Penis boyu takıntımı bir türlü aşamıyorum ve cinsellik konusunda hep çekingenlik yapıyorum. Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden dürüst cevap verin. Tipi düzgün ve kültürlü, etrafındaki kızların beğendiği, yakınlaşma isteği gösterdiği genç bir erkeğim. Daha önceki sevgililerimle cinsel beraberliklerimde herhangi bir sorun olmadı, her şey gayet iyiydi. Şimdi yalnız yaşıyorum ve bana cinsel anlamda yakınlık gösteren, evime gelmek isteyen kızlar da oluyor. Ama ben maalesef penis boyu takıntımı bir türlü aşamıyorum ve cinsellik konusunda hep çekingenlik yapıyorum ve çeşitli bahanelerle kızları uzaklaştırıyorum. Sertken 12 cm boyunda ve 3,5 cm çapında (çevresi 11cm) bir penisim var. Normal prezervatifler biraz gevşek duruyor ve dar kullanıyorum. Kızlar için hayal kırıklığı yaratırmı boyutlarım, kızların hepsi daha iri bir penis mi ister? Mutsuz olurlar mı boyutlarım yüzden, kafaya hiç takmazlar mı yoksa ne yapalım idare edeceğiz mi derler? Lütfen ciddi yorumlar yazın arkadaşlar, size basit gelsede benim için hassas bir konu bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki kızlar, siz dünyaya erkek olarak gelseydiniz ve böyle bir penisiniz olsaydı sıkıntı duyarmıydınız?
Penis boyu takıntımı bir türlü aşamıyorum ve cinsellik konusunda hep çekingenlik yapıyorum. Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var.