nasıl mast. yapabilirim? klitoral orgazma ulaşmak için
kendimden geçiyorum elimi dokunamıyorum maksimum 5 sn o orgazm mı yoksa devam etmelimiyim o an?
kendimden geçiyorum elimi dokunamıyorum maksimum 5 sn o orgazm mı yoksa devam etmelimiyim o an?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir kere önce şunu düzeltelim. klitoral ve vajinal orgazm diye bir saçmalık ortaya attılar bu gerçek değil. tüm orgazmlar klitoristen olur. ilişki anında da iç dudaklar penis uyarısını bağlı olduğu klitorise iletir orgazm yaşanır. yani vajinaol orgazm dedikleri aslında dolaylı yoldan klitoral orgazmdır.
gelelim senin konuya. sen tam orgazma ramak kala bırakıyorsun. orgazma yaklaşırken klitoris hassaslaşır ve küçülüp içe çekilmeye başlar. bu arada iyice hassaslaşır el değilmez hale gelir. bu orgazmın başlamasına ramak kala andır. sabredip biraz daha devam ederseniz orgazma ulaşırsınız
Klitoral olan kizlar en sanslidi nokta atisi. Ben oralla ardidik orgazm yaptirabiliyorum dilimin ucu noktayi buldugu an. bir an var zaten bosslirken ki. bir iki sn vucudun titremesini bekleyip tekrar baslayinca aninda tekrar orgazma reset atiyo
yani yapmam gereken ne
Parmaginin ucu ile orgazm olurken hafif dokun. Tam bitisine yakin titremde gecerken klitorisi oksamaya tekrar basla. Ben dilimle yaptigimdan parmakla ne tepki verecegini bilemem. Bide tum kadin vucutlari farkli
anladım teşekkürler
Bisey degil detayli bilgi icin davetimi yapayimda
Cevap
17Cevap
En güzel yerinde birakiyosun. Yanlis...
Devam edersen orgazm olabilirsin. Orgazmin basinda birakiyosun sen
ama dokunamıyorum :
Sen dokunamiyorum diyosun. Simdi bir hayal et bakalim. Kocan icine girdiginde sonuna kadar sokacak. Ve hizli hizli gidip gelicek. Sen bu duyguyu o an daha yogun yasicaksin. Ve ayni sey olucak. Simdi elini cekebiliyosun. O zaman kocana cik icimden askim diyebilicekmisin? Hayir tabiki. Dersin ama tinlamaz. Seni bosaltmak icin daha da derine iner. Anlatabiliyomuyum. Simdiden alis yani. Elini cekmemeyi dene. İnatla dene. Zorla kendini
devam edmelısın vucudunda tıtreme kasılmalar olur orgazmın bıttıgınde sadece rahatlama hıssı olur bıtmemısse cınsel doyum ( tam anlamıyla bosalma ) olmamıssa hala bunu ıstedıgını hıssedersın
memelerinin uçlarını sıkıştır parmaklarınla okşa ve devam et orgazm süresi uzar
bunun tek sebebı senın bosalamaman.. yani mast yaparken g noktalarını tam bilememen.. bu yüzden mast yaparken bosalmıyorsun ve sadece sulanıyorsun.. yani zevk suyu gelıyor ama sen bosaldıgını zannedıyosun.. bu kolay cozumu var tabi 20 dklik
Vucudunda kasılma oluyordur o yüzden olabilir, zamanla istediğin hale dönüşür
Arkadaşlar yardımcı olsunlar sana hepsi çok uzmanlar bu konuda ekibimiz sağlam
Beni kölen yap ben uygularım.
Ne hissediyorsun o an?
Haydar dümenden yardım almalısın
sanal dene cok daha iyi olur
Devam et bırakma
emin misin
Evet şu an yapıyor musun
yok niye
Öyle hissettim ben hafiften yapıyorum
Devam et