Kizligim dikilse nasıl olur?

Şimdi arkadaşlar benimki cinsel ilişkiye girmeden bozuldu neden diceksiniz benim bir ara şeyim çok yanıyordu enfeksiyon kapmisim :( :(
İdariim sarışın bir kikızın saçı kadar sarıydi o sıralar sürekli su tutuyodum seyime sonra gaz çıkışı yaptı kendi kendine ordan gaz çıkıyo bu yüzden eskiden yokdu :( bide arkadaşlar wcden çıkınca Herkes pe çeteye siliyo ben yıkıyor oraya şu tutarken delikgede şu geliyordu internette okudum oraya şu tutmak zararliymis :( zarı Bozuyomus :(
Şimdi başıma böyle sağlık olayları geldi oyüzden diktirsem günaha girmem dimi sonucda cinsel ilişki yok :(
Allah belami versin bu anlattiklarim gerçek arkadaşlaarkadaşlar ben ihanet etmemiş olurum dimi :( diktirisem sonucda cinsel ilişkiye girmedim
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar benim tarafimi tutuyosybuz teşekkür ederim çünkü kızlık bitek cinsel ilişkiyle bozulmuyor bitane arkadasim cimlastik yaparken bozdu bitanesi ata binerken
Güncellemeler
+1 yıl
Yatmamis olsam bile diktircem çünkü Türk erkeği derki

Türk : Vay kasar vay elin altında inledin şimdi bana geliyorsun defol babanın evine

İngiliz fransız : Aşkım hiç önemli değil o zaten bebekken seni korumak içindi ben seni seviyorum
Kizligim dikilse nasıl olur?