Vücudumda tüylenme olmuyor bikini bölgesinde de tüylenme yok ama içinde beyaz birşey var bazen aynadan bakınca görüyorum bazen koku yapıyor bakireyim nasıl temizlicem orayı
Cevabın nedir?
Vajinanın içi temizlenmez!!!
Vulva temizlenebilir iç dudaklar dış dudaklar bölgesi... Vajina kendi kendini temizleyen bir bölgedir. Ve tavsiye kimyasal temizleyicilerin çok kullanılmaması yönünde. O bölgenin kendine has kokusu ve bakteri yapısı var bozulmamalıdır. Unutma ki kimseninki gül kokmuyor, ayrıca kendine has kokusu karşı cins için afrodizyak etkiye de sahiptir. Her gün, her ihtiyacını giderdikten sonra bol suyla yıka yeter ve sıcak değil soğuk su!!! Dert edeceğin bir şey değil.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora git temizlemeye ugrasma temizlicem derken yararli bakterileri oldurup daha kotu olmasini saglarsin mantar vardir buyuk ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılOrası kendi kendisini temizleyen bir bölgedir. Senin temizlemek için kullanacağın herhangi bir sıvı hastalık kapmana ya da mantar oluşumuna sebebiyet verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz vajina vajina dioz ama aslında kıllı eti sallanan içi leş kokan bir yer ha psikolojimizi bozan sisteme lanet olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ne bekliyordun 😂
Cevap sahibi+1 yılCidden insanların psikolojisi cinsellikle tamamen bozulmuş en büyük suçlu da din ve kültür bir de moda sektörü bence ulan meme dediğin şey tamamen yağ yığını onu ellesen öpsem ne olur vajina bakıyon üstte yazdığım giib zaten yerli kabilelere bakıyon tamamen çıplak yaşayıp birbirleirni sıradan görüyorlar cidden çapdaş insan bence tamamen hasta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
+1 yılitfaiyei ara tazikli su atan bir araç iste, arkada 2 tane itfayeici olsun yeter biri hortumu tutar. biri temizler, işini sağlama al yani :)))))
00 Yorumlabunun ıcın bır jınekolaga gıtmenı tavsıye ederım onlar mutlaka sana bır cozum sunacaklardır burdakı cevaplar ne kadar saglıklı olurkı
00 YorumlaOranın kendi florası var. Özel olarak temizlemen gerekmiyor. Duştaki normal temizlik yeterli.
00 Yorumla
+1 yılTemizleme. O kendi kendini temizliyor zaten.
Bi' rahat bırakın genital bölgenizi yahu.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİç kısımlara su tutmamalısın. Konuyla ilgili bence mi oku bence.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bisi o resim at görmek lazım belki sakıncalı bisi kendi kafana göre bisi yapma bence görmeden de bisi dihemem
00 Yorumla
+1 yılAkıntı ya da mantar olabilir. Günlük iç çamaşırı değiştirip , yıkamanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcayip tahrik oldum ya. Ben o beyazlıklari bile yutuyorum
00 Yorumla
+1 yılO Nasıl bir şey gerçekten anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmış olabilirsin yapışkan mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen yapışkan oluyor
Cevap sahibi+1 yılAkıntıdır o elinle su tut temizle bekaretine zarar gelmez
+1 yılçamaşır suyu ile yıka)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOranıza bakiyorsunuz yani valla helal olsun.
10 YorumlaHortum sok dicem de bakirsin elleme kalsın öyle
00 YorumlaÇamaşır suyu ve fırça
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇare Elektrikli süpürge
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtik onuda bilmiyosan peh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnfeksiyon olmasın dr ye git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirazcik su tut... sonra bir vantuz kullan..😀😀
00 Yorumlasuylaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla