+1 yılTatlım eczaneden git soğutucu sprey al. Sonra şu koluna surdügün ağdalar varya onu kullan. İlk önce spreyi sık biraz bekle sonra ağdayı küçük bir yere sür ve agda beziyle çek. Sprey sayesinde daha az acı hissedeceksin. Ön taraf bittiğinde agdanin kapagini cıkar ve ağda cubuğuyla alt taraflara azar azar sür yine az yer kaplayacak şekilde sür ama daha az acır. Sonra tekrar ağda bezini uzerine yapıştır ve çek ama bundan önce yine sprey kullan. İnan çok az acıyacak. İstersen spreyi alıp kuaförede gidebilirsin. Onlarda öyle yapıyorlar. Ve istedigin gibi alıyorlar. Istersen ağdayı kücuk az yere suruyorlar. Ve korkma tüylerin uzun olmasi acıyı daha da arttırmaz ve acıyı etkilemez. ☺
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılJiletle diyen olmus cok cikiyor demissin agda yap diyen olmus agda acitiyor demissin lazere git diye olmus durumum yok demissin. Makasla kisalt diyen olmus herhangi bir cevabin olmamis. Toka tak diyen olmus kizmissin. Yani fikir begenmiyorsun ama bana kalirsa agda yapma cektikce dudaklar sarkiyor ve vajinal enfeksiyon icin cok imkan veriyor jilet en iyisi korkacak bisey yok. Lazer en en iyisi ama Şu an onun icin imkanin yok ama ilerde imkanin olur cok fazla bisey degil tum komple vucur 2bin di sadece vajinal daha uygun olur ama yok jilette istemem dersen makasla kisalt herkesin seysi kaymak gibi olcak diye bisey yok cogu ulkede kil makbulmus :)
52 Yorumla
Soran+1 yılYa ama hepsi pis igrenc falan dedi bende biliyorum pis oldugunu yardimci olmanizi istedim sadece moralimi bozdugumla kaldim
- +1 yıl
Igrenclikle alaksi yok herkesin kendi zevkidir bu yani hosunuza gittigi icinde uzatabilirsiniz kisacasi bu kimseyi ilgilendirmez duzenli olarak temizlerseniz kokuda olmaz ama yaz aylarinda cok sikinti olabilir korkuosan makasla azalt cunku bu sicakta bakteri cok urer.
Kardeşim okadar iğrenç insanlar varki burada mide bulandiriyorlar sen onlara bakma kardeşim ne ağda ile uğraş ne jilet nede epilasyon kardeşim bir attara git attardan 100 grm hamam otu tozu ve yağı al onu çamur givaminda yap ve vajina dudaklarına drydirmeden sur 5 10 dk bekle ve vajinasi ılık su ile güzelcene yıka 5 10 dk sonra yağı sur ve bekle ama yağı sürerken duduklara da sur ve göreceksin ne dişilik olacak nede yanma yarım saate kurtulacaksın tüylerden ha biraz kokusu iğrenç ona katlan ve inan 3 aya kalmaz ne tüy kalır nede kıl ha bide bakire isen dikkat etmen lazım duduklara sürerken şimdiden kurtuldun
00 Yorumla
+1 yılhafiften makasla kılları elinden geldiğince cildine zarar vermeden kısalt. sonra tekli tıraş bıçağıyla banyoda o bölgenin kuru olduğu vakit tıraşlayıp temizlersin. ne var ki bunda.
-ama dinen şu var ki; erkek olsun kadın olsun mahrem bölgesindeki kıllar, o kişinin kaşları kadar olduğunda temizlemesi gerekir. Bir daha da bu kadar uzatıp geciktirme.43 Yorumla
Soran+1 yılTamam cok saol ama jilet cok cikartiyor :(
- +1 yıl
Tek sen değil çoğu kişi jiletle temizliyor. ama jiletten çekiniyorsan bazı bayanlar ağda yaparak alıyorlarmış onu dene istersen.
Soran+1 yılCok tesekkurler bir tek sen duzgunce yardim ettin yargilamadan allah razi olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. annene sorsana kızım. seni yetiştirip bilgilendirmekle yükümlü.
geçen biri buradan yazıyordu. kız bir ay sonra evlenecek. daha hayatında kıçını yıkamamış. taharet musluğunu yeni öğrenmiş. anne yardımcı olup kızına temizliği öğretmemiş.
annene sor sana yardımcı olsun14 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yok
- +1 yıl
ya bir yürüyün gidin her şeyi annelerine sorup da mı öğreniyorlar troll bu. bu kadar cahil olabileceğine inanıyor musunuz bu devirde bir insanın.
Soran+1 yıl@evergreenish inanmiyosan yuru git annem yok diyorum anlama ozurlusu ne trolu sen miyim boş işlrrle ugrasiyim
- +1 yıl
anlama özürlüsü olan belli her şeyi annelerine sorup da mı öğreniyorlar dedim. anladım annen yokmuş üzücü bir şey. troll değil madem 15-18 yaş arasında olsan hak veririm şu söylediklerine. bu zamana kadar bunu öğrenmemiş olman senin sorunun dış kaynaklı bir eksikliğin değil kusura bakma.
Bak şimdi dalga geçmeden ciddi yazıyorum kesinlikle kendin alma 2. seçenek makasla kısalt heryeri sinra agdaya git 2. seçenek jilet yap bidaba çıkınca git bana kuaförüm kılların alınması için gereken uzunluk nasıl söyleyim tırnak uzunlugunu geçmemeli sonra acır yani en az ayda bir gitmelisin bide lazere git diyenlere inanma lazerde öyle bir canın acıyorki of
20 YorumlaBaltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana
70 Yorumlatamam, belki ihtiyaç duymuyorsun. belki cinsel hayatın yok o yüzden almıyorsun. belki acıdığından almıyorsun ama kaşınmayı önlemesi için makasla kısaltmayıda mı akıl edemedin?
20 YorumlaSerçe parmağın mı yok daha neler uzat bari daha kesme saç spreyiyle falan şekil ver zaten saç gibi olmuş
56 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya ama hepsi cok uzun degil ortadakiler cok uzun
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende bir makine var acayip bir şey Amerikadan kız arkadaşıma getirmiştim, ne acıtıyor nede herhangi bir alerji yapıyor, tertemiz yapıyor ve aynı zamanda bir daha çıkmamasını engelliyor, pahalı fakat çok etkili!
00 YorumlaBelediyenin park ve bahçeler müdürlüğünü ara çim biçme makinesiyle girsinler onlar yapamazsa orman genel müdürlüğünden ormancı motorlu testereyle gelsin anca olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahha cok komik kufredem simdi
Ya baya kuş yuvası gibi falan yani jdndjdnd tiksindim.
10 YorumlaLazer yaptir bence aciyor ama 3 4 kere de kurtuluyorsun. Deger yani
10 YorumlaO sis buluutu o karanlık forest :( Aman allahım. ulan işersin ormana yağmur yağar regly olursun anavatan da kan gövdeyi götürür :( AAAAAAA dayanamıyorum irite oldum.
20 YorumlaSeni de böyle seven çıkar fantezi meselesi bırak dağınık kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin gibi pis kizlardan temiz erkekleri korusun yarabbim 🙏
40 Yorumla
+1 yılgünah lan arpa boyunu geçmemesi lazım fıtrata aykırı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama iste
- +1 yıl
ama ne kaç yaşındasın bu kdrda olmaz yok efendim korkuyormuş anormalsin
makinayla incelt. Sonra sir ağdayla al. Yağla. Brezilya ağdası yapacaksın.
00 Yorumlaiyi derın bır hoca bul kıl dökme duası okusun şifa nıyetıne :)
00 YorumlaNaaptın sen ya amazonların balta girmemiş ormanları gibi olmuştur. Biriyle sevişmeye kalksan okadar kıldan adam deliği bulamaz bulsada kafasından başka yeri sokamaz kıllar araya tampon olur yanı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeninde öyleydi saç gbiydi neredeyse. agda anami aglatti 3 gün morardi ve sisti. lazer epilasyon sayesinde rahatim. agdadan daha az aciyor emin ol ve iki aydr birkac tuy cikti sadece
13 Yorumla- +1 yıl
Sac gibi nasil uzarabiliyosun hic mi rahatsiz etmedi seni
Cevap sahibi+1 yıl@dımtısdımtıss uzunlugu degil kalinligini ima etmk istedim :)
- +1 yıl
Jiletlemi aliyodun niye o kadar kalindiki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle kendi kendine iş yapma sakın bir kuaföre git ağda yaptır çok önemli kendin komple yapıştırıp çekiyim dersen yırtarsın olan arkadasım var sakın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen asla orami baska birine gostermem
Makasla kısalt ağda yaptır. Ya da jiletle tamamen, biraz çıkınca kuaföre git beş dkda mis gibi olur 😀😀
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatım 40 günü gecirmemek müstehaptır. 40 günü geçirme. Jilet milet tüy dökücü bisey farketmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama etrafimda bana yardim edecek kimsa yokki annem yok ablam yok babama soylenmez zaten arkadasslarima da soyleyemem ki cok utanirim
Cevap sahibi+1 yılTek kullanimlik eldivenlerle de alabilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuaföre git, kıllı a. Cık çok kötü görünür, eşin tiksinir, bıkar.
00 Yorumla
+1 yılYakında orman müdürlüğünden gelecekler evine ona göre
10 Yorumlaselam merhaba kuafor olarak agdayla alsana pudralı agdayla alırsan acımaz cokmuu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım tüy dökücü ne yakıyor nede acıtıyor jilet hem kalin çıkarır hemde karartir kara vajinali olursun. Denedin mi onu? Bebisim pişik olur pıtık ya bu sıcaklarda
00 Yorumlahahahha o nasl bır kutudur arkadas makasla kes barı be bukadarda sacmalama:D
00 YorumlaBu kadar rezil kadın dünya üzerinde Afrika'da vardır mk
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın veya ablandan falan birinden yardım al
00 YorumlaAllah belanızı, ne pisliksiniz
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıllı olsun ne olucak ki.. lazere gidebilirsin ağrısız sızısız.. ama istemiyorsan kısalta hepsini almak zorunda değilsin..
00 Yorumla
+1 yılepilasyon yapsan , bundan sonra zazalır bence dikkat etsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYargılayanlara bakma sen. Onlar yokluk görmemiş :) ben yeni askerden geldim kıllı mıllı farketmez yerim onuu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar pis birisin hiç kimsenin fikrini begenmiyorsun hiç mi kafan çalışmıyor agdadan korkuyorsan makinayla al pislik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılTraş makinası ile kes bari pislik insan
27 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
- +1 yıl
Niye zoruna gidiyor ki bu lafım gerçek duruma dokunce ben haklı oluyorum.. Ayrıca soruna cevap ta verdim makina ile al ki salt diye
Soran+1 yılPislik insan ne demek ya niye yargiliyorsunuz alicam ve biticek ne bu bana ofkeniz sanki naptim alttarafi soru sordum yardimci olcaginizi dusundum olmadiniz. Hepsi bu.
- +1 yıl
Kızma knka sağlık açısından söyledim onu bizim için bir sıkıntı yok istersen alma.. ama komik gelcek bişey geldi aklıma.. seninkinde pek kararma olmaz biliyor musun jilet falan pek vurmuyorsun belliki... d
Ayrıca almadigin zaman koku falan yapar bir kaç gün dus almayınca kasinir kasirsin alerji falan olur biliyor musun
Alınma senin için dedim yoksa banane
Soran+1 yılCesaretimi toplayip alicam bakalim sagol
- +1 yıl
R. ederim canım benim ne istiyorsan onu yap kime ne
- +1 yıl
Bu arada popo da falan var mı da
+1 yılKıllı mı ıyy Naptın be sn orman olmuş ora :)) nası duryon öyle kesssene
00 YorumlaÖgkk. İgrencsin ya git lazere
32 Yorumla
Soran+1 yılPara siciyorum zaten durumunvar mi diye sorsana? İgrenc demeden once insandir yazik yardimci olayim desene Allah belani versin.
+1 yılKendini hazır hissedene kadar makasla kes
11 Yorumla
Soran+1 yılMakas sanirim Şu an en iyi cozum olcak gibi sagol
Gizli Üye(36-45)+1 yılJilet yerine tüy dökücü kullansaydın
İstersen sana ağda yapabilirim
Veya sadece o böyle ve koltuk altı için lazer masrafını karşılarım00 Yorumlalazere gitsene bayagi inceltiyor
20 Yorumla
+1 yılkızım iğrenç misin hiç mi rahatsız olmuyosun ya
22 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi yardimci olabilirdin neden yargiliyosun ne gecti eline?
- +1 yıl
Adam gibi yardımcı olayım mı?
Çok korkuyorum diyorsan kuaföre git. Pudralı ağda iste. Küçük küçük küçük sürsün.
Ya da maddi imkanın varsa lazere git. O kıl kökü en kötü 3 seansta biter. Gitmeden önce jiletle tamamen, git lazere. Acısı da abartı değil. Benim canım çok tatlıdır ben dayanıyorsam herkes dayanır. 5 dakikalık iş. 4 ay gez tertemiz.
+1 yılMidemi bulandırdın ya
20 YorumlaNe güzel orman gbi :d
00 YorumlaYargılanmakta istemiyor pis
12 Yorumla
Soran+1 yılİyide bende pis bisey oldugunu biliyorum ben sadece yardim istedim
+1 yılKuaföre git ağda yaptır
13 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla
- +1 yıl
O zaman sen öyle kıllı kıllı devam gez 😒
- +1 yıl
Herkes sana bir fikir veriyor hiç birini beğenmiyosun Çok kötüsün 🤐😷
Lazer neden yaptırmıyosun
00 YorumlaMesaj seni bilgilendiriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya uzunmuş toka falan tak
00 YorumlaSac gibi oldu heral 😁
00 YorumlaHerhalde kullanmiyorsun
00 YorumlaTestere ile girilir oraya
00 Yorumlatüy dökücü kullan ya da kuaföre git aldır
00 Yorumlatek çözüm tüy dökücü kremler
00 Yorumla
+1 yılOoo kıllı * candır ya bırak kalsın ya :)
00 Yorumla
+1 yıltüy dökücü veya epilasyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire isen of be ne güzel
00 YorumlaBen şekilli traş ediyorum daha güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılAlma gitsin ya ölümlü Dünya
00 YorumlaTuy dokucun kırem gullan
20 YorumlaTüy dökücü krem kullan mis gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğdayla al öyle gezme.
00 Yorumlaİğrenç
03 Yorumla
Soran+1 yılYa allah belanizi versin be
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler