Cinsellik Playboy olma yönünde ilerliyorum bu krem sayesinde? EdisonStone Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ABD'liler , sizce de kendilerini aşmamış mı?Güzelim ülkeyi zehirleyecekler..Ama bu ülke de satılmıyormuş.Cinselliğe düşkün bir millet değilmiş burası Playboy olma yönünde ilerliyorum bu krem sayesinde? Cevapla Satış Soruları Güzellik Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pukeclub Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Amerika'da canım cok. Kredi karti borcundan kurtaran kutsal su bile pazarliyorlar, hem de TV kanalinda. 0 3 Yorumla pukeclub +1 yıl G*rzek Yorumla EdisonStone +1 yıl İroni var soruda Yoksa sekmişim tv reklamlarını Yorumla pukeclub +1 yıl Onu anladim, bir katki da ben yapayim dedim. Yorumla
retkir12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Onlar yalan olm ya böyle saçma salak şeylerle mal olan da kanıyor işte 0 0 Yorumla
serhatbalcı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl seyredecek başka şeyler bul kendine :) 0 2 Yorumla EdisonStone +1 yıl Sinema filmi izliyordum , filmin ortasında pat diye bu reklam çıktı mkGerçekten film sektörü bitmiş :)) Yorumla serhatbalcı +1 yıl he yaa hemde en güzel filmler oluyor 5 dk film 1 saat reklam Yorumla
En İyi Cevaplar