Doğum yapan kadınların vajinası değişiyor mu?
Birde doğum yaptıktan sonra göğüslerinden çok birikmişse süt akıyor ilişki sırasında hiç emdiniz mi?
Birde doğum yaptıktan sonra göğüslerinden çok birikmişse süt akıyor ilişki sırasında hiç emdiniz mi?
Rahim dediğimiz hazne yapi olarak doğuma entegredir çok gebelik yaşayan bayanlarda bazı sağlık sıkıntıları olabilir
Vajina kasları doğum esnasında bebek rahat çıksın diye aşırı esneklik gösterir doğumdan bir süre sonra normale döner ancak eski formunu alması zaman alır yüzde yüz aynı formda olmasını beklemeyiniz çok doğum yapanlar özellikle eski formunu zor alır
Hormonlar doğum nedeniyle süt üretir göğüslerde oluşan aşırı sutlenme iliski sirasinda emilmez sağma yöntemi uygulanarak dışarı bosaltilir ancak cinsel ilişki esnasında kadının göğüslerinin opulup emilip yalanmasi haz verici olabilir
Değişir ama öyle ahım şahım değişmez hafif bir değişim olur, buda ilişkiyi etkilemez. Bebeklerde çene kasları çok güçlü onların emdiği gibi büyükler ememez. Ben uğraştım okadr bir rgram emememedim. Ancak süt pompası ile olur, oda anan ağlar ütü çekerken. Bir süre sonra vazcayarsın, çekmekten.
kesi atılıp dikiliyor ama sanırım eskisi gibi olmaz en azından görüntü itibariyle... işlev nasıl olur bilemiyorum çünkü daha doğuramadım :( süt amaaan midesi alıyosa baksın tadına :)
@murattiii sence ile bence ile olmuyo bu işler git işine
Cevap doğru eskisi gibi olmuyor
Ama süt emen varmış duydum
Vajinanın genişliği okadar önemli değil
Penisin kalinligida bunlar sadece cinsellik
Olduğu zaman önemli eskort fucbudiymi ne diyorlar onlar gibi penis dar vajinadan çok haz alır
Vajinada kalin penisten
Ama sevgi onsevisme varsa vajina penis birleşmesi son nokta
Ne gerizekalisin ya yorum yapmak ta sucmu
Belki senin yorumların hoşuma gidiyor
Ne ismi ne diyorsun sen ya
Cok hercelsin sanırım
Ozelden yaz bakalım
İçinde kalmasin
@murattiii o modu yakalarsam... gecen birine or**** yazdım bacım diye değiştirmiş az öncede geri ze... yazdım ona da canım yazmış
Normal doğumdan ötürü bir değişim oluyor ama çok fazla bir fark değil sadece estetik açıdan.
Cevap
46Cevap
Normal doğumsa değişiyor tabii biraz. Ama kafaya takılacak bir şey değil
Bu sebeple sezeryana yönelen beyinzler var. Tıbben mümkünse çocuk normal doğmalı
doğum yapan kadınların vajinası doğum yapmadan önce ki hallerine göre değişiklik gösterir.
birbirinden alakasız sorular sormuşsun ama neyse.
emersin, silersin.
Ne kadar mide bulandırıcı iğrenç bir soru evliliğin , kadın erkek ilişkilerinin bütün iğrençliklerini bu sitede gördüm ben ki 12 sene evli kalmış biriyim
Bu ne demek oluyor simdi? :) bu igrençlik dediklerin senin evlilik hayatindaa yok muydu?
@elagozlum13 neden merak ediyorsun özelimi
ozelini merk etmekten degil.. yorumun ilginç geldi ondan, herneyse cvp vermk istemiyorsan saygi duyarim
Hiç ilişkiye girmedin herhalde 12 yıl boyunca gayet normal soru sütü fazla olan kadınlarda emilmese de akıyor ilişki sırasında göğüsleri yalarken illaki gelir insanın ağzına
Göğüslerle işim olmaz benim lan bir gidin kovuşturmayın beni mübarek gün
He he işi olmazmış sömürüyorum demiyor da
İkisinde defolun
Sen defol mal herif ya önüne karı versen yalamadığı yer kalmaz gelmiş ne diyor
Nerden biliyorsun öyle biri olduğumu beni buradaki erkeklerle karıştırma benim karı kızla işim olmaz
He öylesiniz he
Tanımadığın kimse Hakkı'nda yorum yapma hayırdır? Kaşıntın ne tersledim diye pek bozuldum bakıyorum da benim çevrem hatun dolu her türlü şeyi gördüm yaşadım burda sizler gibi aşk filmleri cinsel içerikli filmler izleyip siteye girmiyorum birde bana azgın erkek muamelesi yapıyorsan ispatla bir tane kız gelsin Oktay bana cinsel içerikli mesaj atıyor desin Bakim öyle boş keseden konuşmak kolay
Boş konuşma gerçekten merak ettiğim için sordum. İstesem gider izlerim araştırırım burda her dakika kölen olurum diyen yaratıklara sorarım. Düzgün cevap istiyorsan düzgün konuşacaksın. Kimseyle alıp veremediğim yok genelinize he öylesiniz dedim. Yaran yoksa gocunma.
Uzatma ben kimse Değilim aç bir erkekte Değilim kimseyi de rahatız etmiyorum yorum yapıp soru sorup çıkarım hadi eyvallah
Oktay_Saraç@ bana cinsel içerikli mesaj atiyor :D
@elagozlum13 ben kimseye mesaj atmam cinsel içeriği geç yahu hepsini geç mesaj atanlara bile cevap vermiyorum
@elagozlum13 😂😂
iyi halt ediyorsun.. o zaman gelip benim onun bunun sorusuna gorusune yorum yapma ;) senin yararina diyorum yani cunku hep karsilasirsin bizim yorumlar gibi yorumlarla
@elagozlum13 yoruma cevap vermek kolay amaaa soruyu soran ergen kafalı beni azgın erkek yaptı hiç tanımadığı halde ben buna ayar oldum hiç tahammül edemem konuşmak için konuşanlara
neyse kardes hadi sen yoluna soran arkadasim bizde fazla ustune gitmeyek ;) hadi kal saglicakla ahlak hocasi temiz arkadas Oktay Saraç
@elagozlum13 sağol sağol Hadi
Değişme olmuyor, doğumdan sonra toparlar. Süt konusunu bilemicem.. Emziren kadınla birlikte olmadım..
genişleme oluyor orda çocuk çıkıyor insafsız ilk günkü gibi kalır mı hiç çok güzel oluyo emince inek gibi mööö yapsa oyş falan yani sjjsjsjsj
Hahahahah 😂😂
Vajina genisliyor bayagi. Kucuk penisliler bayagi bir sikinti yasiyor. Hem kendi adina hemde karsi taraf adina bir tatminsizlik olabiliyor. Bazilari sirf bu yuzden kurtaji tercih edebiliyor
Vajina da kısmen değişiklik oluyor, eski halini alması mümkün değil, süt içmedim, ama merak ettim, sırf bebeğin hakkına girmek istemedim
evli değilim ama sağlık bilgim var evet duruma bağlı olarak mutlaka eskiye göre bir değişme oluyor bu bir gerçek...
Sezeryanda sorun olmaz normal dogumda bazen kenarlardan kesilmesi gerekiyor o zaman fark oluyor. Sutun tadina baktim
Vajinada degisme. hatta genişleme olmadı normal doguma rağmen.
Göğus konusunda ise evet emzirdigi zaman süt gelme. olayindan dolayi , insan çocuğunun hakkıni yiyo gibi değerlendirdim ve emzirme. sürecinde hiç oraya çalışmadım
Genisler tabiji evli olmaya ne gerwk var bunu bikmek icjn
İlişki sırasında gögüslere ağzımı sürmem, sonuçta sahibi var:) vajina desen genişliyor ister istemeZ, çocuk sütten kesildiği zamanda göğüs sarkmasını demiyorum hiç
hayır değişmez.. yani çok bir değişim olmaz.. süt çocuğun hakkı erkeğin değildir.. birikmişse çocuk emmesi lazım
Dikiş atılmışsa görüntüde değişiklik olur, çok azda genişleme olabilir.
Bu genişleme kadını olumsuz etkiliyormu
@çapkın6969 bazı kadınlar çok dar olıyor ilişki sırasında acı olabilir, doğumdan sonra o durumdan kalkıyor ortadan daha çok zevk alıyor
@wild_girl takip gönderdim
@sprtakus genişleme ve zedelenme kısa zamanda toparlanıyor, ben şahsen olumsuzluk yaşamadım zevk açısından
@sprtakus çok fazla genişleme varsa vajina kasları zayıf olabilir, kegel egzersizleri yapmak gerekir
Doğumdan sonra zaten doktor 1,5 ay ile 3 ay arasında ilişkiyi yasaklar. BU arada vajinada varsa kesikler iyileşir ve vajina eski haline döner. Süt işi hoş değil.
@Layeste Başımızdan geçenleri söyledik, sağlıkçı yakınlarımız var onlardan edindiğimiz bilgilerdir kardeş.
Doğurunca söylerim bir kaç ay bekle değişse de umrumda değil paşama sağ salim kavuşayım yeter
Vajina biraz değişir açılır Ever sur emmedim an emmeyı seven cok kişi var
Normal doğum yapanların ki genişliyor toparlanması zaman alıyor
Oha be Adamin midesini bulandırma süt emilirmi yaww bu arada vajina genişler İlaki
vajina da biraz esneme olabilir bu normal... süt hiç emmedim :)
vajinada mutlaka ister istemeez değişim olur ama o süt çocuga aittir cocugun hakkı yenir mi ya
Vajina 40 gün sonra eski haline dönüyor sıkıntı yok, ama bence gögüsleri emmese daha iyi zanedersem süt kardeşi olur kendi cocuguyla
evli değilim de süt emmek ne ya te allahım çocuk ne içicek
hahahahaha :D koptum çocuk ne içicek diyor :D heyy yarabbim
@elagozlum13 ama yanlışmıyım ben sütü içicem çocuk kuru fasulye mi yiyecek bide bana benzerse Zaten kavga çıkar ya
yha soran kisinin sormk istedigi sey butun sutu mu içiyorsunuz degil ki :D
Yani sut oldugu halde emiyor musunuz ve bu nasil birsey diye sormus yanlis anlamadiysam :) sen emince butun sutu mu içiyorsun bebe gibi :D
@elagozlum13 ya sen hiç vampir filmi izlemedin mi içmeye başlayınca duramıyorlar süt bu bide taze taze valla sömürürüm ben çocuk ordan bakar masum masum kıyamam ya yok ben hiç bulaşmayayım ben normal süt içeyim hem eşimden dayak yemek istemem
Aynen öyle bizim erkekler sanki sütü emin dedim gibi tepki veriyor yalarken tadı geliyor mu diyorum
Ya ben evli değilim ne bilim süt emmeyi benim çocukluğumda annem zorla bıraktırmış bırakmasam 10 yaşına kadar emerdin diyor şimdi eşim izin verse ben çocukla birlikte kahvaltı yaparım bee
o zaman sen en iyisi dedigin gibi yap ;)
@elagozlum13 yani de aman be evlilik çocuk nerde ben nerde benden baba olmaz zaten
Niye?
@elagozlum13 önce benle evlenecek bir manyak bulamam lazım o zor biraz sonra geçen yeğenimin bebeğini tutayım dedim yeğenim gelene kadar beraber ağladık ben korkudan o acıkmış
:D kazik kadar adamsin bir çocugu susturamamissin ,)... ama iste bunlar dogustan gelen tecrubeler degil ki ;) baba olunca ogrenilebilen seyler :)
@elagozlum13 susturmak mı ne diyorsun be çocuğu tutamıyorum düşecek kucağımdan diye bildiğin ağrıyacaktım orda ya kedi yavrusu gibi bir şey hem sen de diyorsun bizdeki iç güdüler eşim bu akşam karnı yarık yapsada yesek kadar sınırlı
o i$guduleri genisletmek 'te sizin elinizde ;) sinirli minirli diyip kandirmayin kendinizi
@elagozlum13 doğru söylüyorsun karnı yarık yanına da blr tatlı hiç fena olmaz aaa şey olsun ya ıslak kek zaten ne zamandır yapmıyor annem inadına
:D ök*zz
@elagozlum13 ya ayıp ayıp içimi döktüm burda insan acır kıyamam der öküz dedi ya kız bak kocandan bul emi😀
allah korusun delii oyle beddualar etme bana :)
@elagozlum13 ne bedduası be manyak yani o kadar kötü düşünmedim ben ya en fazla sabah akşam içli köfte istwsin dedim
ok :)
@elagozlum13 yay
Yari berbat. doğumdan sonra vajına kanalları açıldığı için acısız ve Ağrısiz bir seks hayatına kavuşacaksıınız, iyi orgazmlar dilerim
vajina dogumdan sonra fabrika ayarlarina dönüyor. süt akiyor ama hic icmedim...
Sütlü göğüs emilmez
Normal doğumdan sonra vajina genişler
Niye emilmesin
Süt gelir
eskisinden daha iyi oldu desem. bizim doktor öyle bir dikmişki, daracık olmuş resmen
Elbette deformasyon oluyor helede normal doğumsa
@murattiii Heralde yani bol miktarda doğurdum😊
@murattiii Sanane?
Evet emdim. ve çok değişim olmuyor.
Nasıldı?
Ozel gorusu niye kapattin
Normal doğum yapanların ki oluyormus
Bunu niye merak ettin
Sen yorum yapma ya nefret ediyorum
@or_ak seni ilgilendirmez ben bu adamdan nefret ediyorum
Normal doğum olursa biraz değişir
Seninkini emsinler insallah
Evett değişiyor sarkık oluyormuşşş
Genişlemesi
Süt güzel degil
Genişler. Bir kaç kere süt de emdim.
Nasıldı?
Tuzsuz çorba gibi. Ama yutmadım. İyi zevk veriyor.
Evet vajina genişliyor ve göğüsler sarkiyor
Benim fikrim yok bu konuda 😁
Vajina değişir emmedim
Genişliyor buda gec boşlma oluyor
Normal doğumda değişiyor
Dogumdan sonra genişliyor biraz
hiç emmedim doğumu sezeryanla yaptı
Bu kadar özel bir soruya burada cevap veremem
Süt denk gelmedi ama vajına genişliyor
Değişir
değişir
ıyyy