yani kızlık zarını bozduktan sonra pat dye sürekli ilşkye giren var mı o ilk gün zarı bozarken içine mi boşalıyorlar nasıl oluyor yaa zaten bayan kan kaybediyo erkek zevkine mi bakıyor çook çirkine bence kız acı çekiek erkek zevkine mi bakacak bozduktan sonra devam eden varmış ilk evliklerde ilk günlerde kaç kez birleşim olmalı her gün mü isteniyo evlenilince ilk günlerde
Cevabın nedir?
Kızlık zarı kızın vajinasını kapatan bir tıpa ya da duvar değildir kızlar saçmalamayın bilip bilmeden.
Eğer ilk gece kadın ve erkek birbirini rahatlatırsa, kadın kendini kasmazsa, yeterli ön sevişme yapılır ve vajinası ıslanırsa; acı, ağrı ve kanama olmaz. İdeal olanı da budur, çünkü cinsel ilişki kadına acı vermesi gereken bir şey değildir, tam aksine kadın ve erkeğin birlikte yaptıkları zevk ve sevgi dolu bir eylemdir. Yani normal şartlar altında, normal bir kızlık zarı, ilk gece kanamaz, yırtılmaz, delinmez, patlamaz,pörtlemez, AĞRI ve ACI yapmaz. Çok hafif bir açılma yapar, bu da dışarıdan fark edilmez zaten.
ilk gece kadın acıdan, ağrıdan ve kanama yaşayacak olmaktan korkar, çünkü çevresinden ilk ilişkinin çok acılı olacağına ve çok kanayacağına dair sözler duymuştur. Ama bir yandan da “ya kanama olmazsa” diye de korkar, çünkü kanamazsa da bu defa onu alıp doktora götürebilirler. Bu nedenle korkar ve ilişkide kendini kasar.
Erkeğin ise başka korkuları vardır ve kadının endişelerinin farkında değildir. Çünkü erkek de kendini kanıtlamanın derdindedir. Onun da kafasında “ya çüküm sertleşmezse’’ ya da “ya vajinaya giremeden boşalırsam’’ gibi endişeler vardır. Kadının ve erkeğin bu endişeleri bir araya gelir, kadın kendini kasarken erkek de içeri girmek için zorlar. Zorlamadan dolayı da vajina tahriş olur ve zorlanmaya bağlı olarak kana olabilir, bu kan birkaç damlalık bir kandır ve sanıldığı gibi oluk oluk KIZIL IRMAK gibi akmaz..91 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. ilk hafta son haftası yok. sağlık sorununuz yoksa canınızın istediği an. şu korkuyu atın. ilk gece yara bere travma yok. zar dediğiniz iç deri dokusu. ince deri 2-3 milimetre yırtılacak. bunda büyütülecek bir şey yok.
yahu ben menisküs çaparaz bağ ameliyatı oldum ikinci günü dayanamadı seviştim. bişey olmaz.
canınız istedikçe yapın. yemek için nasıl acıkınca yiyorsunuz ilişkide öyle. sınır yok.19 Yorumla
Soran+1 yıliyi de çok yorucu bir durum her dk da seks mi olur ilk dkdan çocuk olursa yanar millet
- +1 yıl
canım benim ilk başlarda doğum kontrol hapı kullanın. hemen çocuk işine girmeyin. çocuktan sonra kendinize asla zaman ayıramazsınız. şöyle en az 1 yıl geçsin gezin tozun. çocuk olunca biter fırsat olmaz.
günlük yapın. ilk başlarda istek çok olur. sabah gece yapabilirsiniz. kendinizi yormadan ve canınız istedikçe
Soran+1 yıliyi de canım bir sene boyunca d. kontrol mü kullandın bünyeye de zarar yaa o haplar risklii yani hergün de nasıl oluyor anlamıyoruum kii bayanın isteği çok olmaz diye biliyorum bir de ilşki sırasında canın acıyormuyduu
Soran+1 yılpardon erkekmissin:)))
Soran+1 yılhayır alttaki yorumu kız oldupunu düşünerek yazdım sonradan farkettim yaa komik oldu
- +1 yıl
doğum kontrol hapı 35 yaş sonrası riskli. öncesinde de faydalı. adet dönemini düzenler. vajina içerisinde myom, kist, polip oluşmasına engel olur, varsa tedavi eder.
ilişki anında acı ağrı olmaz. ilk ilişkide ağrıyan kızlık zarı değil. vajina nemlenmeden yapılıyor penis vajina içinde iç deriye yapışıyor ağrı yapıyor. ilk gece ağrısı bu. zar bir iç deri dokusu ağrı yapmaz. korkudan ya da sevişmeden vajina nemlenmiyor. erkek de öküz olursa kuru vajinaya sokmaya çalışırsa kanal ağrır tahrip olur
Soran+1 yılanladım teşekkür peki saç dökülmesi yapıyomuş d. kontrol doğru muu
- +1 yıl
yok öyle birşey. jinekoloğa görünecek ilaç tek tip değil. kan tahlili yapılacak doktorun önerdiği ilacı kullanacak. daha sonra da hep aynı ilaca devam edecek. genç kızlarda kist olunca bu ilaçlarla tedavi yapılıyor. bekaretten dolayı direk müdehale yapılamıyor. ilaca düğünden 1 ay önce başla
Ne kan kaybetmesi ya. Sivilcen patladığında komaya giriyorsundur sen. Acı çekmek ne yahu. Ağzın da delik, onun da içine yemek sokuyorsun. Acı mı çekiyorsun. Ordan upuzun borudan geçiyor yemekler. Acıdan ölüyor musun. O onun için var vajina da seks için. Neden acısın yahu kim sokuyor kafanıza bunları.
345 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan kaybediyo derken :) kuzum kızlığını gösteren çok az denecek derecede kan..öyle gözünde büyütme..ilk gece kızlık zarı bozulduktan sonra ilişki sona erer genelde..ama ertesi günlerde devam eder :) ki biz 4 gün yataktan çıkmadık ::)
712 Yorumla
Soran+1 yılyook arttık mikrop kaparsın kaç damla kan geldii pekii çarşafa bulaşınca devam mı ediliyor nedirr
Cevap sahibi+1 yılBen 6 aydır evliyim henüz kapmadım mikrop :) aman aman bir kan gelmiyor...devam edilmesi çok nadirdir..genelde edilmez ardından erkek hemen kadın ise 1 saat sonra banyosunu yapar..ondan sonrasııı sana kalmış :)
Soran+1 yılutanılıyor muu o ilk gündee merak etmişimdir yanii o an nasıl oluyorr çok utanç verici yaa
Soran+1 yılkızlığını kaybedince ne hissettin o an ya da eşin o gün sana nasıl davrandı nasıl birbirinizin yüzünüze baktınız bunlar ilk günler insanı kasıyor utanıyor insan
Cevap sahibi+1 yılNe utanması yahu erkeğin olacak o adam senin ne utanması :)
Soran+1 yılama işte insan ilk zamanlar utanır yaa sen de çok rahatmıssın canım insan biraz nazyapar ilk günden bekletseydin
Cevap sahibi+1 yılilk gece uyudum ben :) sen düşün artık :)
Soran+1 yılanladıım sen çook sevmissin kollarında almıssın soluğuu helal olsuun
Soran+1 yılyaa ne doyurmasıı bence ilk gece bekletecektii sonraki günlerde adam çıldıracaktıı taktik yanlış
Cevap sahibi+1 yılErkeğim her soluğu koynumda alırken ilk geceki heyecan ile benimle beraber oluyor :) erkeği çıldırtmak terimi yanlış erkeğin zaten senin için her zaman çıldırmalı ;)
Soran+1 yılseen fena ateşlisiin desene dikkat et dksına çocuk olmasın
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
ilk gece dedğiniz bir kaç damla pembensi kan olur . sivilce yolarsınız kan bulaşır ya onun gibi birşey . tabiki biraz acı olur tıbben bir iki gün ilşikde bulunulmaması tavsiye ediliyorda dinleyen kim . yıllarca beklemiş kadın boş ver atın ölümü arpadan olsun deyip , devam ediliyor . sayısı asla olmaz . herkesin perfonmasına göre kimi 100 metre kimi 400 engelli , kimi ise kros koşar yeterki yatagınız ve nefesiniz açık olsun :)))
10 Yorumlakasma böyle şeylere zevk alırsın acı sadece çok kısa süreli ... devam etmek istemezsen erkeğine söylersin ama eğer acıyor diye korkar ve hi bir daha yapmak istemez korkar erkeği kendinden uzaklaştırır hep ilişkiden kaçarsan o evlilik biter sonu boşanma olur haberin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılefvlenmessen boşanmassın daa:))o ilk gee neler oluyor neler
+1 yılkan mı kaybediyo :) iki damla kan yahu var la yok arası bişey. ayrıca acıyı kızlık zarınız yırtıldı diye çekmiyosunuz. yani o yırtılmayı anlamıyosunuz bile. işini bilen bir erkek olursa acı bile hissetmezsiniz. bozulduktan öncesi sonrası falan diye bişe yok. sevişiyosunuz normal yani adam girip çıkmaya başlıyo zarmış bişeymiş falan hiç hissedilmiyo.
10 Yorumla
+1 yılSorma ne kan ne kan, hastaneye zor yetiştiriyoruz. 4 ünite kan desteği ile 2 gün müşahade altında tutuyorlar. Yahu 2 damla kandan bahsediyorsunuz bukadar abartmayın gözünüzde :) Acı diye de birşey yok buı kişinin kendi elinde kasarsa acı çeker, rahat bırakırsa gevşerse çabucak olur biter. Yani senin anlayacağın, Kedidir kedi..
10 Yorumla
+1 yılEvet kan kaybından ölüyorsun o anda eşinin zevk-ü sefayı bırakıp seni haldır haldır hastaneye yetiştirmesi lazım. Lan gidiyo, gidiyo lan kız ölüyo yetişin :) Ya bırak bunları gelen iki üç damla kan. Canında çok yanmıyor zaten. Keyfine bak. İlk ilişkiden sonraki günlerde daha bir ateşli ve zevkli olur. Rahatına bak sen...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk haftalar günde üç dört kez.. sonra günde bir ikiye düşüyor.. 3 yıllık evliyim ve 1 bebeğim var.. şuana kadar hergün oldu. ama önümüzdeki yıllar ne olur bilinmez
26 Yorumla
Soran+1 yılher gün nasıl oldu yaa hiç yorulduğun istemediğin gün olmadı mıı şimdiye 7 bebeğin olurdu korunuyorusun süreklii bir de hergün de olmaz ki yaa:)
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın.. sadece regl ve lohusa döneminde tam bir ilişki olmadı ama sevişmeye engel değil. eğer kırgınlık yoksa arada hergün oluyor.. karşılıklı uyumla alakalı.
Soran+1 yılbilmem bir bayanın her gün istiyeeğini hiç duymadım ben
Cevap sahibi+1 yılçok sevince oluyor...
Soran+1 yılcinsellik aşkı öldürür derler:))
Cevap sahibi+1 yılben cinsellikle aşk sevgiyi ayrı tutamıyorum.sevgi yoksa sevişmek yok.. sevgi çoksa sevişmek çok :) vu huuuuu
Yuh soru bombardımanı olmuş ha, ölemi olmuş böylemiymiş :D
Kızlık zarı yırtıldıktan sonra mümkünse durmak ve 1 hafta ilişkiye girmemek en sağlıklısı :D02 Yorumla
Soran+1 yılgiren varr 4 gün yataktan çıkmayan varr
hasta, çok yorgun değilsem ve eşimde istiyorsa hemen hemen hergün ilişkiye girmek isterim evlendiğimde niye istemiym?
17 Yorumla
Soran+1 yıliyi dee kız her gün istemez kii çook yorucu
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılsen yaşamışssan anlat da tecrübe edinelim:))
olurda bir gün evlenirsem ilk ilişkiden sonra 6 ay mola veecem..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgece gündüz isteniyo da. bal yesen gece gündüz baldan bıkarsın. ilk günden sonra acısının geçmesi beklenebilir. ilk zamanlarda hiç yapamayanlar da oluyo.
10 YorumlaO sizin paşa keyfinize kalmış,tadı damagınızda kaldıysa saymaya gerek yok,
00 Yorumlagüzelim o zar anlık bir acı sonrasını sen bile tahmin edemezsin :) hiç çıkmasın istersin...
12 Yorumla
Soran+1 yılhemen çıkmasını istiyenler var çok ağrı çekenler varr
Çook kan kaybediyorlar :) yanında her zaman bir ünite kan bulundur ne olur ne olmaz :D
10 Yorumla
+1 yılİdeal olanı 3 öğün yemektir ...
Nası soru röööh.s Kafanıza göre takılın genşler ..00 Yorumla
+1 yılDoğrusu ben ilk bir hafta boyunca yataktan çıkmayı düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpanik yapmana gerek yok , ilk gün sonrası 2 3 en fazla
128 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
Cevap sahibi+1 yılkorlacak bişey yok :D
Soran+1 yılsen halinden memnunsun anlaşıldı:)orgazm oldun mu peki kadınlar zor oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılevliyim yani :D o konu çok karışık zor olunuyor
Soran+1 yılerkek şini yapınca kıçını dönüp yaıyo demii peki birliktelik bittii nasıl davranıyo eşinnn sanaa en azından romantik bişiler fısıldasaymıışş
Cevap sahibi+1 yılsizin yaş kaç ? bunlara kim diyor sana
Soran+1 yıl22 yaşıım
Cevap sahibi+1 yılher erkek bir değildir canım , öyle düşüneme aşırı yorulanlar oluyor mecbur yatıyoralr , norma değil mi sence :)
Soran+1 yılbilmem dee umarıım doğru ve de duyarlı biri denk gelir yorulsan dahii o ilki sonundaa eşine sarılırsıın ne biliyim en azından alnına bir öpücük kondurursuun her erkek cidden bir değil kii aşk önemli yaa uöarıım evlilerin aşkı çabuk bitmiyodur
Cevap sahibi+1 yılhiç sevgiliniz olmadı mi ? önceden bir şeyler yaşadınız mı ?
Soran+1 yılhayırrrr hiç sevgilim olmadııı ondan merak etyom yaa
Cevap sahibi+1 yılbakire merağı anladım tatlım en iyisi zaten :)
Soran+1 yılmaalesef ne gelirse meraktan gelir dememişler boşuna bakireliğini kaybedince ne hissttiin o an duygun nasıldı o anki ya da eşinin durumu
Cevap sahibi+1 yılacıyor işte his olarak kurtuluyorsun o yeter sana özgürsün
Soran+1 yılyanii o duvarın parçalandığınıı hissediyosun öyle mii kaç gün sızlıyo ya da ilk ilşkiden kaç gün sonra ilşki yaşanılmalı çouk var mıı nasıl korunuluyoo
Cevap sahibi+1 yılhaha sen aşmışsın kendini :D sana bağlı bazıları 30 dk da bazılrı 2 3 gün sürer acısı belli olmaz , çocuk filan yok yeni evliyiz zaten
Soran+1 yılAQHHH AHH KESİN YAŞIM SENDEN DE BÜYÜKTÜR BENİM:))
Cevap sahibi+1 yılEvet yas kac bayan :)
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılevet abla diyebilirim size :)
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılkısmet :))
Soran+1 yılcinselliği kendimden yaşça küük olanlardan öğreniyom işte düştüğüm durum:))
Cevap sahibi+1 yılablam şu sanalda bir konu açan sensin galiba artık şüpheleniyorum aynı anda 2 mesaj kesin sensin :)) ee yaş baş dinlemiyor bu işler , sen geç kalmışsan biz ne yapalım canım :)
Soran+1 yıl:))))sanaldaki de benim aferiin sanaaa:D
Cevap sahibi+1 yılhaah anlamak için prof olmaya gerek yok .D sen yapma bacım ya bu sanal illet iş neden bekar kaldığın belli kimi bekliyon sen d:
Soran+1 yılBİLMİYOM KİMSEYİİ ARAYIŞIM YOKK Kİ
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşine söylersin istegin zmn istemedigin zamanlar oda seni kıracak degillerya :D 1 kilo kan akmıyorya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe acısından bahsediyorsun yahu :) o acı sizi zevkten dörtköşe ediyo :))
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi dee acıdan kıvrananlar varrr eşleri anlamıyolar erkekler çok bencill 4 gün yataktan çıkmayan var yaa ilk geceden sonra
Cevap sahibi+1 yılee yani :) Ben olsam bende çıkmam arkadaş, iki ay sonra çocuk diye başımın etini yiyecek keyfini çıkarim bari :))
+1 yılNormal olan sayılara takılmamaktır. Olduğu kadardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk gün 1 kez yap dinlen. korkularında geçecektir. diğer dünler bırak kendini tadını çıkar o kadar yıl beklemişşsin korumuşşsun. bunun sayısı olmaz :)
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilk gün bir kere yap. 2. gün 2 3. gün 3 yani ne kadar yaparsan o kadar çabuk acısı geçer
11 Yorumlahaftada 6 gün ideal bence
12 Yorumla
Soran+1 yılyuhh
+1 yılo yüzden sen evlenme :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
- +1 yıl
dimi ne güzel :D
+1 yılEvlenince cevap vercem buna.
00 YorumlaAnlatirim merak ettiklerini ama ozelden
00 YorumlaSonra cevap vericem buna
00 Yorumla
+1 yılHaftada değilde gecede diye sorman gerekti...:)
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem