AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Seviyorsam evlenirim, gerçekten seviyorsam bekaret çok da önemli değil. Sürekli geçmişe bakarak yaşarsan boyun fıtığı olursun. :D :D :D :D :D
Sen birbirine eşdeğer iki üründen ambalajsız olanı mı tercih ediyosun?
kendim onlarca kizla seks yapip bakir bir kiz istemem yani boyle yapmis olsam istemezdim. sonucta onunda duygulari var. ben bakirsem oda bakir olur ne guzel iste ilkler birbirimizde olur
Ben Bakirsem bakire olmasını istemem en doğal hakkım
bile bile zina yapan ile aynı eve girmem
evlenmem
Düşünmem :/ vajina da taksimetren 0 km olması lazım :))
Sen bakir misin
El degmemisim opusmemisim bile
Biz de yedik master
Ahahahajahaha
Elim kız eline değmedi. Namusumla yaşadım. Bırak bakireyi, onun elide değmemiş olsun. fgfffgf
bakire olup olmamanın bir anlamı yok, bakire olup buradan istanbul izmir arası otoban yapmış olabilirsin ya da bakire olmayıp yalnızca sevdiğin erkekle beraber olmuş olabilirsin. sizce hangisi daha evlenilesi ?
ben de erkeğim. herşeyi yaparız bize kimse bişey demez. ama zavallı bir kız. sevse bile ter temiz duygularla suçtur. görüyorsun bu çağda bile sırf bir erkekle konuştu diye öldürülen kızlar var. benim için insanlığı önemli
evlenip boşanmışsa sorun değil ama evlenmeden biri ile bir şeyler yaşamışsa bana göre değil
Evlenmiş olması daha kötü
benim fikrimce değil biri helali ile olmuş evlenmiş bir sebepten boşanmış diğeri sevgilisi ile birlikte olmuş zina yapmış
Hayır herkes hata yapabilir.. İnsanız sonuçta..
Sorun etmem..
Bakire isen başta bakire kalmanı tavsiye ederim. İlişki yaşamışsan da dünyanın sonu değil. Ama erkeklerin bu durumu kabullenmesi çok zor oluyor
Bence önemli olan bekaret değil bekaretini nasıl kaybetmiş ben onla ilgileniyorum acıkcası zina yapmış sa evlenmek istemem
İnsan olsun, merhamet vicdan sahibi olsun yeter. Bütün bunlar bir zarla ölçülmüyor.
Düsünmem , evlilik öncesi yapıyorsa iradesi zayıftır. Evlendikten sonrada yapar.
Benim için problem değil. Ben insanlara vücutları ile değil fikirleri ile değer veririm.
Bakire kız isteyenler Kızlara dokunmasın o zaman
Doğru laf
Seni yargılamıyorum, lakin fikrine de katılmıyorum. Tüm canlı türlerde erkek sürekli talep eder seçici olan kadındır. Canlılığın doğası bu.
Kızlar bukadar kolay teslim olmamalı.
Evlendikten sonra da erkekler , kadının peşini bırakmıyor, evlendikten sonrada bu durum devam ediyor. Aldatmaların günümüzde bukadar yaygın olmasının sebebi bu.
Hayır demesini öğrenmelisiniz.
Tabiki evlenirim. Onlar insan değil mi? Kadını mal gibi görüpte aman sıfır km olsun diye beklenti içinde olan zihniyeti anlamıyorum. Bu ne saçma birşeydir. Erkek yapsın her haltı yesin sonra sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi ben bakire isterim der...
bakire olmayan bir kızla evlilik düşünürüm neden kaşar diye düşüneyim anlaştıktan sevdikten sonra farketmez bizde ilişkiye girdik kötü birimi olduk yani
Helal sana be
ben öyle düşünüyorum sıkıntı yok gençsin herkes seks yapabilir önemli olan sevmek saygı anlaşmak bence bakirelik önemli değil
Bakire olup olmaması sorun değil
Önüne gelenin altına yatıp yatmaması sorun
İşte onu nerden anlayacağız
İzleyerek hal ve hareketlerınden
Şimdi 10 kişiyle yatanla evlenmem ama 1 kere yaşamışsa olabilir
Her haltı yiyip diktirdikten sonra temiz bir bakire oluyor o yüzden takılmamalı bu kadar insanlar
zar değil, her hali ile bakir olmalı... ben ilk kez yaşıyacaksam oda ilklerini benle yaşamalı...
a mk su soruyu 1000 defa sordular hala soruyorlar..
evlenmis bosanmis ya da cerahi bir müdahale sonucu kaybetmisse sorun yapmam
Ama gidipte elin pi ciyle yatip sonrada karsima cikarsa evlenmem.
Helal
Zaten kız karakteriyle belli eder kendini. İlişkileri özel de yaşamış olabilir her önüne gelenle yapmış da olabilir. Zaten vajinadaki dudaklar söylerler çok seks yapıp yapmadığını :))
Dürüst olup o duruma getirmemeli. Yani herseyi önceden söylemeli. Her kizin acipta seyini kontrol edecek halimiz yok. Bazilari diktiripte namuslu ayagi yapyior oda allaha havale ederiz kandirirsa.
Vajinadaki dudaklar söylemiyor. Cünkü konusamiyorlar :D :D
Hci duymadim bana su girdi bu girdi diye konusani :P
Lütfen sen espri yapma. Dudaklar yayılmış oluyor çok seks yapınca
10 yillik evli olup seks düskünü olan bir kadininkini gördüm. Bakireler onun yaninda genelev calisani gibi kalir.
OYüzden büyük konusma ;)
Sen hayatinda saftirik görmemissin. Benim bizzat tanidgim kadin bu.
Yasin kac senin böyle konusursun? Sen anne mamma derken ben bunlarla ugrasiyordum. Oyüzden konustuklarian dikkat et ;)
Güzel kardeşim ne lan ya
kardeşim dedim
Ne alaka ya saçmalama lütfen herşey iki bacak arasında değildir
İki bitlik beyin muhabbetleri. Bir kadın sadece bacak arasındaki zar demek değildir ...
kendi kendini nie bozmuş yuh muş yani yok yahu imkan yoktur bence bozarken insan hisseder de bi durur der napiyorum ben yuh diye :D töbe töbe :D direkt bakire olmayan 1 km kız desene sen suna ok 0 deil ama 1 de :D cevaba da bozulmazsın umarım :)
ben de bakirsem evlenmem. değilsem sorun ne o zaman,b ana hak olan ona yasak mıdır? saçma..
Önüne gelenle yatıp kalkmış biriyle kimse evlenmek istemez ama tecavüz gibi istem dışı yapılmışsa evlenirim.
Evleneceğim kişinin günü ve yarınıyla ilgilenirim. Kimsenin, kimse üzerinde ipoteği yok. Herkesin başına her şey gelebilir.
ben senin dediğin gibi ayak mayak yapmıyorum bu düşüncemde içimden geldiği için söylüyorum kadın dürüst ve sadık olduktan sonra geçmişi önemli değil ok
Düşünürdüm oda insan sonuçta böylesine basit ve abartılası, gereksizce önem verilen birşey için haksızlık etmezdim.
Evlenirim kritwrlerim cok farkli ayrintili konusuran kusi ancak anlar beni
sevdiğim her kızla evlilik düşünürüm yeterki seveyim onunla vakit geçirmekten zevk alıyım
o ben oluyorum demi akşam gel iste babamdan
@ELFİDA28 ben istemeye karşıyım direk alsam gitsek ya
olmuyo öyle
@ELFİDA28 oldururum merak etme
erkek egemenliğini kabul eden kadındansa her gün farklı erkekle yatmış kadını tercih ederim.
kimin altına yattıysa onla devam etsın motorlamı evlenıyoruz hayır evlenmem tertemız olcak
Kızlar iradesiz oluyor evlenmeden veriyor evlenmeyi bekleyemiyor sonra biz evlenelim onlarla yok ya gitsin kimle yaptıysa onunla evlensin nişanlıyken vermesini biliyor
Hayır asla neden dersen
Ben evlenmeden bir kızı bozmadiysam bozuk kız istemem
Sıfırı varken neden pert olmuş kız alayim
Pert olmuş kız nedir abi
Arabanın hurdasina pert derler canım
Kızında sevgilisi olmuşsa bile pertdir
Anal oral vajinal her yerden işlenmiş demek
Duzgun biriyse ve sevdiysem dusunurum. Olabilir yani yasamistir zamaninda bir seyler, ne yapalim oldurelim mi?
Alırsan o kızla p0rno yildızı nina hartley arasındaki tek fark yaş farkı olcak. O kadar özel olan bakireliğı evlendiğın adama ver
Sen bile vermek diye bahsediyorsan, erkekler neden farklı düşünsün ki?
Ulan ben kibar olsun diye vermek diyorum işte daha ne diyim. Mına koyulmuş kız mı diyim
Ne biçim konuşuyorsun sen ya? Bakire olmayan falan diye bahsedebilirsin. Sen bile bu kefeye koyuyorsan erkekler ne yapsın yani. Senin. mina koyulmasa da olmaz senden.
Hahahahaha eyvallah abi
yaşadıklarını bilmeden yorum yapamazsanız ve seviyorsam geçmişe sünger çektirebilirim.
nişanlandıktan sonra başkalarınada verir kız zevk için sonra ne olacak ?
siz evlenince eşlerinizi de değiştirirsinz yakında avrupalılardan bi farkınız kalmadı havalardan da ;)
valla usta öyle bi aşık olursun gözün o kızdan başka birisini görmez valla bi bakmışın evlenmişin ne olduğunu anlamazsın. ben istemem açıkcası ben sabrediyorsam oda sabretsin
Duruma göre. Sen bakir olmayan bir erkekle evlenmez misin ?
Erkeğin bakiri zor bulunur ki genelde o bulunanda süt çıkar öyle biriylede ben yapamam olmaz yani
sütlükle alakası yok kendine hakim olmayla alakalı senle evlenene kadar şeyine hakim olamayan senden sonrada şeyine hakim olamaz
Kızına bağlı. Ne kadar güzelse o kadar şansı yüksek. Yalan yok.
vall o durum bende şu şekilde ilerliyor bekaret gibi saçma sapan bir kavramla işim olmuyor...
birakin bu salak ergen kafalarini...1000 kere soruldu cevaplandi bu konu...
insan sevdikten sonra aşık olduktan sonra herşeyi herkezle düşünebilir..
kaşar gözüyle falan bakmam büyük konuşmayayımda evlenmekte istemem
diğer özelliklerini beğendimse evlenirim..
yani fiziksel ve ruhsal özelliklerinden bahsediyorum...
bir kız vardı onu çok sevmiştim evlendi, o kız karnında çocuğuyla gelse yinede evlenirim
ama başka bir kız olsa bakire olmadığını söylese asla evlenmem
Evlenmem ben, belki sevişmiştir ona bşy demem zaten nerden anlıycam ama kızlığını vermişse evlenmem.
Dar kafalı :) sen çok medenisin beli devam et böyle yazık...
Onun bunun altına yatmak medenilikse ben dar kafalıyım evet :)
Kız kendi kendini niye bozuyor, o zaten çok saçma!
Mastürbasyon yaparken yanlışıkla
olur öyle. benim de kendi kendime bozulduğum çok şey oluyor
harbiden çok saçma gerçek dışı
oyuncakla oynarken içine kaçmış :D millet ilk gecede canım yancak diye korkuyo bi kendini bozuyo biraz iyi salla :D
kaşarlık farklı. ben 8 sevgilisi olmuş kıza aşık olmuştum bakişrede değildi evlenelim demiştim
Kimseye vermeyin ne demek ya.. Nasil tabir bunlar..
eğer evlenecek biri çıkarsa bekaretini korumaktan vaz mı geçeceksin :D
Belki de çoktan kaybettim?
tabi o da bir ihtimal. Lakin takma kafana namus incecik bir zarda değildir.
kesinlikle evlenmem kabalıkta yapmam bitirim hemen bu arada bende bakirim o yüzden
kendini çok bozdu öyle böyle değil önünü alamadık :(
hala da bozuyor
Bakire olsun olmasın farketmez. Önemli olan evlendikten sonraki durumu