merhabalar,
eczanelerde satilan ve ise yarar bir bayan icin cinsel istek arttiran ilac var midir bildiginiz tecrubeniz olan vs?
eczanelerde satilan ve ise yarar bir bayan icin cinsel istek arttiran ilac var midir bildiginiz tecrubeniz olan vs?
her eczanede bulamazsın ama bazılarında var ama geneli sadece destekleyici ürünler yani kullanan kişide hiç istek yoksa veya kendisi bilerek kullanmıyorsa bir işe yaramıyorlar deniyeceksende iyi markaları tercih et ve yanında afrodizyak etkili yiyeceklerle tüket ayrıca aklında bulunsun kadınlarda durum erkeklerdeki gibi değil yani erkeklerede hapı iç 20-30 dk içinde etkisini 24-36 saat boyunca hisset durumu var ama bayanlarda durum böyle değil düzenli kullanım gerekli
Varda. Sen yapmak istediğini söyle biz marka söyleyelim
soru acik.
ben kendi kolama cayima koyarim ama tam skintim su
canim cok yaniyor her seferinde bir hevesle baslayip aciyinca bir anda buz gibi oluyorum. sonra uzun sure atlatamiyorum
uzun sure atlatamayinca uzun sure istemiyorum da. zamanla alisacagimi soyluyor ama zamanla alisacak kadar sık iliskiye giremiyoruz zira bir oncekinde canim yandigi icin korkuyor oluyorm.
evlenmek uzereyim. nisanliyim
Ha tamamdır nişanlınla yapıyorsun. Şimdi hanımefendi boşa eczaneye oraya buraya para vermeyin. Çünkü o istek arttırıcılar istek arttırıyor evet ama acıyı kesmiyor. Hatta istekli oldugunuzdan kendinizi zorlayıp yataktan kalkamayada bilirsiniz. Sancı tutar sizi. Eğer sizin için sorun olmıyacaksa alkol için ama az degil sarhoş olana kadar için. Orda acı olmaz. 2. Tavsiyem evlenene kadar bekleyin evlendikten sonra doktor tavsiyesi alın kesinlikle.
en azindan nisanlim istedigi zamanlarda icerim diye dusundum zaten hic bir ilacin oyle cok etkileyecegini sanmiyorum da. doktordan kastin psikolog gbi mi yoksa baya bu is icin doktor var da ilac mi yaziyor.
4 yas var aramizda o. O fark var dedigin kategoriye giriyor muyuz
24 :(((
cok tesekkur ederim ilgin icin
Her zaman beklerim. Bu sorunuzu zaten kolay kokay kimseye soramazsınız. Burası oyüzden iyi. Benimde kız arkadaşım var sadece cinsellik için berabee oluyoruz. Oda ilk baş korkuyordu. Canı açık diye. Ben direk hiç yavaş yavaş değil içine girer girmez 2-3 kere kökledim. Onun canı yandi. Ama bir seferlik yandı. Şimdi her fırsatta arıyor yapıyoruz.
Lut ciddi soruyorum ismini verir misiniz ilscın
Pek satılmaz öyle seyler bence erkeklere özgü duydum var da o sanmam
Cevap
17Cevap
istek arttırıcı ilaçların tamamı yalan dolan. öyle işe yarayan bir ilaç yok maalesef.
Evet almıştım daha ince ise yarıyor, ama ismini unuttum
ÖYle bir ilac yok, bosuna paranizi reklamlara kaptirmayin..
Ya burda milletin bilgisizce vermis oldugu tavsiyeleri kanmayin, yok öyle AZDIRICI bir ilac..
Kendini seks yaparken rahat birak, nisnalinda orgazm olmani saglamasi lazim, eger birkac sefer orgazm olmadan o soguklugu kaybedemezsin, orgazm istek beyinde basliyor
Spany fly ispanyol sineği diye geçiyor al kullan gerisine karışma
istegin cok mu az neden ki yaşında küçük gibi ama cinselliği istiyor olman lazım
HBT AFRODİSİAC PARFÜM çok iyi bir bayan azdırıcı tavsiye ederim.
Ben simdiye kadar hormedim
Gocum benimm. aksama cift kale macmi varrr
Cvp versene moral 0
bu kadar mı kötü durumun
Bilmiyorum ama vardir
Kullanoım resmen kudurdu
Eczanede yoktur ama istersrn ben bulurum sana
Sen gel bana ilaca falan ihtiyaçın kalmaz
Xorail var
Vardır
Napcan ki sen onu
İsteksizmisin