Lezbiyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

arkadaşlar ben hoşlandığım kızla devamlı karşılaşıyorum.aynı yurttayız ve ünide ama devamlı bakıyo bana:)çok tatlı.niyetini anlamıyorum.bi kere yakın temasta bulunduk ortam gereği ama resmiydi.bana taktik verin onu nasıl tavlarım.arkadaşlar sana bakıyo diyolar hatta peşimden geldiği de oluyo ama ben meşgul oluuyorum:)
Güncellemeler
+1 yıl
kızla sonunda soru sorarak konuşabildim.çok olumlu ve bu kadar kolaymış vay be:)kız gerçekten çok farklı davranıyo.adam gibi soru sordum amacım bazıları gibi kendini erkeklere pazarlamak değil! görüyüm yiyosa diyen gel görüşelim adresimi veriyim yiyosa!kimse hayatıı yargılayamaz.adam gibi cevap verenlere teşekkürler.diğerleri de zavallı erkek ve kadın müsveddeleri:D
Güncellemeler
+1 yıl
lezbiyen arkadaşlar başta olmak üzere sadece insan gibi kadın ve erkek arkadaşlara fikirlerini sordum! abaza erkek ve yollu kadınlara başlığı hatırlatırım lezbiyenler heralde ki benden iyi bildiklerini iddia ediyolar:Dcevap veren dürüst arkadaşlara teşekkür ederim tekrar ama geri kalanıda allahından bulsun.çocuklarında görsün ki anlasınlar yavruları acı çekerken yaftalamak neymiş!
Lezbiyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim