Cinsel birlikteliğim sırasında hep çok ağrım oluyor. İlk kez yapıyormuşum gibi kesici şekilde ağrılar hissediyorum. Bunun için iki gün önce doktora gittim ve vajinal muayene yaptı ama o ultrason aletini yerleştirirken dahi kıvrandım epey (bol kayganlaştırıcı da kullandı) girerken, sağa sola her çevirdiğinde ayrı acı hissettim. Doktor da farketmiş olacak ki hassasiyet olduğunu söyledi. Bu nasıl geçer? Nasıl aşabilirim?
Cevabın nedir?
Genelde psikolojik oluyor bu durumlar. Çocukluğunuzda veya genç kızlığınızda sizi etkileyecek birşey yaşadınız mı? Bir örnek vereyim. Bir arkadaşa babannesi kukuna sakın dokunma orası çok pis dediği için nasıl bir yerleştiyse bilinçaltına kız kendi kukusuna dokunamıyordu. Tiksiniyordu bayaa organından. Buna benzer bir psikolojik durum kendinizi istemsiz kasmanıza sebep oluyor olabilir mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi acıtacak diye korkumdan kasıyor olabilirim. Öyle çocukluğumdan kalma bir durum yok sanırım
- +1 yıl
Anladım. Sebebi bu oluyor olabilir acımasının. Eşiniz anlayışlı mıdır bilemiyorum bir süre onu yönlendirseniz. İçine girmese de sürtünme elle uyarma veya oral gibi şeyler yapsanız birliktelik zevk aldıkça eşine olan güvenin gelir ve korkularını aşarsın. Bu bir yöntem ve uygulamaya değer bence.
Soran+1 yılEşim yok, düzenli cinsel hayatım yok ki yapayım bu dediklerinizi. Düzenli olduğunda aşabilirim ancak demekki
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. arkadaşım senin bu yaptığın olmadı. yahu doktora gidiyorsun ona soracağın soruyu bize soruyorsun. ona sorsaydın ya
02 Yorumla
Soran+1 yılFitil verdi sadece
Soğuk betona otur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHasta olayım diye mi? :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılAblacim bence et kesilmesi oluyordur ben spor yaparken tarif ettigin şekilde ağrılar duyuyorum aynı mi bilemem ama et kesilmesi olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yıliçerde kitle vardır uzmana gidin. ya da iltihap. hekimim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEnfeksiyon var dedi zaten. 2 tane antibiyotik birde vajinal ovül
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun yaşınız kaç ve kaç yıllık evlisiniz ya da ilişki içerisindesiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım. Düzenli ilişki hayatım yok. İlki 2,5-3 yıl önce olmuştu 5-6 kez sonra olmadı üç gün öncesine kadar. Bu şeklde
Cevap sahibi+1 yılAnldm hastalarım oluyo grç yazarsam kb bana özelden yaz detaylı bilgi verim
+1 yılDoktor söylemedi mi bunu sana?
06 Yorumla
Soran+1 yılDoktor söyledi
Soran+1 yılNasıl geçeceğini söylemedi. Akıntın ve hassasiyetin var dedi.2 antibiyotik birde fitil verdi
- +1 yıl
Sen kullan ilaçlarını kullan geçer muhtemelen
Soran+1 yılBaşladım kullanmaya bakalım
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
doktor birşey demedi mi, bize niye soruyosun.
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz bize niye soruyorsun diye sorun diye
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılSusarsanız sevinirim
Vajina sürtününce tahriş oluyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor.
Kendini kasiyorsun rahat bırak kasma kendini
011 Yorumla
Soran+1 yılBelkide öyledir gerçekten. Bilmiyorum:/
Soran+1 yılYa şimdi hoş olmuyor böyle yazmam ama tamamı girdiğinde gidip gelirken de çok acıyor. Özellikle hızlı olduğu zaman. Başından sonuna her pozisyonda ağrı hissediyorum.
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılGerek yok aslında.
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılön sevısmeyı uzun tut
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirşey söylemedi mi doktor?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır söylemedi. Akıntın var dedi birde ve onun için antibiyotikle fitil verdi
+1 yılYaşınız kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
- +1 yıl
Çok tuhaf ya, doktor bey bir çaresini bulmadı mı yapmanız gereken bir şey, tavsiye, fikir ilaç ya da cerrahi operasyon falan ne bileyim?
Soran+1 yılHayır söylemedi :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çalışarak zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenişlemesi lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Cevap sahibi+1 yılEvli misin
Soran+1 yılDeğilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi