+1 yılAğzını arayarak cinsel eğilimlerini sorgula gizliden, zaten ikinizde kadın olduğunuz için bir kahve ya da alkol alma isteğine kolaylıkla karşılık verecektir diye düşünüyorum.Yoksa homofobik bir toplumla karşı karşıyasın ters tepki alırsan, hele ki bu bir kadın yüzünden ise o zaman olası dedikodu yüzünden bayağı bir baskı ve tepkiye maruz kalabilirsin, önce kendisini bu konuda ölç.
13 Yorumla
Soran+1 yılişte sıkıntıda orda.bi tanışsam ama sorucak sorum yokki birden nasıl gidip tanılıyım off
- +1 yıl
Erkek erkeğe ya da kadın kadına muhabbetler daha kolay olur.Uygun zamanda doğru şeyleri söylersen muhabbetiniz açılır.
Soran+1 yılhaklısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=LiR1ht4jAOgmerhaba :)
17 Yorumla
Soran+1 yılahahah.cenk abi kavramları karıştırmış.şaka bir yana samimice taktik verirsenz sevinirim:)
- +1 yıl
valla doğal olarak lezbiyen değilim homoseksüelde değilim bildiğin heteroseksüelim yorum yapamıcam üzgünüm :)
Soran+1 yılkız tavlamadınız yani hiç:)
- +1 yıl
genelde onlar beni tavladı teoride rakip tanımamda pratikte zayıfım ben :))
Soran+1 yılanladım:)
- +1 yıl
sen saol ne demek canım bayansı lezbiyen abizim cem :))
onunla yakın arkadaş olmadan onun aklından geçenleri bilemezsin.. çünkü bu riskli bir konu.. onu tanımadan bir yaklaşımda bulunursan, eğer beklentileri bir erkeğe yönelikse bu seni hayal kırıklığına uğratabilir ama onunla yakın olursan kızlardan mı yoksa erkeklerden mi hoşlandığını daha rahat öğrenirsin..
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız.zaten hemen atlıycak durumum yok zaten fırsat olsa bile öyle biri değilim.evet hayal kırıklığı riski de var.olmazsa güzel bir hoşlantıydı gözüyle bakıcam:)teşekkürler..
O senin lezbiyen oldugunu biliyormu ? Yada o da lezbiyen mi ?bence kiz sana normal bir sekilde bakiyor ama sen lez oldugun icin onun bakisini yanlis anladin.erkeklerden hoslansaydin bir erkek sana bakinca yine ayni seyi dusuncektin
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında en baştan ben de sizin gibi ihtimal vermedim ama aylardır bu devam ediyor.bide yan kaçamak utangaç bir bakış.benle merdivenden çıkmalar.masama gelmeler.ben ona bakınca diğer kıza sarılıp gülmeler fala.yani hep bakıyo ama çaktırmamaya çalışıyo.ilgisiz lez olmayan kız çok rahat anlaşılıyo zaten.onlar pek bakmaz bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
zaten yok pıyasada olanınıda kendı kendılerı arasında erıtıyolar ben oluyum yaaa
240 Yorumla
Soran+1 yılahahha.yok abicim ya nerde.ben kendi halimdeyim.zaten lezbiyen olduğumada inandıramıyorum kimseyi.ama bazı lezbiyenler var ki yakınlaşmadığı kız kalmamış istanbulda.
Soran+1 yıldoğuştan.siz nasıl doğuştan bir kadını beğeniyorsanız bir erkeği istemiyorsanız aynı nedenden işte.bunu kimse anlamıyo.sapıklık değil.kimse toplumun dikine gitmez keyfi.dünya sağlık örgütü bile hastalıktan çıkardı.kıza bakınca eğer sevmişsem huzur buluyorum ve fiziği çekici geliyor ama erkeğe bakınca en fazla arkadaş yani.ve erkekle olamam yani:)
Soran+1 yılailemle ilerde konuşucam zaten.mesleğimi ele alırım yakında.
Soran+1 yılgüzelide geldi ama emin olun çok güzeller çok ukala ve karaktersiz oluyor.sevgilim de oldu ama lezbiyenlerde ego had safhada:)
Soran+1 yılinsan olmak önemli önce.malesef güzellik yakışıklılık her şeye yetmiyo.bazıları çok iğrenç insan demeye şahit lazım.tamam bizde çok güzeller de var ama daha çoğunu siz götürüyosunuz:)
Soran+1 yılya sizde çeşit çok.bizdekiler ya çok harika ya da çok berbat hem karakter hem de tip olarak.ama benim aşık olduğum insan iyi olmalı çok güzele gerek yok:)evet beraber çıkarız ahah.benden de ne çapkın olur ama utanırım.bakıyolar istiyolar ben kızarıyorum:)
Soran+1 yılahahhah:)
Soran+1 yılkızlarla spora gidicez akşama.hazırlanıyorum:)
Soran+1 yılspora gidemedik tarafların işi çıktı anca sohbet edebildik.hoş kızlar ama ben bizim hatunu düşünüyodum ama eski sevgilimle arada mesajlaşıyoruz kendini hatırlatıyo benim kafam karışıyo:)ben de doğum gününü kutladım ama soğukça.sohbet edip devamını getirdi bayağı konuştuk.bu kız milleti çok dengesiz ayrılan kendisiydi.pas vermeyince egosu düştü:)
Soran+1 yılbana da çok tuhaf geliyo sizle böyle konuşmak:)heleki bu kadar tepkili cahil insanlardan kendini saklarken.sevgilim olmadan önce beğendiklerim oluyodu birden fazla onlar beğeni olarak kalıyo.aşık olduktan sonra ayrılınca bile aşk ilgi devam ediyo.eski sevgilimle birbirimize zaafımız var galiba.oda seçici çapkın biri değil ama ikimizde zor inatçıyız.gurur falan.isterdim aşık olmadan kızlarla takılmayı ama dersler elden gider sonra final vize proje için ya tek kız ya da hiç.çok kadın hiç kadın zor
- +1 yıl
vay romantık sadık delıkanlı hatun senı :) kısılıgıne hayran kaldım ben yıkıcı degıl yapıcı ve gayet durust tabır caızse delıkanlı bı yapın var :) zaaf olabılır semazenler gıbı ne kadar ayrılırsan ayrıl arada bı doner ınsan :) o degılde burdan senı kaybedıcem ben kac gun oldu gızlı sıgınak odamız gıbı burdan konusuyoruz eklesene benı mınık sıncap :)
Soran+1 yılminik sincap mı:)hiç öyle sincap naifliğinde değilimki:)ben erkekleri kabul etmiyorumki.hep kız var listemde:)onlarlada konuştuğumdan sayılmaz.burdan konuşsak o mesaj olayı gıcık ve burda konuyu kazara görüpte okuyanlar bilgilensin isterim benden:)
- +1 yıl
sanmıyorum eskı konuların hıc gundeme geldıgını ama saygı duyuyorum dusuncene tabıkı her ne kadar tatlıcana kapılar yuzume kapanmıs olsada :) evet mınık sıncap onun gıbı mınk sırın masum bıcır bıcır bı bayansın ve bu turlerden hoslanıyosun :) (kötü birimiyimde eklemedın yaf arıza verdım valla ıcten ıcten :( )
Soran+1 yılestafurullah:)zaten yazdıklarınıza göre diğer abaza ve saygısız erkekler gibi değilsiniz.esprli anlayışlı bir arkadaşa benziyosunuz.kız olsun erkek olsun farketmez anlayışsız saygısızlara verdiğim cevapları görmüşsünüzüdür.sizi de öyle görsem normal halimle konuşmam.
- +1 yıl
valla dıgerlerının yorumlarını hıc okumadım ısın gercegı. onların fıkır akımlarından etkılenırım dıye oldugum gıbı dırek sadece sızınle konusmak en guzelı :) tesekkur ederım cok kıbar gumus bedenlı altın kalplı elmas gozlu nazlı bı ceylansınız sız sızın gıbı bı bayan da bulursunuz ıns :)
Soran+1 yılonların fikirlerinden etkilenicek olsaydınız tepkiniz onlar gibi ağır suçlayıcı ve cahilce olurdu.yazanlar ne olayı yaşamışlar ne de çevrelerinde lezbiyen tanıdıkları var ne de araştırmışlar komple fantaziden gidiyolar.evet iki kadının cinselliği çok ilgi çekici ama bizim hayatımızda ne zorluklar yaşadığımızı bir biz biliriz:( kavuşamamak,kavuşsak bile hep bir engel acı,ızdırap var.benim gibi duygusal insanlar her dk kızlarla yatmıyo yani.aşk bulmak zor bu devirde kız bol olsa bile
- +1 yıl
emın ol senı cok ıyı anlıyorum canım benım :) dedıgın gıbı ezbere gıdıyorlar benım basımdakı gıbı bı can dostları olsa o zaman gorrum nasıl degısıyo bakıs acıları ayrı bı dunya ya beyın ıle asagısı yer degıstırdıgı anda bıttı dıgerlerı gıbı bakarsın sadece olaya ama yakın bı dostun olunca ısın ıcınde cok farklı oluyo cano naparsın. sevılıyosun bu kadarda arabesk moda gırıp uzme kendını canm sende aaa gulumse guller acsın yuzunde aglayıp surat asıp o narın ıncılerını sacma guzel gozlerınden :)
Soran+1 yılartık daha güçlüyüm.zaten ağlama devri kapanalı çok oldu.o ilk fark ettiğim yıllarda çok zor gelmişti ama artık rahatım:)bu rahatlıktan bu başlığı açtım.gerçi kafamı hallettiler.sadece sevdiğim insandan çocuk yapıp gerinerek gösteremiycek olmak koyuyo:)gerçi yabancı ülkede kadın kemik iliğinden sperm deneniyomuş ama onlarda meşakatli.onları başarsam bile ailem çok üzülücek ve beni belkide anlamıycaklar.bende kaçamak yaşıycam sevdiğim kadınla uzaklrda.teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
- +1 yıl
rıca ederım ne demek her zaman :) kapansın tabı ya cılgın senı, ılk fark ettıgın yıllar bence en garıp komedı hatıralar ıle dolu yıllar olmalı bı yerde en guzel yıllar ılerde gulumseyecegın yıllar:) ederler annem ederler burası turkıye cahıl araplardan bı farkımız kalmadı, cocuk olayı hallolur yaaa yerını baska bısıler lebet doldurur veya bı caresı bı sekılde bulunur :) ve aıle konusu ben en cok onu merak edıyorum hep mutlu son ıle bıtenı oluyor mu hıc acaba
Soran+1 yılilk fark edişim orta 1 veya 2 giibiydi ama çok anlamıyosun yinede.ilgimi anladım.çok güzel bir yakın dostum varı sınıftan.kız bana çok sıcaktı ama normal bir kız arkadaş gibi değil.çünkü elimi tutuyodu sevgili gibi şiirler kalpler yapıyodu.hediyeler alırdı.aslında iki dostuz garip değil ama biraz kıskançlığıda vardı.ben platoniktim.bol beklentili ve acılı bir ilk aşk yaşadım:)hala hayatımda sanaldanda olsa.sonra hocama aşık oldum.en son ünide sevgilim oldu.aradaki beğenileri saymıyorum:)
Soran+1 yılaslında anlayışlı iyi aileler var.bizimkiler çok anlayışlı,bilgili insanlar.ne yaşarsan arkandayız diyolar ama bu konuda çok üzülüceklerini düşünüyorum.zamanı gelince o zorlu açılmayı yapıcam tabi:)en çok merak ettiğimde şu:neden biz böyle doğduk?madem allah var ve bunu yasaklamış.peki neden ben böyleyim doğuştan.burda çok büyük bir çelişki var.allaha inanıyorum ama sanırım kuranı tercüme eden ya da asırlar içinde yanlış tercüme edenlerin de suçu olabilir.öbürünü düşünmek bile istemiyorum korkunç
- +1 yıl
:) sempatık sıncap modda daha 15yasında kız tavlamaya baslamıs :) pek renklı gunubırlık sevmıyo romantık asık takılıyosun belkı kendı kendını arabesk moda sen sokuyosundur ? olamazmı.
ıns o acıklama sırasında basarılı olursun husran ıle sonuclanmaz ama buyuk hayal kırıklıgı yasayacaklar bu kesın :) hımm o dedıgın konularda bende ofsaytım gelme ustume 6sene cemmaatte kaldım ama sordugum soruyu gormussundur pertım yanı :)
Soran+1 yılevet kendime eziyeti seviyorum:)zaten bir ara annem benden şüphelendi ama sonra çaktırmamaya çalıştım ve şüphesi geçti.evet çok üzülücekler.ben onların hep aynı iyi sevdikleri kızlarıyım ama sapık gibi görülürsem çok üzülürüm.çünkü bu benim keyfi elimde olan bir şey değil.genetik,hormonal bir şey.cemaat olaylarını sevmiyorum çünkü orda siyasi düşüncelerle de insanların beyninin yıkandığına çok şahit oldum çevremden.birde ibadet insanla allah arasında olmalı.illa birinin eteklerini öpmek gerekmez
- +1 yıl
aynen o yuzden o taraflara selam bıle vermıyom :D harbı sevıyosun ekstradanda mazoşist mı dıyorlardı ona oylemısın bılemedım :) yok canım sen onların canısın neden sapık gııbı gorsunler sanmıyorum az bı tepkı gosterıceklerdır ama senı uzucek kadar olacagını sanmıyorum psıkolog fılan kosturmaya baslarlarsa ya oyle bısı yaparlarmı * :)
Soran+1 yılkarakter meselesi benim bu arabeskliğim:)ben çapkın bir kız olamam en fazla bakar beğenirim:)ciddi olduğum insandan da ışık görürsem ilerletirim yoksa zor:)çevremde çok kız var.bakanda çok beğenende ama bunların amacını bilemiyorum.çünkü bazısı arkadaşça bazıs süzerek kıskançca bazıları da yiycekmiş gibi bakıyo:)bazılarının erkek arkadaşı var ama kızlarıda izlemeyi seviyolar:)çok karışık.benim gibi tipten belli de etmiyolar bir çoğu.ya büyük tesadüf olucak ya da netten tanışıcak bizim gibiler:)
Soran+1 yılne yaşarsan gel sen bizim canımızsın diyolar ama üzülücek olmaları bile canımı yakıyo.ilerde söylerim zaten üniversite bitmeden olmaz.yabancı ülkeye çıkma ihtimalim olabilir bir kaç seneye.bir kaç kere ağızlarını yokladım.annem doktora götürürüz öyle olsa modunda konuştu.ben de genetik dedim anlatmaya çalıştım.bi tarafı bu konudan hoşlaşmasada aslında zordur o insanların yaşadıkları dedi.ben ilerde her şeyiyle anlatıcam.gerekirse onları göndericem psikoloğa.babam ve kardeşim de sadece üzülürler
Soran+1 yılmalesef mümkün değil.teşekkür ederim onlar sizin güzel düşünceniz.fiziken merak ettiyseniz ela gözlü,1 70 boyda kıvırcık saçlı bir kızım:)biraz erkeksi davarnırım ama düşüncede fizikten anlaşılmıyorum:)sizle böyle konuşmak ilginç ama insan çok yakınlarına her şeyi anlatamıyo.iyi hissettim böyle:)kızlar konusunda tecrübelerinizden yararlanırım:)mesela eski sevgilimle mesajlaştık dün gece yine.ders konuştuk bol bol:)zaten onun ego ve gururundan bıktım hata yaptı bırakktı beni kopamıyo.gurur yaptı:)
- +1 yıl
pekı bakalım oyle olsun kara kalem tarıfıne gore resmını cızmektense renklı halını gormek guzel olurdur ama olmadı :)sempatık bı bayansın anlasılan ıcın dsın bır :) dogru dıyosun arada farklılık ıyıdır ne dersem deyıp yanlıs anlamayıp uzerıne alınmıycak bı kız arkadas aklını yıtırıp sevgıyle bakmayacak bı sırdas benım ıcınde ıyı olur aslında :) faydalan bakalım ne kadar olucaksa :) sadece ders mı sıkıcı olur be :) sen bı kac adım at o zaman egosunu yıkmadan elde etmek ıcın
Soran+1 yıltabi biz neler neler yaşadık bu aşamaya gelene kadar.2 yıl çok büyük bağlılık ve kıskançlıkla geçen uzak mesafe ilişkisi.hediyeler.saatler süren telefonlaşmalar.internetten görüşmek ya da yüz yüze derken bir haftada buna bir ilgisizlik geldi.sıkıldığını söyledi.çok kıskanıp 10 dk da bir mesaj bekleyen kız söyledi.çok gerildik kavga ettik.çok ağladım ama fayda etmedi.ayrıldım çünkü o arkadaş kalalım dedi.hayatımdan çıkardım.1 ay geçmeden nasılsın mesajları başladı.3 ay oldu başkası var dedim:)
Soran+1 yılben onu aldatmadım.hep o istemedi diye kimseyle çok aşırı gezmedim.kız arkadaşlarımdan ama kardeşim gibi gördüklerimden bile kıskanıp burnumdan getiren o.sıkılanda o.emeklerime rağmen bir anda harcadı.bende o kızgınlık ve nefretle başkasından hoşlandım ama tam bir sorunlu ve çok güzel bir kız.kadının piçi:)ikiside iki tarftan egosuyla mahfetti beni.sonrakin başlamadan bitti.gerçi hala ulaşıyo.öbürüde affet demelere başladı.güvenim sarsıldı herkese.işte bu kız da sorudaki bir olsa kurtulsam iyi gib
bu hoşlantı duygusu nasıl oluyor biraz anlatabilir misin? yani daha önce hiç bir erkekten hoşlanmadın mı?
19 Yorumla
Soran+1 yılkendimi bildim bileli hiçbir erkekten aşk anlamında ya da fiziksel hoşlanmadım.ama kızlardan hoşlanıyorum bazen aşk bazende fiziksel anlamda.siz nasıl bir erkeği istemiyorsanız doğuştan ben de öyleyim işte ama kız bedenindeyim.sapıklık değil maalesef anlamıyo kimse bizi:(
Soran+1 yılben erkek gibi hissetmiyorum ve düşünmüyorum:)erkeklerle aynı cinsel yönelime sahibim.kız olmakla sorunum yok.hatta çekici olduğumu söylüyolar::)
Soran+1 yılyani dış görünüş değil doğuştan böyle.her lezbiyen erkeksi değil.onlar zaten daha farklı düşünüyorlar.
Soran+1 yılonlarda doğuştan iki cinsi de beğeniyorlar.onlar da farklı sayılmaz.tek fark onlar bizim kadar şanssız değil.çünkü rahatça evlenebilirler.iki cinsede çekim hissetmek çok rahat olsa gerek.
Soran+1 yılrica ederim.asıl siz anlayışla dinleyerek yaklaştığınız için çok teşekkür ederim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen boşver burdakileri erkekleri.. yargısız infaz yapan çok farketmiişsindir ! kendılerını bizim yerimize koymuyolar sanki bitek lezbiyenmi var gaylarde var ? bunlarda erkek bölümüne giriyo..
01 Yorumla
Soran+1 yılherkese hakettiği cevabı verdim;)
+1 yılne hallere düştük yaa:))) ee tavladın diyelim :)) roller ne olacak? sen verecekmisin düzecekmisin:)) ya kzıım aklınızı başınıza tplayın yaaa:)
113 Yorumla- +1 yıl
hahahaha aynn kardes koptum bunlar bence yaa dalga gecıyor ya da yazan erkek :D
Soran+1 yılyazık size acıyorum ahahah.tabi canım ben cillop gibi kız dururken siz gibi kıllı çirkin yaratıklara ilgi duymayınca kesin erkeğimdir:)he kardeşim he canım siz uyuyun.kızlar birbirini götürüyo:)ben veririmde alırımda.yeterki bir erkek olmasın;)ıykk iğrenç.dalga geçmiyorum ciddiyim.ayrıca sonuna kadar çekici beğenilen bir kızım.yani kamyoncu tipli değilim.siz kanın durun ahahaha
- +1 yıl
bebeğim bize bunalrı söylerekn aynaya bir baksana:)) sonrada doğruca iyi bir psikoloğa git ki normalle anormali arasındaki farkı gör:))
Soran+1 yılcahilim benim sen git psikoloğa ve ben homofobik bir cahilim de! çünkü terapistler senin gibi cahillere anlatıyo bu durumun doğuştan olduğunu ahahah normalmiş.sen normal olsan kaç yazar kıl yumağı.insan ol önce beyfendi ol.tipten kaybediyosunuz bari adamlıktan kaybetmeyin gözümüzde!
- +1 yıl
elli tane olsa birini sana sokamam merak etme bebeğim:) beni görmeden yorum yaptığına göre müneccim yarrağı yemiş olmalısın ne bileyim ya da müneccim oturttmamı yedin bilmiyorum :)) neyse bilimsel makaleleri iyi okusaydın ya da takip etseydin bunun doğuştan olmadığını tamamen tercih olduğunu öğrenir kenci cehaletini başkasına yüklemezdiin bebeğim:))) adamına göre muamele yapmasınıda bilrim beyefendi olmasınıda emin ol abazalıktan ölsem gene seni sikmem inan acıyorum senin gibilere...
Soran+1 yılişte siz erkekler beğenilmediğiniz ya da istenmediğiniz zaman öyle zorunuza gidiyoki zaten ben ikmem moduna giriyosunuz.yapmayın çok ezikçe:)zaten seni talep edenlerle uğraş.bizi gibisi en çirkin kıza bakar yine sana bakmaz.kabullen ağlama hemen yok beni görmedin diye:)sen de erkek vücudu tatmadın ama kızları seviyosun çünkü doğuştan.sen sağlık örgütünü değilde işine gelen yaşamadan yazan cahillerin safasatalarını okumuşsun.tabi caım bir erkek görsek düzelir sen de kız yönelimini değiştir o zaman!
- +1 yıl
bebeğim aslına bakarsan çok tatlı bişeysin sen yaa:) hırçınlaştıkca güzelleştin farkıdnamısnı:)) bu arada sen hernekadar hemcinslerini beğenmesende ya da ayırım yapsanda çirkin kadın yoktur gülümsemeyi bilmeyen kadın vardır bana göre:) eminim sende güzelsindir ama bu çirkeflikle gülümsemeyi bilmiyorsundur:) neyse şeker şey öpüldün bebeğim beni eklesene çoook konuşacğaımız konualr var:)
- +1 yıl
Yok yok utanma duygusu diye bisi kalmamış arkadas nefis namus hic bisey umrunda degil bunun
Soran+1 yılkrasavitsa noldu cevaplarımdan sonra başka yorumlara mı sıçradın:)koymuşum ki sanırım yazdıklarıma cevap veremedin ahahah.senin gibi ortalık malı değilim hislerimi yaşıyorum.hadi uza erkeklere sat kendini.namussuz kim kimin fotoları her yerde ortada.hetero olmak namusluluk değil.önce sen bir o'luğu bırak sonra beni eleştir hadi canım abazalara yavşat kendini:)
Soran+1 yılben kadınları ayırmıyorum yani çirkinlik güzellik göreceli.karaktersiz diye ayırırım o ayrı.ben güzelim de gülümsemeyi de bilirim.çirkef de değilim.adam gibi soru sorup konuşanlara yazdıklarıma bak.birde karaktersiz mallara yazdığım cevaplara bak farkı anlarsın bebeğim:)seni ekliyceğimi sanmıyorum.abazalarla işim olmaz;)hadi uza.zoruna gitmesin bir kadın tarafından istenilmemek.biraz kendinize güveniniz olsun.lez dünyası hatunları götürüyo diye kudurcağına abazalığı bırak heterolarla uğraş hadi
- +1 yıl
canımın içi beni reddetmene öyle üzüldüm öyle üzüldümki anlatamam:))) gel sen bulunduğun dünyadan ayrılmaya bak zira at gözlüğü ile yaşamak kendine ızdırap olur öptüm :)
Soran+1 yılyavşaklık hıyarlık doğanda var zekan kıt heralde.şimdiye kadar annlayıp susman lazımdı.bi yerini yırtsanda ben buyum değişmiycem ve emin ol kadınlarla çok mutluyum.kadına bakmak bile çok mutlu ediyor beni.erkeğe hiç ihtiyacım yok.olmuycakta olsa zaten çoktan olurdu.kapiş anla ve uza sıktın dır dır karı gibi ya.off.ne kadar özgüvesizsiniz.bas git hetero kızlara kanıtla erkekliğini seni götüne takmıycak bir kıza boşuna ezikleştirme hala neyi kanıtlıyosun mal yaa:D
Soran+1 yılyürü git la bulaşık ya:D ayşe teyzeyi geçtin uzatmada.biraz erkeksen seni sevmeyenlere saygı duy ve bass artık uza
bi arkdşımda lezbyen taktk veriym
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kız değilde bşka bir kız yine yurttan onla flört etmeye başladık.bu kız duşa falan girelim diyo kucaklıyo ama arkadaşız yani:)her türlü taktiğe açığım:)yalnız şimdiki kızın erkelere ilgisi var.flörtleştiği biri var.peki amacı ne benle?tamam samimiyet sarılma arkadaşça ama devamlı mesaj atıp gezerken dokunması sıkça ve duş alalım demesi ne anlama gelir...?
Soran+1 yıltamam
acaba lezmi?
17 Yorumla
Soran+1 yılaynen en çok onu merak ediyorum.ama bir arkadaşın da dediği gibi lez olmasa bu kadar niye baksın ki?benim arkamdan gelip benden niye bişeyler istesin ki?her seferinde bakıyo yan yan.ben bakıncada yanındaki kızla gülüşmeye başlıyo bazen
Soran+1 yılhaklısınız herkese güven olmuyo insanlar çok bencil ve duygusuz olmuş.
Soran+1 yılevet dediğinz gibi sakat olur.zaten ben gidip direk açılamam emin olmadan.kız belkide sevdiği birine benzetiyodur sonra mal gibi kalmayım:)siz bir kadının hoşlanmasını nelerinden anlarsınız?
Soran+1 yılhaklısınız herkes farklıdır
Vereceksen git konus bence.
26 Yorumla- +1 yıl
gece gece kahkamı yutamadım hahahha
Soran+1 yılne vermesi ben yanında heyecandan konuşamıyorum.şu erkekler her şeyi cinselliğe fantaziye dökmese keşke:)
Soran+1 yılahahah.orda bir erkek arkadaş yorum yazmış sizinkini unutmuşum:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar