+1 yılarkadaşının dediği gibi bir defa açıldığın zaman aynı erkeklerde olduğu gibi ihtiyaç haline gelir bayanlarda da cinsellik. bu nedenle arkadaşına yardım edemezsin. en az bin defa ailesi uyarmıştır, milyon defa nette vs. bekaretin önemli olduğunu gösteren şeyler görmüş okumuş, izlemiştir. buna rağmen yine de yapıyor ise zaten önemsemediğinden yapmıştır. o nedenle üzülme arkadaşın için.
ama benden sana tavsiye, düzeltmeye de çalışma. o tarz insanlara yaptığının hatalı olduğunu söylersen işi çirkefliğe vururlar. sana çamur atarlar. en iyisi he he de geç10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla açık söylemeliyim ki bu tip ilişkilere çok üzülüyorum emek veriyorsun ve herşey çok güzelken birden çekip gidiyor. Artık onu değiştirme şansın yok fakat o kendini durduracaktır emin ol Doyum noktası var bayanların ama erkeklerin doyum noktası yok . Yani bir hata yapacak ki sen buna engel olamazsın. Yazık o kızı kim bilir kim alıp evlenicek ve bir kavga esnasında neler yaşayacak bir avuç kanı yüzüne vuracak belki gururunu kıracak hakarete maruz kalacak. Dediğim gibi Onun önüne tek şey atabilirsin evlilik oda takıyorsa tabi ..
40 Yorumla
+1 yılCinsellik hayatın doğal bir parçası. Sen arkadaşını yolundan döndürmeye çalışacağına asıl kendine sor "ben niye cinselliği yaşayamıyorum" diye. Bence arkadaşından öğrenecek çok şeyin var
72 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanımadan yorum yapıyor olman senin kişiliğini ortaya koyuyor zaten.nişanlıyım ve 2 ay sonra düğünüm var.
ben birilerinin cinselliği yaşamasına karşı değilim. insan seviyorsa, karşısındakine güveniyorsa yaşayabilir ama önüne gelenle de yatıyorsa kusura bakmasın kaşar derim ben ona
53 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 erkekler görüşüyo sevişiyo öpüyomuş ama 1 i ile daha ileri boyutta ilişkiye giriyomuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi hemcinslerinin cevabını gördün.Türkiyede kadına takılan lafların,lakapların,yakıştırmaların çoğunluğu yine kadınlar tarafından kullanılıyor.Erkekler şöyle diyo böyle diyo diye kadınlar hiç ağlamasın.Siz kendi cinsiyetinize bu davranıştayken erkeklerin öyle olması normaldir.=
33 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumları okuduktan sonra gerçekten size hak veriyorum.erkeklerin,Hemcinslerimiz yüüznden kadınları sadece cinsel obje olarak görmelerini anlayışla karşılamak gerekir.Çünkü bayanlara bu öylediklerim çok normal geliyomuş bir tek bana mı ters geldi anlam veremedim.Pes diyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBayanın kendisine veya başka bir bayana yaptığını bir erkek ona yapamaz..
Soran+1 yılhakikaten size hak veriyorum. bu sorduğum soruda herşey ortada zaten
bacaklarını acıp yolda mı bekliyor ne alaka ? varsayalım ki arkadasın erkek, o zaman senin tabirinle "herkes ile" birlikte olmasını garipsemeyecektin.. bu sekilde dusunmen bile hic hos degil -rahatsız oluyorsan arkadaslık yapmazsın olur biter.
108 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaçlarım var deyip erkeklerle ilişkiye girmek ne derece doğru diye soruyorum arkadaşlık yapıp yapmayacağıma ben karar veririm. sorumu oku anlarsın gerçi okuduğun halde anlamadığın için "bacaklarını acıp yolda mı bekliyor ne alaka"diye yazmışsın.boşver sen takıl böyle şeylere aklını yorma.
Soran+1 yılben yargılamıyorum sorumu anlaan şu yorumu yapmazsın zaten.kapasite meselesi
Soran+1 yılbaşta da anlatmak istediğim oydu ama anlamadınız
- +1 yıl
+1
+1 yılee hep erkeklere güvensiz derler ya .. kadınların böyle bir durumu var birincisinde olay bitiyo zaten senden başka kime vermiş asla bilemezsin ...
olay vicdanda bitiyo25 Yorumla
Soran+1 yıl1. de bitiyo diyosunuz ama demekki bitmiyomuş onu gördüm arkadaşımda ve şaşırdım.
- +1 yıl
yok bitiyo derken bekaret ilk seferde gidiyo yani ondan sonra kız sana bir kezde oldu dese 10 kezde oldu dese inanıcaksın bilemezsin onu demeye çalıştım
Soran+1 yılaynen öyle inanamazsın ki
- +1 yıl
iş insanın şu sol gögsünün altında ve vicdanında bitiyo.. bekardır yapar orası ayrı sonuçta hiç biri sevap değil tabiki ama bu işin sonrası kötü oluyo hayatına giren birine bunu söylerkenya da saklarken...ben bile bir erkek olarak sadece normal olarak hayatıma giren bir kızın hesabını verirken çekiniyorum ..tabiki oldu bitti değişmiyicek bişey ben buyum ama yinede kendimi garip hissediyorum.bu güne kadar sevmeden kimseyi hayatıma almamama rağmen..
madem istiyo buna ihtiyaç diyo kimse yuyamaz ki. doğrusuna yanlışına biz karışamayız.böyle arkadaşlarım oldu benim, bana nası davrandığına bakarım. bu hayatı devam ettikçe çirkefleşiyo mu
bana farklı davranıyo mu buna bakarım yanlış doğru demem. kocaman insan sonuçta31 Yorumla- +1 yıl
+1
hah işte aslına bakarsan türkiyedeki bekaret sorunsalının çözülme noktası burası biz erkekler sizin sandığınız gibi sadece bir zar a takılı kalmıyoruz. Bu işin fazlası var ;) hem fiziksel hem psikolojik olarak.
22 Yorumla
Soran+1 yılevet zara takılı kalmamak lazım tamam da insnaın aklına tilki bir sürü şey sokar
- +1 yıl
bizde onu diyoruz işte şu an toplumumuzdaki erkeklerin en az %50 si zar meselesini çoktan aşmış durumda. Amma konuda anlattığın gibi acaba başkalarıda oldumu acaba olacakmı. Alışmış kudurmuştan betermi. Ve en önemlisi başka tenlerede aşina olan birisi özellikle bir bayan ne kadar sadık olabilir. Acaba İlk sorunlar tartışmalar olduğunda hemen kaçamak bir ilişkidemi bulur kendini gibi sorular insanın aklını baya kurcalıyor.
cinselliğin yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaç olduğunu ve kadınlarında erkekler kadar buna hakkı olduğunu anladığımız zaman toplumsal sorunların önemli bir bölümünü çözmüş olacağız...
88 Yorumla
Soran+1 yılbunu anladığımız zamanda herkes birbiriyle ilişkiye giricek hatta evlendiğinde eşine de güvenemiceksin
- +1 yıl
nasıl bir dünya istiyorsun abi. sokakta giderken 'dur bir cinselliğim geldi şurda biriyle sevişeyim' diyebilmek mi. Cinsellik ihtiyaçtır evet. ama cips yer gibi heryerde ve herkesle olmaz. sadece eşinle ve evinde giderirsin bu ihtiyacı. gelmişsin 54 yaşına. ..
- +1 yıl
herkes ilişkiye girebilir ve evlendiği zaman herkes eşlerine adar kendini,olması gereken bu bana göre...şimdiki durum mu ,bakire olupta her türlü ilişkiyi yaşayan ve beyninde bakire olmayan kadınlar ve hayat kadıınları ile ilişkiler kuran ve onayladığınız erkekler toplumuyuz aslında biz.
- +1 yıl
bakire olup ta her türlü ilişki yaşanmaz işte. kız da erkek de herhangi bir cinsel ilişki isteği ile birbirine yaklaştığında bekareti bozulur. Ayrıca evlenmeden önce ilişki yaşayan eşler birbirine ne kadar sadık olabilir. öyle bir evlilik bakir bir erkek ile bakire bir kızın evliliğinden ne kadar sağlam olabilir. hiç.
- +1 yıl
nedim zengin olsam heykelini dikerdim. senden 1 milyon tane olsa, şu an çağ, çığır ne varsa atlamıştık. insan olmuştuk insannnn +1
- +1 yıl
+1 haklısın
Evet seks bir ihtiyaçtır ancak, her yemekten sonra önüne gelen ilk insanla giderilebilecek kadar da basit değildir.
Bekaretin sadece fiziksel olarak kaybedilmesi değil ruh ile birlikte kaybedilmesi tehlikelidir.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyahu size ne... arkadaşın dostluğuna güvenmiş anlatmış sana. gelip burada yaygara mı koparman gerekiyor. ilerde evleneceğiniz erkek büyük ihtimalle zevk için kızlarla birlikte olmuş biri olacak. gel onunda burada arkasından konuş. bırakın artık milletin özelini sırrını dedikodu yapmayı.
25 Yorumla
Soran+1 yıldedikodu yapacak bişey yok normal olmadığı için paylaşmak gayet normal. beğenmiyosanız yorum yapmaz bakar geçersin
Cevap sahibi+1 yıl"normal olmadığı için paylaşmak normal" sen mi belirliyorsun toplum normlarını. o zaman başka bir ülkelerde, kültürlerde bu gayet normal bir durum. eminim ki sen bu arkadaşının özelini başka arkadaşlarınada anlattın veya anlatıcan. bunun normal olup olmadığını kafanda empati kurup muhakeme et önce.
Soran+1 yılanlatmicam tabiki.ben neden böyle düşünüyor nasıl onu bu düşünceden uzaklaştırırm diye uğraşıyorum.Beni tanımadığın halde yorum yapman senin karakterinin gösteriyo zaten.
Cevap sahibi+1 yılşu soruyu sormakla zaten senin karakterin az çok belli oluyor. kalkmışın birde onu bu durumdan nasıl kurtarıcam diyorsun. katil mi, soygun mu yapmış. etrafa zarar mı veriyor, sana yanlış birşeymi yapmış. o zaman çekersin karşına uyarırsın ama seni ilgilendirmeyen bir konuda ona ait bir durumu alıp kendi normlarına sokmaya çalışıp oda sana "sanane be sen kendine bak" derse şaşırma o zaman. ben burda herkezin herkezle ilişkiye girmesini savunmuyorum. sadece başkalarının özellini çekiştirmiyelim.
Soran+1 yılo zaman benim de sana sanane deme hakkımı kullarak SANANE diyorum.
Onun dogrusu bu demekki. Seninki baska. Arkadas olarak gorevin yonlendirmek degil. Sikintisi oldugunda yaninda olmaktir.
63 Yorumla- +1 yıl
sikintisi olduğunda yanında olmak derken? Grup mu yap demek istiyosun :P
- +1 yıl
+1
Arkadaşınızın cinsel hayatına kadar karışıyo musunuz ya seninle aynı yaştaysa iradesi vardır yani kendi hayatı kendi seçimi sana yanlış geliyosa arkadaşlık yapmazsın olur biter
20 Yorumlaiste butun mesele arkadasinin aldigi zevki senin yasayamiyor olman.
Catla hatun catir catir sevisiyor.148 Yorumla- +1 yıl
+1
tamamen bu bayanların kendi istekleri, adı çıkmadıktan sonra ihtiyaç olarak görüyorsa o onun tercihi, senin yapacağın tek eşliliğe ikna etmek bence
10 Yorumla
+1 yılhiç doğru değil. ayıp. günah. Hata yapılır ama tövbe edilir bir daha tekrarlanmaz. nasıl olsa bekaret gitti diyip çok kişiyle yatıp kalkmak çok çirkin bir davranış.
29 Yorumla
Soran+1 yılbende ona ayı şeyi anlattım ama benimde ihtiyaçlarım var deyip durdu
- +1 yıl
kendini kandırmış. insanlarda zihniyet bozukluğu var. bu işin evlenmeden önce yapılması normal bişey gibi görülüyor. çok yanlış.
Soran+1 yıldayanamadım ben istedim yaptım dedi ya.ama diğerleriyle de yaptığına göre hiç pişmanmış gibi de değil.
- +1 yıl
şu an pişman değil sadece... ha fa*işe olup da bu işten para kazanırsa, evlenme , mutlu bir yuva kurma , çoluk çocuk sahibi olma , düzgün bir anne olma, eşine sahip çıkma gibi düşünceleri yoksa pişman olmaz. kim böyle olsun ister onu da anlamam.
Soran+1 yılevlendiğimde diktirirm diyo.ama bir dostu olarak onu bu düşüncesinden uzaklaştırmam lazım ama o benimde ihtiyaçlarım var diyo.ne yapabilirim ki
- +1 yıl
asla sadık bir eş olamıcak... eşine olsa da olur olmasa da bana erkek mi yok diyecek... belki de evlenmicek ve hep böyle bir hayar sürecek. bence arkadaşınla münasebetini yavaş yavaş kes. senide ortamına katmaya çalışabilir mazallah. ipleri koparmış gibi görünüyor.
Soran+1 yılben onu kendi tarafıma çekmek istiyorum.ama nasıl bilmiyorum
- +1 yıl
aynen arkadaşına zigan abimin dediğini diyebilirsin. umarım vicdanı sızlar.
yazık etmek nedir neden kendine yazık ediyo şuanda .eskiyo mu
ruhu mu yıpranıyo. tamam hoş bişey değil öyle kucaktan kucağa atlamak..resmen hayvani bir güdü sevgi yok hoşlanma yok .ama neden yazık olsun10 YorumlaArkadaşının derdi seni neden gerdi...Vajinası var veriyor kime ne!
128 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılişte siizn gibi her gördüğü ile yatıp kalktığınız için normal geliyo heralde size.ama işte ...
Soran+1 yılsende ver de kurtul
Soran+1 yılboşver nilca sen takma kafana
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuh derim.. çivisi çıkmış memleketin, afedersin arkadaşın ama benim bu tiplere parasız, ücretsiz o.. demekten başka bişey gelmiyor aklıma
06 Yorumla
Soran+1 yılbende duyunca şok oldum ya.halbuki hiç öyle bir kız da değildi
Cevap sahibi+1 yılkardeş gibisinden uyarmak isterim, uzak dur bence.. insanlar kolay adapte olacak şekilde yaratılmışlardır, bir iki gün sana tuhaf gelir sonrasında normal bişeymiş gibi algılarsın Allah korusun
Soran+1 yılŞakayla karışık benden uzaklaşırsında en şimdi dedi ama yok ne alakası var deyip bende ona yapmamasını söyledim ama.o öyle diye onada benzeyecek değilim.Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılgitmeyesin diye söylemiş bu lafı zaten bu lafa uyupta yanında durursan istediğini vermiş olmaz mısın?
Soran+1 yılevet ki zaten bu sebepten onunla arkadaşlığımı kesmem saçma olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılpeki söyle bişey yapamazmısın peki? ilişkini kesme ama eskisi gibide yakın olmaz, bundan sonra her dediğine güvenme, senden senelerce bişeyi saklayabilmiş sonuçta, ayrıca kızlar biraz kıskanç olur, senin hayatını kıskanabilir ve kendi hayatına benzetmek bile isteyebilir, seni bu tuzağa çekebilir anlayacağın, kimseye yapmaz deme bence hataya düşersin, bunlardan kasıt demek istediğim bunları yapar değil tam aksini de yapabilir ama sen yinede temkinli davran ve mesafeyi koyup koru derim
bence sen konuşarak veya söyleyerek hiç bir şekilde vazgeçiremezsin ama.. bu çok zor, diinlemez çünkü seni..
00 Yorumlaarkadaşında biraz var.. utanmasa guruba girecek.. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç öyle biri değildi.erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra böyle bir anda değişti kız.
Soran+1 yılaynen öyle olmuş
yaşı yerindeyse akıl sağlığı yerindeyse sanane
o kendini biliyorsa kimseyi ilgilendirmez20 Yorumlayapacak birşey yok belki de herkesin kucağına gitmek için ayrıldı kendi tercihi.
00 Yorumla
+1 yılCok var onlardan ülkemizde cogu kadın anlatmaktan kaçınıyor
00 Yorumlasacma işte bu yani ilkinden sonra olan kısmı tam bir o... luk
06 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum.nasıl bir ihtiyaçtır ki bu böyle
- +1 yıl
benim düşüncem ilk aşk ilk sevgili olan tamam olur yasnır hayaller vardr ama sonrası bir ayrılıktan sonra kapı acık diye her önüne gelenle yatılmaz yatılmamalı o kız söle diyor kendince ben alıstım yemeye yemeden duramam zaten acık sorun olmaz diyor ama bence insanlıgını bayanlık onurunu ayaklar altına alıyor
Soran+1 yılevet bir dostu olarak da ona yardımcı olmak istiyorum ama benimde ihtiyaclarım var deyip geçiyor
doğruluk tartışılır ama kadın isterse engel olunmaz
00 Yorumla
+1 yılherkesin hayatı kendine...onu uyarırsan sen kötü olursun..
00 YorumlaTeslim etmekmiş. Gerzekleştiniz iyice.
61 Yorumla- +1 yıl
+1
Gizli Üye(30-35)+1 yılk'aşarlık ne derece doğruysa...
70 Yorumla
+1 yılBoşver onun hayatı sen suçlu olursun sonunda.
20 Yorumla
+1 yılsana ne?
58 Yorumla- +1 yıl
hiç.
Soran+1 yıladam gibi yorum yapmayı öğren sonra yorum yap
- +1 yıl
sakin ol şampuan
Soran+1 yılhadi sen git senle ilgili yerlerde yorum yap köpükkk
- +1 yıl
arkadaşı sevişiyor diye bu kadar kıskanmak da olmaz ki :)
Soran+1 yılharbi pes diyorum ya nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm olacak neyini kıskanabilirim ki harbi iyice komikleştin.
allah akıl fikir versin size ne diyim- +1 yıl
+1
Kiliti olmayan kapının gireni çok olur.
10 Yorumlaona nediyolar biliyorsun herhalde o...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzap suyunu tatmış artık elinden ne gelirki
00 Yorumlakime ne?...
27 Yorumla
Soran+1 yılsanane
Soran+1 yılben sana diyorum.sanane ise okumadan geçersin boş boş yazmazsın
Soran+1 yılbi insan yanlıştaysa da doğruyu göstermek için elimden geleni yaparım
- +1 yıl
+1 aynen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne