Katil olmamak için ne yapmam gerek şaşırdım

Baştan sona gerçek hikaye fazlası var azı yok,7 yıl uzayan mükemmel giden bir aşk hikayemiz var sonunda nişanlandık herşey muhteşem giderken düğüne 2 ay kala nişanı attı,ilk başta kızgınlıktan onun aile büyükleri bana ileri geri konuştu bizde bende salaklık ettim karşılık verdim,hemen akabilinde beni başka adamlar aradı bu kız bizim kardeşimizle sözlendi sen neyin peşindesin v.s,beynimden vurulmuşa döndüm daha 1 ay geçmemiş adamlar bana 2 ay önce söz taktıklarını söylediler,kızla konuşuyoruz tabi seviyorum dedi bunlar çok güçlü dedi sen istediğimi yapmadında v.s v.s öylemi öyle,abisine babasına gerçekleri anlattım bebek aldırdığına kadar çünkü bu kız beni yıllarca bekletip sensiz olamam intahar ederim derdi,sonra öbür adamlarada anlattım gerçekleri namuslu takılan adamlar bu kız o*da olsa bizim dediler iyi dedim,gel zaman git zaman kız beni aradı dardayım paraya ihtiyacım var sen benim ilkimsin dedi,tabi kıramadım unutamadan tekrar depreşti gönderdimde,ara sıra konuşmaya devam ettik sonra face açmış ama bu kez başkasıyla,kendisine soruyorum bana benzeyen biridir diyor çocuğa mesaj attım çocuk biz sözlendik demesinmi,tabi bu çocuk merak etti telde saatlerce konuştuk meğersem 2 yıldırda onunla görüşüyormuş üstelik bitirme sebebi kıskançlıktı ailesi benim baskımdan şikayet etmişti ama yok öyle bişey,sonraki çocukla muhabbeti kurduk tabi arada hanfendi arıyor bir yandan çocuğu yalanlıyor,çocuk benden foto felan istedi elimde ne varsa yolladım dedim ben seviyorum bırak peşini tamam dedi banada yaramaz böyle kız benim için bekaret önemli dedi,aramızda şehirler arası mesafe olduğu için haber alamıyorum kızın içine şeytanlıkta girmiş haftada arıyor kaçamak konuşup kapatıyoruz,zaman döndü tabi bu arada ailesiyle sorunlar yaşadık ben seviyorum dedikçe küfürler ettiler,aileyele iyice papaz olduk kız süper ikili oynamaya başlamıştı irtibatımız iyice kapandı bigün mesaj attı t...a gel die akşam atladım gittim 10 satlik yol sabah aradı otobüsten indiğimde kulubeden cafeye çağırdı gittim sarıldı ağladı v.s v.s,akşam eve gel annemi ikna et dedi annesi beni inanılmaz severdi ama olaylardan dolayı nefret etmişti,eve vardım kadın olma deyince kız bende istemiyorum demezmi,iyi dedim döndüm ist a faceleri açık çocuk demezmi sen yalan söylüyosun bekaret raporu var ben devam ediyorum yakında evleniyoruz davetiye yollarım sana dedi,kızın abisini aradım o da demezmi yakında evleniyor davetiye istersen yollayım diye beynimden vurulmuşa döndüm,subaya tamam et dedim mail ver dedim verdi çocuk mal gibi benle irtibatıda kesmiyor kıskançya kızla görüşceğimi düşünüyor videolar vardı 10-15 tane al dedim bunların bende gerekliliği kalmadı bakireymiş madem benle 7 yıldır yatan kimmiş bebek aldıran kimmiş alın birlikte izleyin dedim bu arada videoları kendi çekerdi sex tutkunuydu doymazdı,sonra herşeyini sildim kapattım sayfayı tabi aşk acısı çekiyorum bu arada 1,5 yıl felan bu süreç,unutmaya çalışıyorum tatile gidiyorum başka şeyler yapıyorum hergece ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
gel zaman git zaman 2 seneye yaklaşmıştıki kızın annesi annemi arayıp senin çocuk kızımın peşini bıraksın diye başlayıp ağzına geleni saymış tabi ben kızla hiç ilgilenmediğim dönemde,meğersem subayla kavga edip ayrışmışlar sebebpte ben olmuşum,tam unutmaya başlamışken gene aşkım depreşti atladım uçağa gittim t...a gene buluştuk bu kez demezmi ben senden soğudum hikaye uzun ama sığmıyor,özetle aşkı nefrete dönüşmüş her dediğine evet diyorum,ağzımla kuşu tutuyorum nie kartal değil diyor
Güncellemeler
+1 yıl
çirkefe dönüşen bir aşk hikayesi ve nişan bittiği an evleniyordum arayıp sen benim ilkimsin beni bırakma bebeğimiz olacaktı diyerek evlenmeme mani oldu tabi aileye farklı bana farklı oynayan delicesine sevdiğim uğrunda ölebileceğim biri toplamda 8 yılımı aldı,anlatsam roman olur,namusun önemli olmadığı bir aileye denk gelirseniz hayatnız mahvolur dostlar inş böyle bir aşk yaşamadınız,aşk yaşadık diyemeyen sevgisine sahip çıkamayan aciz birini sevmişim dost hayatı yaşayalım demeside çabası
Katil olmamak için ne yapmam gerek şaşırdım