Sevgilimi artık güzel bulmuyorum

4 yıllık uzaktan bir ilişki yürütüyoruz. Zor oluyor haliyle. Git gite uzaklıktan dolayı, görüşemediğimiz için ondan soğuma oldu diyebilirim.

Elini tutmak istiyorum onun, dolaşmak vakit geçirmek.. Ama olmuyor.. Cinsellik zaten yaşadık evlenmeyi düşünüyoruz diye ama artık canıma tak etti...

Ne o gelebiliyor ne ben gidebiliyorum.. Yazın belki görüşeceğiz..

Bugün resim çektir benim için demiştim, çektirmiş arkadaşlarıyla attı az önce. Görünce kötü oldum. Cam'den görüşüyoruz tamam ama resimlerde acayip çıkmış.

Artık onun burnu olsun, saçı olsun vs.vs. gözüme batmaya başladı. Güzel bulmuyorum artık.

Hatta şu an onun için ne hissettiğimi bile kestiremiyorum. Şu an ayrılabilirim aslında ondan ama

1) Başkasıyla onun sevgili olduğunu düşününce içim daralıyor, nefes alamıyorum

2) Cinsellik yaşandı, eşim olarak gördüm onu, şimdi ayrılmak onu yarı yolda bırakmak oluyor bunu da yapamıyorum.

Ama yok yani 4 yıl geçti ben hayatımı kurup onunla evlenene kadar 3-4 yıl daha geçecek. 3-4 yıl daha yılda 1 kere görüşerek ilişki yürütmek istemiyorum.

Hem durum böyle hem de karşımdaki kızın büyüsü bozulunca artık bittim ben.. Geceleri bile onu düşünüyorum. Artık güzel bulmadığım ama evlilik yolunda gittiğim bir ilişki var..

Niye böyle oldu bilmiyorum.. Aslında yazdan belliydi. Gözüme hoş gelmemeye başlamıştı. Uzun süredir ona yalan söylememek için "aşkım" bile demiyorum diyemiyorum.

Onu bırakamıyorum, ama böyle de olmuyor. Büyükler varsa bir fikir verirse sevinirim. Yaşım 24

Güncellemeler
+1 yıl
1 saat önce söyledim ayrılalım böyle gitmiyor diye.. " Ne diyim ki" dedi.. Daha bişi yazmadı..

Şimdiden resimlerine bakıyorum :( Şu an yolda görüp hoşlanarak baktığım kızlar bile umrumda değil gibi hissediyorum..

Ben tek bu kızı seviyorum ve istiyorum gibi hissediyorum :( Daha şimdiden böyleyse ne yapıcam ben. :(((((((((
Sevgilimi artık güzel bulmuyorum