeklerin arkadan öne kızların önden arkaya doğru silmesi daha sağlıklı
Onden arkaya doğrusu mikrop kapmamak için kadın hastalıkları çok bu ara yanlış bilgiden sanirim
Bayanlarin dikkat etmesi lazi sizinki hassas bolge oldugu icin
Ilk okulda eğitimini vermislerdi taharet muslugu denen şey var once onu kullanirsin. Sonra arkadan one veya onden arkaya benim icin cok fark etmiyor
one dogru silersen vajinana pislik gelmezmi kanka :D
Aynen ama sağlık kitabında öyle yazmıyo
:) oye silen bir kıza oral yapılmazda :)
Çok mu düşündün bu soruyu sorarken. Sadece silmek yetmez yıkamak ta lazım :)
Onu nasıl yapabiliyon ki la
:D niye cokmu zor
Bol su ile yıkan her zaman
Önden arkaya doğru silceksin, arkadan öne değil
Önce kağıt, sonra su, sonra kağıt.
önden arkaya silmek makata zarar verebilir. .
Önden arkaya zor olmuyor mu
önden arkaya
Bir sağa bir sola sonra çalkala sonra yıka çık
Yıkıyorum
sağdan sola
Yıka ve arkadan öne
Yıkamıyor musun?
Önden arkaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar