5 senelik ilişkimde 10 kez cinsel yaklaşımımız oldu ama ben sevişiyoruz sanırdım sonra biri kalbimi çaldı 5 senedir tanıdığım biriydi.ayrıldığımı öğrenince benle ilğilenmeye başladı ve ben hala eski sevgili mi mi seviyorum yoksa onu mu anlamak için sevişmek istedim HAYATIMDA İLK KEZ SEVİŞMİŞTİM sevişirken dahi bunu ona söyledim.ilk kez sevişiyorum diye. eski sevgilim hep oral yapar boşalırdı başka bir yerimi öpmezdi.hep cinsellik bu mu derdim.
yeni sevgilimle 2 saat sevişmişiz ve bana dedi ki" bakire olduğun halde 2 saat sevişmişsek bakire olmasan 7 saat sevişiriz"
şimdi sizlere bir kaç sorum olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
eski sevgilimle neden sevişemiyorduk beni sevmediği için mi ?yoksa sevişmek nedir ikimizde bilmediğimiz için mi?ya da bana kıyamadığı için mi?
yeni sevğilimle nasıl böyle tutkulu seviştik ? o beni sevdiği için mi?ikimizde biribirmizi sevdiği için mi?yoksa ikimizde ateşli olduğumuz için mi? ve neden bakireysen 2 saat seviştik bakire değilken 7 saat sevişiriz dedi evlilik mi düşünüyor?
ŞİMDİDEN teşekkür EDERİM UZUN BİR SORU OLDU ya da SORULAR DİZİNİ OLDU KUSURA BAKMAYIN
yeni sevgilimle 2 saat sevişmişiz ve bana dedi ki" bakire olduğun halde 2 saat sevişmişsek bakire olmasan 7 saat sevişiriz"
şimdi sizlere bir kaç sorum olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
eski sevgilimle neden sevişemiyorduk beni sevmediği için mi ?yoksa sevişmek nedir ikimizde bilmediğimiz için mi?ya da bana kıyamadığı için mi?
yeni sevğilimle nasıl böyle tutkulu seviştik ? o beni sevdiği için mi?ikimizde biribirmizi sevdiği için mi?yoksa ikimizde ateşli olduğumuz için mi? ve neden bakireysen 2 saat seviştik bakire değilken 7 saat sevişiriz dedi evlilik mi düşünüyor?
ŞİMDİDEN teşekkür EDERİM UZUN BİR SORU OLDU ya da SORULAR DİZİNİ OLDU KUSURA BAKMAYIN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer