yaz geldi
Vajinam çok kabarık. Tayt, bikini, mayo giyemiyorum. Herkes bakıyor. Ne yapmalıyım?
yaz geldi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Giymemelisin tam uymus cinsel sağlığa çünkü bu durumu gören erkek cinsellikten sogur eminim buda cınsellıgı bakımından ıyı olmaz vucudunuz uygun degilse giymeyin abi su kabak gıbı ortada olan kalcalara kalın bacaklara ya da gıydıgınde göze batan bır detayı fark edenler nolur giymeyin bırakın minyon cıtı pıtı cok dıkkat cekmiycek goze batmıycak kızlarımız gıysın vucudunuza gore gıymeyı bılın kı seksi olcam dıye komık olmayın tavsıye... dıyorsan cok gıymek ıstıyorum rahat olmak ıcın tayt pantolonlar var onlar tayta gore farklı oldugundan bellı etmezler cozumu var bu goz saglıgına da gırer dırekt saglıga sorsaydın sen sımdı sız gıymek ıstıyosunuz dıye bız kör olmayalım bırde erkek sana nasıl tavsıye verebılır gel kapatıyım gozuken yerı mı dıycek barı kızlara ozel sorsaydın bunlar hep dıkkat cekmek ıcın gizlicim
Senin vücut çok dar zaten değil mi
Öyle birsey soylemıs mıyım ben minyon olduguma ragmen sevmedıgım ıcın tayt gıymem normal hayatımda spora gıderken gıymıstım oda bır kac kere dısarda gıymem ama gercekten bazı kızlarımızın dıkkat etmesı gerekıyor hem göz zinasıdır bu bazıları rahat olsun dıye gıyerken bazıları ıse dıkkat cekmek ıcın gıyıyor cinsellik bolumunde olunca ben alternatıf sunmak ıstedım rahat dıyeyse bunu gıyın anlamında
Hem erkek cinsellikten soğur diyorsun, hem de göz zinası diyorsun?
Farkındaysan ikisi aynı kelimeye bağlı degil biraz zorla sonra yorum yap kızın sorunu karsısında dıyorum gercekten de kotu duruyor o goruntu yanı bunu ben de gorsem ben de begenmıyorum onun dısında kalcayı bılerek göstermek amaclı gıyılen taytlar cok bellı oluyor ve ıster ıstemez dıkkat cekıyor bu da göz zinasıdır çünkü nefis tutulamadıgı ıcın bakılıyor ama dıgerınde estetık olmadıgı ıcın yadırgandıgı ıcın bakılır dıye dusunuyorum
senin başın açık
bu da göz zinası
Konusturma beni bacım :) sizin azdırmalarınız bitti benim başımın acık olması mı yargılanıyor bir bitin artık
din dersi veren sensin
önce kendin uy buna
oouv sorry baska soruyla karıstırdım ^ ^ biraz sert oldu tepkı resimli bir soru vardı da kusura bakmayın sımdı guzel kardesım soyle kı ben sana tüyo veriyorum yanı oyle yapmasanda vucuduna uygun güzel bir sey giysen daha hanım hanımcık daha guzel olursun benım basımın acıklıgını katarsan olay coook derinlesir bunlar benım sınırlendıgım noktalar kımse benım sacımı arzulamaz bu dınsel boyuta gırer ama senın cınsel organının bellı olması buyuk sıkıntı yanı senın ıcın soyluyorum ben gorunce oyle gıyınmıs bırını guluyorum sahsen ınsan bakar bır gıymeden once ayıp dıye dini karıstırma kapanmak olabılır zamanı gelınce kendımı hazır hıssedınce ınsallah ama olmazsada bunun hesabını ben Rabbime veririm de senın olay farklı yanı dedıgım gıbı vucuduna hakaret ben kotu bır nıyetle soylemıyorum
Yok din dersi ortada ama senin cinsel organın namahremin bu sacla cok ayrıdır dinsel boyutu gectım kendı ozelın yanı kımse fark etmesın bence gerek yok tabı bu benım tavsıyem sizin dediginiz coook konu dısı bır sey
giyimimde beni ilgilendirir o zaman
:) Güldürme ya o zaman gelip tayt gıyıyorum bellı oluyor herkes bakıyor dıye yakınamazsın bellı olan bırsey varsa sen rahatsız olmuyorsan herkese bakma iznini vermissin madem ki seni ilgilendirir takma bu kadar sıteye soru atıcak kadar okeyyy ^ ^
dini yönünü dedim ben
Tamam sende Rabbime verirsin hesabı burda soru sorunca elıne bısey gecmez cunku tavsıye de dıkkate almıyorsun hem ben bılırım dıyorsun hem herkes bakıyor ne mana yanı
ne yapacağımı buldum
bunların üzerine kısa etek giyeceğim
Ben tayt icin dıyorum bak su gözükme olayını bikiniyi mayoyu tabıkı gıyıceksın bikininin alt bölümüne dikkat et cok ınce olmasın kuması ki cok bellı etmesın ama onun dısında renk secımı dısında siyah koyu renkler falan yanı bunları secmek dısında o yonden bsey yapamazsın ya da dedıgın gıbı bikininin üstüne giyilen kısa şort etek tarzında seyler oluyor ısmını unuttum da onlardan gıyebılırsın benım elestırılerım tayt yonundeydı onları okumamısım bıle cıdden taytla kotu durdugu ıcın yorum yaptım kalp kırmak vs bır nedenım yok sızın ıcın soyledım
taytın üzerinede kısa etek giyeceğim
Taytın uzerıne bılmem nasıl durur hos olurmu sıze kalmıs ama tayt degılde etek gıysenız vucudunuza uygun en azından rahat olur kafanız bellı olan bırsey kalmaz herseyın bır usulu yerındelıgı var tabı
sadece etek giysem altım görünür
boyuna ve oturusunuza kalkısınıza baglı onuda gıymeyı bılmeyen gıymesın tabı sıze kalmıs oda :)
Giyme tatlım benim de öyle :/ buna da bir çözüm bulmaları lazım bence. Millet anca yapay popo üretsin
boyun kilon ne
beni azdırıyor ama
@hakan_alasahin Rahatlık önemli
haklısın ama dehşet bişi bence...
@hakan_alasahin bilemiyorum artık :/
sorumu beğenir misin
sende bana yaz lütfen merak ettim seni...
@hakan_alasahin abaza mısın sanane
gizli engelliyorum senin görüşünü şunun yüzünden
soruyu sevmeyi unutma
pantolonla gir denize/havuza sende bir istisna olu ver moda yaparsin belki ;:)
Baksınlar neden aldırıyorsun, ancak ameliyat ile düzeltilir oda çok gereksiz
Cevap
52Cevap
Millet böyle şeyyleri mumla arıyor sen çaresine bakıyosun
Sen kimse sevgili olmak istemez katil olur çünkü sana bakan erkeği furur
işte şens sana gülmüş daha ne istiyorsun kıymetini bil
pubis kemiği yapısı gereği bu durum... yapacak bişey yok ama çok çekicidir
resim koy bakalım dikkat çekiyor mu ama normal bir fotonu koy tabi.
anasını satim. doktormuyuz bilelim :D
bikinin üzerine giyilen küçük etekler var onlardan alabilirsin
Kudurgu.. nlugun.. alemi.. yok..
Yapabilecegin birsey yok
Rendeyle üzerinden al.
Yapı olarak öyledir bence.
aynen benim ki de oyle :(
galiba emilmek ister oyleyse
be alaka sacmalama
ya dıştan nasıl bellı olsun kuçucuk şeyy
pubik kemigi kabarik iste bikini bolgesi ne kafasizsiniz ya
kafasız derken? kafasız olan sensın onu mu inceliyoruz
yok senin kafasizligni canim
kees
defolll
vajinan kadar konuş desem hiç susmayacaksın ya hahahaaudhsudhsudhsdsuds
evet ashsjskskskashs gelipte konusan sensin yalniz asdfgjska
kilo ve boy kaç
soran kıme sordu bunu :D
o zzaman konuşmaya devam et sen kflmgökfm
163, 60 kiloyum Şu an
sen nasıl önlem alıyorsun
etek felan giysenize hanımlar siz :D :D
almiyorum :/sen? ama plates falan egzersiz yaparak gider belki zatiflayinca
şişliği yalıyarak iniyor ben indiririm :)
Mast yapıyomusun peki
Suyunu sık iner sisligi
Sürekli mi öyle yoksa bazen mi
sürekli
Kabarık vajina inmez giymek istiyorsan giy yapacağın bişey olmaz
Pareo kullan ¡
bence çok iyi , tam yalamalık
Giyme o zaman çok lazım olan şeyler değil bence.
yazmayın şunları helde bu gece adamın canı ceker
Yapisi oyledir Bunları giymemen gerekiyor demekki
sende gıyme bu kadar basit
İçine bir girmek lazım
Emdir üstüne sağlam gömdür bak Nasıl geçiyo
kabarıksa emdir sulanmış :d
inmez aksine dahada kabarır
Türk vajinası şişkin olur
ne güzel iştee giymeyıver sende
gerçekten dıştan bellı oluyo mu şeklı felan yanı?
Ne güzel herkeste yok iste
Kestir...
Gece gece deme böyle şeyler ama. İnsanız yani :(((
eee giyme o zaman
Giyme.
ne kadar kabarık olabilirki ya giy ne olcakki
Şalvar giy
Kız ciddi bir soru sorms
Kaz göğsü gibi kabarıyor mu?
benıkmde :S
yok mu çözümü
var burdan detaylı syleyemem özele gel?