Arkadaşlar ben bundan tam 100. gün önce eski sevgilim ile sadece öpüştüm uzun süren bir öpüşme idi. Takıntılı biri oldugum için aradan 100 gün geçti ben hiv testi oldum sonuc negatif geldi. Yani sorun yok. Fakat şimdi sanki idrar deliği mi desem vajina mı desem dudak kısımları mı desem tam bilemiyorum odak noktayı ama biraz yanma gibi bir his oluyor. SoRum şu : öpüşme ile kapılacak cinsel yolla bulaşan hastalıklardan neler var bilginiz var mı? Kendime naçizane bir teşhis koyacağım da galiba :(( Teşekkürler..
Cevabın nedir?
+1 yılmantardır yaa ne abarttın.
git bir krem verir doktor bitti gitti ya da enfeksiyon vardır idrar yollarında bunu yaşamayan kadın yoktur neredeyse.11 Yorumla
Soran+1 yılAh canım galiba ben çok takıntılıyım. Haklısın. Peki
+1 yılEnfeksiyon oluşmuş olabilir yahut mantar belirtisi.
00 Yorumla
+1 yılHepatit b yani sarilik opusme ile gecebilir. Muhtemelen iltihap kapmissindir antibiyotik kullan gecer
17 Yorumla
Soran+1 yılHepatit b testi de yaptırdım zaten o öpüşmeden sonra. Meğer aşısını yaptırmışım koruyuculuğum çıktı bağışıklık kazanmışım yani sorun yok bana hiçbir zaman bulaşmazmış bu yüzden hepatit b. Ama hiv den korkuyorum. 100. gün test yaptırdım hiv çıkmadı ama sonradan çıkar diye endişe ediyorum Birdaha da kimse ile öpüşmem bile ya
- +1 yıl
Hiv kan ile bulasan bir virustur. Olasilik düşük tabi ama karsindaki kisinin sık sık dis eti kanamasi oluyorsa tahlil yaptirmanda fayda var
Soran+1 yılÖpüşmeden tam 100 gün sonra yaptırdım hiv testini. Negatif cıktı.. yani sorun yokmuş ama içim rahat etmiyor.. neyse. Ay siz hukukçu musunuz ne hoş... mesleğinizde başarılar
- +1 yıl
Bu meslegi sevmedigim icin tıp okuyorum
Soran+1 yılO daha da hoş.. bravo valla.. güzel bölüm. Bende okul öncesi öğretmenliği okurken pat bugün haber cıktı; bölüm kaldırılıyor, ana sınıfları kaldırılıyormuş ya şaka gibi
- +1 yıl
Kazanilmis hakkiniz var. Bir bakima iyi oldu sizin icin. Muhtemelen formasyon alip baska bolum ogretmeni olma imkani vereceklerdir
Soran+1 yılAynen öyleymiş
Sınıf Öğretmeni olma imkanımz varmış. Neyse sağlık olsun
lan çıplak ayak gezip üşütmüşün şapşik ondan olur o idrar yolları yanar :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYa istemsiz güldüm :) Hiv falan kapmamışımdır değil mi? Test oldum ama 100. gün oldum Hiv 180. günde çıkar testte diyorlar. Ay bilmiyorum korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Aman Yarabbi😁 HIV virüsü ile öpüşmek ne alaka? :D Cincel yolla bulaşan virüs onlar. Yani genital organlardan geçer geçerse. Sen takıntılısın büyük ihtimalle. Psikolojik olarak oluşmuş olabilirler.
10 Yorumla
+1 yılEğer diş eti kanaması ya da ağızda yara yoksa öpüşme ile hiv bulaşması olasılığı tıpta 1milyonda birdir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ilgisi yok vajinayla öpüşmenin.
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir şey soracağım 100. gün yapılan anti hiv testi yeterli midir? Kimisi 6 ay sonra kesin sonuc verir diyor da... 100. gün yapılan yetmez mi
- +1 yıl
öpüşmeyle bulaşmaz hiv zaten kanama filan yoksa. yeterli.
- +1 yıl
sen çok takıntı yapıyorsun bence.
Soran+1 yılOndan şüpheliyim işte kanama olmuş olabilir yara var mı yok mu hatırlamıyorum. Varsayalım ki kanama vardı :( 100 gün yeter mi?
- +1 yıl
yeterli sorun yapma.
Soran+1 yılÇok ama çok çok sagol
- +1 yıl
bence hala takıyor gibisin.
Soran+1 yılMuhtemelen takacağım yine çünkü internette bağışıklık sisteminiz zayıfsa 6. ayda test yaptırın demişlerde... bende korkuyorum
- +1 yıl
takip listende var mıyım?
Soran+1 yılHayır yoksunz
- +1 yıl
olsan iyi olurdu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAradan 100 gün gecm8s çetele mu tutuyorsun? Yok bacım yok sen hamilesin hemde 100 günlük :)
10 YorumlaBen de bilemedim dudak mi delik mi deri mi bağırsak mi böbrek mi
00 Yorumla
+1 yılMantardır. Ben teşhisi koydum.
10 Yorumlaöpüşme cinsellikmi oluyormuş lan :S
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim için cinselliğe kaçıyor Öpüşmek :( sonucta dudak dudağa ve derin uzun bir öpüşme olunca.. ne bulaşmış olabilir? Hiv testi yaptırdım negatif. Acaba bel soğukluğu tarzı birşey kaptm mı
+1 yılayaklarını üşütmüşsün
10 Yorumla
+1 yılzırcahil falan mısın sen delirdin mi ya da.
00 Yorumla
+1 yılOpusmeyle bulasmaz yaa 😀
10 Yorumlasen vampirlemi öpüştün kızım.
00 YorumlaÖpüşnasmus hastaligi, cok tehlikeli
00 YorumlaDoktora niye gitmiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kızsın be o kadar hastalık hastası olma
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik bu
14 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle.. çok takıntılıyım. Neyse virüs falan olmasında psikolojik olmasına razıyım
- +1 yıl
Evet öyle asistanm konşlm istersen
Soran+1 yılÖyle mi? Ne asistanısız peki branşnz nedir?
- +1 yıl
Pskolog
İdrar yolla tahlil edelim
01 Yorumla
Soran+1 yılİdrar yolu enfeksiyonu falan mı diyorsunuz?
+1 yılSen kesin zombi virüsü kapmışsın
00 YorumlaHe opusunce hamilede kaliyon bir yuru git
00 YorumlaGirio ve türleri kızamık su çiçeği olabilir hehe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞizofrensin niye o kadar araştırıyorsunki
00 YorumlaHamılesın
00 Yorumla
+1 yılkorkuya kapılma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı