Hacım ne yapmışsın sen memelere. Tabi kadıncağızı gençlik yıllarında hor kullandın. Hayatında meme görmemiş gibi, aç gibi atladın ıssır em yala çek sündür derken laçka ettin kadıncağızın uzvunu.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir insanın zikri ne ise fikri özür. kardes ne alaka doğum dan 2 sene sonra oldu. süt dolunca sürüyor bakın gibi bitinceye boyut kurulmuyor sarkıyor ellemeyle olsa sadece destekli sutyen uretilirdi
bak sut dolunca bazen cok ağrı yapıyordu ben kendısıne cocuga 20 30 dk ya bı sut ver dedım esnıyor ya sut dolunca heralde boşalınca boyle oldu. bırde 13 kıloya yakın verdı 67 den 54 kılo şimdi
bebeğim olmadığı ıçın bılemıyorum ama 95 beden çocuk doğmadan öncekı halıyse yeterınce buyuk ama böyle yaparak ona haksızlık yapmış olmazmısın sonuçta bebğinı emzırıyor bırde sut bıtınce eskı halını almazmı göğüs ya tamam bıraz sarkar ama bu resımdekı gıbı olacağını sanmıyorum
sen yanlış anladın evlenmeden once 80a dı cocuk olunca 95 ı buldu cunku ıc gıyımınde yardımcı ourum bazen ben alırım toptancıyım gıyım de 90 getırdıydım olmamıştı. o zaman 95 anca oldu. şimdi cocugu sutten keselı 1 yıl olacak. hıc bır zaman sutten kesıldıkten sonra goğus eskı halını almaz sut doldukca buyudukce esneme yapıyor balon gıbı dusun havasını alınca soner.
Aynen katılıyorum seksi seksi vücudu seven biriyim ellemekle dookunmakla olan bişey değil onun hatasıydı. göğüsleri sütten dolmuş patlicakti ağrı yapıyordu çocuğu emzirmeye useniyordu zor bela ikna ettim sut pompası aldım bak böyle giderse balon gibi sönecek ilerde dedim oylede oldu
Aynen her yönüyle tembel zaten haftada 1 kere zor ikna ediyom ilişkiye şimdi şehir dışında ailesinin yanında telefonla konuşmaya bile aciz telefonunu engelledim whatsaptan engelledim mesengerden engelledim ssadece mesaj atıyor cevap yazmiyom aklı başına gelsin biraz
Sorma benimkindede öyle bir tembellik sorunu var. Bu kadar fazla değil ama sıkıntı var yani Ben binbir fantazi içinde yüzerken onu bıraksan ayı geçirir
Elinde değil yanında uyuyor çok seksi çamaşırlar giyiyor deliye donuyom uykusunu bilmekte istemiyom genede duramiyom üzerine cikiyom konuşuyorum her tarafina nafile o bana yapsa bunları havalarda ucacam
Ben tembel olduğunu 1 hafta içinde çözdüm evliyim malum yaz bktim bir hafta olmuş boy adesti harici dış almıyor zor bela alistirdim. dostum çok seviyorum 2 de oğlum var 22 yaşında ben 27 ne yapin bilmiyorum yukarı bakksam saç aşağı baksam sakal iki arada bir derede kalmışım. yoksa fırsat bu deyin gelme ailemle kal istemiyom diyecek ama bebislerimsiz yapmam
demek ıtediğimi nlamışsn o onemli. alta kalmama cabası sanırım. senın gıbıler cok var pıyasada hade işine sana ekmek yok. burda ınsanların sorunlarıyla dalga gecmeyıde bırak
En İyi Cevaplar