Aklıma takıldı içim içimi yiyorum. Ya böyle birşey olursa nasıl ikna ederim eşimi? Bundan dolayı bana guvenmezse ya? Doktora gitsem sizce şimdiden kızlık zarının cinsini öğrenebilir miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılona aynen şunu söyleyebilirsin.. benim bakire oldugumu anlasan gerçektende bakire oldugumu görsen ama velev ki ben biçokkişiyle ters ilişikiye girmiş olsam budurumda bakire oldugum için hersey güllük gülistanlıkmı olur? yani kısaca bakire olan herkes namusludur dıye bişey söylenemez. olaki bakire olmayanada namusssuzsun denemez. çünkü belki oda kandırılmıs ve hayalleri kirletilmiş bir zavallı kız olabilir.. bilmem anlatabildimmi
24 Yorumla
Soran+1 yılçok guzel anlattın.. çok haklısın gerçekten keşke hepsi böyle düşünse ama hemen peşin hüküm verir de bana düşman olursa diye korkularım var...
Cevap sahibi+1 yılpeşin hüküm verecekse eger zaten onunla birlikte yasamanında sana azap verecegını bilmelisin. belkide bu konu onu daha iyi tanımanı sağlayacak ve ilerisi için sana ışık tutacaktır. seni anlamayan senin sözüne inanmayan bir kişiylede hayatını sürdürmeniz isin için bir nevi intihar olacaktır..
Soran+1 yıl:D :D çok zekice... mantıklı bir erkek işte... haklısın... bıktım bu bekaret sorununu üstümüze itelemellerinden... her birşeyde korkudan acaba bozuldu mu diye dolanıyorum.. cidden kafam iyice bozuldu.
Cevap sahibi+1 yılbakın hanımefendi.. neden kendinizi üzüyor ve boş yere strese girip sağlığınızı bozuyorsunuzki.. siz kendinizi bildikten ve kendinize güvendikten sonra baskaları inanmamıs güvenmemiş neye yarar.. boşverin ve hiçkimse için kendinizi üzmeyin.. önce kendınızı sevin.. inanın bana sizi anlayan ve size kendi kadar güvenen biri daha çıkacaktır karsınıza.. bu hayat neleri çıkarmadıki karsımıza değilmi? neyi çağrıştırısanız o gelir önünüze.. onun için sadece pozitif olun ve pozitif düşünün.. sakın karamsarlığa bulaşmayın..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdemezsin. Öncesinde onunla birlikte hastaneye gidip hymen kontrolü yaptırabilirsin ama gerçekten gerek var mı?
Evleniyorsunuz, hayatı birleştiriyorsunuz sonuçta, sana güveniyor olması lazım. Eğer öncesinde bir ilişki yaşadıysan söylemeni bekler zaten.
Önemsiz demek mi bu? Değil. Şahsen evlenmeden önce ilişkiye karşıyım, karşımdaki kadında öyle olacak, kimse kusura bakmasın.07 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen ne yapacaksın.. kız kimseyle olmadıgını söylüyor.. ama boyle de bişey olursa?
Cevap sahibi+1 yılEvlilik basit bir konu değil. Tanımadığım, güvenmediğim biriyle evlilik düşünmem. Ha böyle olunca da karşındakiyle konuşur, öğrenirsin. Zaten iş o raddeye geldiyse cinsellikle alakalı konuları da konuşuyorsun demektir. Ayrıca zaten sağlıkçıyım. Bundan o kadar korkuyorsa önce kontrol ederim. Çok zor değil. Ama dediğim gibi, asıl önemli olan güven olması. Birkaç damlaya değil onunda içinde olduğu bir çok şeye bakıyorum sonuçta.
Soran+1 yılooof ben mahvoldum bunun yuzunden yaa.. ben aslında muayeneye de gittim.. doktor bakire olduğumu da söyledi.. iki defa sordum hatta bir sıkıntı yok değil mi dedim. hayır yok gidebilirsin dedi. Ama biraz gergin ortamdı hiç türü ne filan diyemedim. Zaten zor gördü.. oo yuzden de tedirginim ya anlamadıysa da salladıysa diye.. Rahat durmadıgım için bakarken de zorlandı azarladı filann beni.. Kafam çok karışık ya... doktora bile gittim bakiresin diyor inanamıyorum , evlensem ya kanamazsa diyorum rahat edemiyrm... saglıkçıymışsın sence boşa mı bu kuruntular ya?
Cevap sahibi+1 yılEvet, boşa. Türünü öğrenip ne yapacaksın acaba? A türünde fazla kanıyor B de az diye bir şey yok.
Bunu böyle kafaya takıp paranoyaklaşma. Aynı zamanda çok önemsiz de görme tabi. Ama boşuna üzülüyorsun. Rahat ol biraz :)
Soran+1 yılevet doktor da ondan soramadım zaten bakarken çok kadını zorladım... Azarladı beni bir ton gergin bir atmosfrdi. Çünkü orda da çok tedirgindim. Nasıl bir yapısı var diyemedim. Bunun için ikinci üçüncü doktora gidicektim :(
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama :) Dediğim gibi rahatla. Sen kendinden eminsen korkun ne?
Soran+1 yılne biliyim yaa... her ihtimal üzerinde duruyorum.. orayla ilgili canım acısa acaba diye şüpheleniyorum. çok zor diyorlar gerçi öyle bozulması illa ilişki ya da içeri birşey girmesi gerek diyorlar... bale atçılık dalış gibi sporlarla bile binde bir bozuluyormuş. Yaa valla böyle bişey gelirse başıma yaşayamam.. ben de kimseyle öpüişmeyen etmeyen dikkat eden bir kızım.. evlenince böyle olmazsa da çocuk bundan dolayı şüphe duyr benden ayrılmak isterse kahrolurum.. haketmiyrm çünkü...
+1 yılNiye ispat etme gereği duyuyorsun sozune güvenmeyen bir insanı asıl sen kabul edebilir misin? Hadi değilsin diyelim sen bu kadar takıyorsun acab o bakir mi? Bunu neden takmıyorsun. kimseye birşey kanıtlama çabasına girme lafına sözüne inanmayan sana güvenmeyen bir insanı asıl sen hayatında isteme...
10 Yorumla
+1 yılAcaba o bakir mi? Bu kan olayina ne olur takilmayin. bakireysen, kanasada kanamasada vicdanin rahat olmali. ne cok korkutmuslar zamaninda.. hey Allahim.. esim bende zerre süphe etse, buyur kapi orada.. yok dul kaldim yok bilmem ne.. ne takcam bunlari.. böyle yobazdan kurtulduguma sevinirim
23 Yorumla
Soran+1 yılne guzel yazmışsın haklısın gerçekten.. valla bıktım yaa psikolojim bozuldu ortalık da deli gibi dolanıyorum bu yuzdne.. kendimizi begendircez diye erkekelre yapmadık şey kalmıyor...
- +1 yıl
Valla cok kücük yaslarda, daha bekaret ne bilmeden beden egitimi dersinde ufsk bir kanamam oldu kücpk bir kaza sonucu. neyse o zamanlar bekaret ne onu bile bilmiyodum derken büyüyünce ögrendim. nasil korktuysam 21 yasinda falan adet sancisindan dolayi muayeneye gittim. doktora anlattim durumu.(yurtdisiyim) doktor kizdi bana, bir kac damla senin bekaretini belirlemez iliskiye girmedikten sonra dedi. neyse muayene etti bisdy olmamis. su anki aklimla diyortm zaten o igrenc, kan takintili zihniyetle evlenmem. sanki karsimdaki bakir olacakta ( minik bir ihtimal anca).. Demem o ki sakin kasma kendini. kendini biliyosun nede olsa
Soran+1 yılne guzel yaa... dogru haklsıın... ben de senin gibi düşüneceğim... bakir de değiller zaten...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
mahkemeye mi çıkıyorsun gerdeğe mi giriyorsun belli değil, ne ispatı?
50 YorumlaSaçmalama nasıl öğrenecenki doktora gitmeden..
Şimdiye kadar kimse öğrenmek için gitmedi sen ilk olup doktora git istersen..
Kan gelmedigi icin sana inanmazsa o. zaman gidersin doktora. . Ama rahat ol şarıl şarıl kan gövdeyi götürecek :)05 Yorumla
Soran+1 yıloff ben doktora da gittim zaten :( ama o an soramadım. bakire oldugumu söyledi.. o kadar artık takmışım ki doktora guvenemiyorum başka doktora mı gitsem diyorum hem bu olayı da sormadım diyorum bunu da sorayım diyorum...
Soran+1 yılkimsyele ilişkiye girmedim ama işte içimde hep şüohe var... buluttan nem kapıyorum.. canım acısa orda bişey olsa acaba gitti mi diye düşünüyrm.. gerçi ilişki ya da içeri birşey girmedikçe bozulması zor diyrlar ama.. dalış atçılık bale bisikletle bile zormuş. yani galiba baya zorlanması gerkiyor içeriye odogru.
Soran+1 yılsağol gene içim rhtladı biraz... her şeyden korkar oldum.. mesela masturbasyonda canım acısa biraz o bölgede korkuyorum içeri girmese bile bişey... çarpsam bir yere korkuyorum elimle yanlışlıkla acıtsam korkuyorum.. iyice paranoyk oldum.
Bunun ispatini istemek alenen küfür... benim sözüm kafi gelmiyorsa mevzu bitmistir benim icin...
00 Yorumla
+1 yıleger evlenecek ve o anı yasayacaksanız zaten birbirinize guvenıyor olmanız lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYırtığın yeni mi eski mi olduğunu doktorlat sölüyo 7 gün içindeyse belli oluyo doktor diyor bu 7gün içinde yırtılmış falan ıspatlatsın yani
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte güven mevzusu olur , ve sana her şartla güveneceksin gerçekten seni seviyor ise
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden kızlık zarı türünü öğren. Esnekse kanama olmaz sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu 2dk da tanıyıp gerdeğe geçmiyorsun o seni aylarca tanıyor güvenini kazanmışsındır o gece evet kafasında sorular olur ama güvenecektir sana sen inanmıyorsan gidelim doktora de
028 Yorumla
Soran+1 yılşimdiden taktım... doktora bile gittim zaten... bakire oldugumu söyledi ama kadına o an soramadım ne türü kanar mı kanamaz mı gibisinden... ortam gergindi kadın bana kızmıştı. Sonra diyemedim çıktım geldim... Ama şimdi gene m doktora gitsem diyorum... En sonunda doktorun teki bozacak... ne çilem varmış yaa..
Cevap sahibi+1 yılahaha güldürdün :D sorular çoğaldı D:
doktor neden kızdı sana
doktor onun cinsini anlayacağını sanmam
valla bozar mı bozar işine ihanet eder yapar :D
Soran+1 yılbir de ben kimseyle öpüşmeye çekinen biriyim böyle birşey üstüme kalırsa nasıl yaşarım diyorum... kahrolurum yaa ya gene de sorun olursa diyorum... oooofff bu şeyle nasıl yaşıcam... keşke bir an evvel evlensem de kurtulsam ne olacaksa olsa artık...
Cevap sahibi+1 yılsanki evlendin gerdeğe girdin de bütün sorunlar seni buldu az sakin birşey olmaz :D
Soran+1 yılçünk rahat durmuyordurm çok çekimserdim.. defalarca siz ellerken boar mısın peki ya muayene de bozulursa dedim :D zaten halim içler acısıydı çok tedirgindim.. bacagını aç diyor ama ben açmıyorum filan... kadın zaten bu muayeneden hoşlanmadı bence çünkü zaten çok onur kırıcı birşey bir de benim bu kdr takıntılı olmam sinir etmiş olablr belki çok feministtir...
Cevap sahibi+1 yıldelisin sen ya peki özel bir soru geldi aklıma özelden sorsam imkan var mı yazar mısın bana?
Soran+1 yılözelden konuşmuyorum genelde... burdan sorsan olmuyor mu? ne hakkında soracaksın burdan yaz. nasıl bu kadar delisin mi dicen?
Cevap sahibi+1 yıldelisin demek özel mi :D buradan sorarsam şikayet alacak onun için demiştim neyse bende kalsın soru :/
Soran+1 yılneyse ya ben de kendimi rahatlatıcam artık... doktor bile bakiresin dedi yalan söylicek hali yok ya elbet... olur herhalde artık... zaten ek bişey olsa derdi herhalde... efvlenecegim zaman belki bir daha giderim... ne alemde yaşıyor mu diye...
Cevap sahibi+1 yıldüzenli konrole gitmiyor musun zaten? aynen rhatla birşey yokmuş işte sağlamsın eşine de inandırırsın sen :D
Soran+1 yılyok pek gittiğim normalde... zaten benim diğer şeylerimde sıkıntı yok.. hormonalr aylık duzeninde vs... o yuzden öyle çok duzenli kontrole giden biri değilim.. bu aralar sadece kızlık olayına çok taktım... insan okudukça da takıyor..
Cevap sahibi+1 yılNe okudun? Bu kadar düşünme. artik. bosver
Soran+1 yılnette kızlıkla ilgili sorulan tum soruları yazılan şeyleri makaleleri yazıalrı neyle nasıl bozulur şeylerini... emin ol bu konularla ilgili kim kim neler sormuş bir gözgezdirdim sitelerdeki..
Cevap sahibi+1 yılNeler sormuslar oyle merak ettim 😀neyle nasil bozulur derken?
Cevap sahibi+1 yılNeden ulu orta konusmayi seviyorsun sen 😀 sen gizli ben degil olmuyor boyle ya 😎
Soran+1 yılilişki ya da içeri cisim girmeliymiş. onun dışında bozulma ihtimali çok zormuş defalarca okumama ragmen kalın kafama girmiyor... işte sormuşlar sürtünmeyle ilişkiye girdim bozulur mu. üstümde giysi vardı bozulur mu.. kimisi giysi vardı ama kan geldi bozulur mu... iilişkiye girdim ertesi gun kan geldi bozuldu mu.. ooof kafayı yicektim yaa...
Soran+1 yılhahahahah haklısın dogru diyorsun... ben gizli olunca tabi... rht rht yazabldm.. istersen gizli yaz...
Cevap sahibi+1 yılgizlendim ama aklımda sorular soramıyorum :D sürtünmeyle bozulmazki zaten :) giysiyle sürterken vajina zarar gördü demekki ondan kanadı yani ertesi gün gelen kan düşündürür :D
Soran+1 yılbilmiyorum artık işte bazı doktorlar öyle diyor bazısı böyle dyor insan kafayı yiyor yaa ne meret şeymiş.. valla bıktım taşımak istemiyorum ben bu yükü...
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır taşı ne güzel birşey biliyor musun sen onu
Soran+1 yılvalla vajina okey dursun da kızlık zarı gereksiz aptalca iğrenç birşey.. onun olmasına gerek yoktu... geçen masturbasyon yaptım ama canım acıdı mesela sanki bişeyler acıttı pantalonun ustunden yapmıştım... bu filanda korkuttu beni şimdi.. ondan da bu kadar taktım.
Cevap sahibi+1 yılpantolonun üstünden nasıl yaptın ya bence gereksiz değil o his o haz o kan ilk gece ilk sefer ne kadar biliyor musun :D mesela eşin olacak kişi şu an defalarca kadınlarla yatmış birisi olsun ister miydin?
Soran+1 yılpantalon üstünden işte... ben de istemezdim aslında ama bakir erkek bulmak çok zor o nedenle artık umursamıyorum erkeğin geçmişini.
Cevap sahibi+1 yılAslinda evet zor biraz bende bakire istedigim icin bakirim yani. Zor olmadi mi pantolonun ustunden
Soran+1 yılevet ama acıdı iştee... pantalonum kalın bişey değil ya tayt gibi...
Cevap sahibi+1 yılgenelde nasıl yaparsın hep böyle mi
Soran+1 yıloo sen çok özele girdin :D D: gerek yok bunları ifşa etmeye boşverrr... genelde de bu tarz yaparım ama hiç acımamıştı.. ben direk vajinayı bile ellemiyorum bişey olur diye... nasıl bu oldu anlamadım bundan dolayı kaybettiysem o mereti.. lanet olsun ne deyim... bundan dolayı da bir çocuk beni anlamazsa kişiliğime ragmen allah asıl onun belasını versin deyip geçip gitmeli..
Cevap sahibi+1 yılyavaş kzım durr :D sakin ol... ben merak ediyorum işte dedim ya bakireyim bayan vücudunu merak ediyorum nasıl ilgileniyorlar onunla ifşa etmek değil ki amaç öğrenmek bilgilenmek kör cahil gitmemek onun için birkaç sorum vardı sen istemedin özeli
Evlilikte güvensizlik olursa ben ona evlilik demem onun için her erkek ve her bayan evlenmeden önce cinsellik Hakkı'nda bilgili olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ogrenebilirsn ilm gece kanamazsada kocan cahil degilse anlar esnek oldugunu
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum ya. şok olur insan ben olsam içimi çeke çeke ağlarım heralde :s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakınca dışından belli değil mi bozulup bozulmadigi
00 YorumlaDaha fazla gir der zorlarsın kanar
00 YorumlaTest Yaptırabilirsin. Eşinin yanında.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ogrenebilirsiniz sorun etmeyin
010 Yorumla
Soran+1 yılözelde bakar dimi her özel. muayene ucreti verip bakmam derse doktor naapcam? bir de aslında daha once gitmiştim buna muayeneye kadın içeri birşey sokmadan baktı sadece... ama bazıları bana böyle bakılmadıgını söyledi içeri birşey sokuluyormuş. hangisi dogru? içeri sokarsa doktor bile bozar o zaman değil mi?
- +1 yıl
Özel hastanelerde bakiyorlar bakış şekli zar yapısına göre değişiyor bazı zar yapıları kolayca belli olurken bazılarını atacmanla bakmak gerekiyor
Soran+1 yılatacman mı?
- +1 yıl
Ewet
Soran+1 yılo ne ne yapıyor?
- +1 yıl
Vajen girişi açılıyor
Soran+1 yılayyyy ne kötü... gidemedim doktora. korktum zaten.
- +1 yıl
Korkulacak birşey yok çok basit zar yapısına göre değişir aslında kendinizde yonlendirilerek anlaya bilirsiniz sadece 2 zar tipi var onları kendiniz anlayamazsiniz
Soran+1 yılne biliyimm doktor dikkatsizlik yaparsa diye bir daha risk e giremedim ama hala da içim içimi yiyor... doktorun benimle konuşup bni inandırması gerek ya...
- +1 yıl
Boşuna evham yapıyorsunuz bende saglikciyim böyle birşey mümkün degil
Zor iş aradaki güvene bağlı o mesele
00 Yorumla
+1 yıl2. gece kanatarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamuslu kızı bulayımda varsın kanamasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D zorlama bukadr. inanmazsa kendi kaybeder
00 YorumlaHastane raporu al
00 YorumlaOgrenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüvene dayalı olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDürüstlük kazandırır endişe yapma.
Edemezsin
00 Yorumla
+1 yılEdemezsin.
00 YorumlaDoktora gidersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenen eş lazım..
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk gece kanamazsa diyelim kimseyle olmadığımı nasıl ispat ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler