analog takma adı, anal seks'ten gelmemektedir. analog, analog demektir, yani dijital olmayan olarak tanımlanabilir ve ben anal seks sevmem bu da kimi ilgilendirir bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.
cevaplarınız için teşekkürler,
analog.
:) Ben size birşey anlatayım o zaman da gülün. Akşam akşam keyfimiz yerine gelsin. İstanbul'a kuzenimin yanına gelmiştim tatile, her neyse, çok iyi fala bakan bir kadın var, dedi.Tabi ben , hemen hemen gidelim, deyip atladım. Yolda giderken Kadıköy'deyiz bu arada yeri belirtmek için söylüyorum.Neyse ilerden Ajda Pekkan modelli saçlı, uzun boylu, yüksek topuklu ve bu topukların üzerinde kuğu gibi dans ederek yürüyen, sade fakat çok çekici ve çok güzel bir kadın geliyor ve geçenler dönüp bir daha bakıyorlardı.Yaz günü olduğu için bacakları tertemiz alınmış ışıldıyordu. İnanın bana abartısız söylüyorum bunları.Neyse tam yanımdan geçerken, ayy ne kadar güzel bir koku,dedim kuzenime parfümü kokuyordu. Ama o sırada boynundaki ince fular hafifçe boynundan kayınca adem elmasını gördüm. Ne, dedim.Bu travestimi ya,?Güleyim mi, kadın olduğumdan utanayım mı, bilemedim. Gerçekten eğer gırtlağını görmeseydim, inanın çok güzel bir kadın,diyecektim. İşte bu da travestilerin kendilerine nasıl özen gösterdiklerini gösteriyor.Biz bile kadın iken bunu pek önemsemiyoruz. Bu da benim yaşadığım bir olay. Falcı olayı da kaldı tabi:)
Zaten onların kadınsı hormanları daha baskın olduğu için bu hareketleri böyle rahat yapabiliyorlar. Ayrıca insan istediği şeyi elde edebilmek için her güçlüğe atlıyor.Bizde kadınız ,kendi kıymetimizi bilmiyoruz.Onlarda kadın olmak için her türlü şeyi yapıyor ve kendilerine değer verilmesini sağlayabiliyorlar.
:)
Sesede careleri var artık bundan sonra erkeklerin korkulu rüyası olacaklar :D
Hay ben öyle işin!
Tayland da olduğu gibi artık türkiyedede Ladyboy lar türerler,
Anlaşılması çok zor TS ler yani :P
O Bir arkadaşımın başına gelmiş, anlatiğnida yüz felci geçridim gülmekten :))
Zor günler bizi bekliyor katılıyorum :))))
Cinsel imgeler , gorseller , yarı kapalı bir hal tahrik edici olmustur dogaldır. Yanında 3 erkek varken de o erkeklerle cinsel bir goruntuyu paylasmanın verdigi bir tahrik de olabilir. Havadan sudan konusurken yürürken bir anda ücünüz karsınızda gogus uclarına bakarken kendinizi buldunuz. o an'ın getirdigi bir haz da ayrıca etkili olmustur. her ikisi birden yani.
Hmm bir erkegin cinselliğini (farklı bir yonde de olsa) on plana cıkarıp karsına cıkması diyelim o halde
travestiyle birlikte olmayı ya da izlemeyi arzulayan tanıdıgım tek kadın sen degilsin merak etme normal:)
kadınla birlikte olan ya da ciftlerle birlikte olan travestiler var. bana hic hijyenik gelmiyorlar...hoş gelseler bile arzulamam mesela bir erkek olarak travestiyi...
şimdi benim için uzaktan hayal etmesi güzel ama birlikte olmak için durum farklı... kesinlikle yapmak isteyeceğimi düşünmüyorum. göğüsleri düşünüyorum, güzeller. öyle kalsınlar :) bunu meslek olarak yapan insanlarla zaten birlikte olmam sadece merak ediyordum.. profesyonel cinselliklerinin dışında kadınla beraber olmayı arzulaması mümkün müdür, çiftle değil... yani onları merak ediyorum.
kadınla da oluyorlar eger kestirmedilerse...travesti zaten "vestiyer" kelimesiyle aynı kokenden geliyor. kestirmemis ama sadece "kıyafet"ini giymis demek..gogus buyutup kadın gibi giyinen süslenen escinseller bazen kadınlarla birlikte oluyorlar .
dert degil rica ederim. Konuyu kapatalım kabak tadı verdi...:) baska baslıklarda gorurmek üzere:)
Benimde bir anım var buyruuuun
https://www.youtube.com/watch?v=jo1mn3VkDtACevap
13Cevap
Travestilerin henüz beni tahrik edeni olmadı. Zaten onlar erkekler için değil ben buna inanıyorum.
ewet olabilir çekici gelmiştir sana farklı görünümlü ben bile görseydim etkilenirdim tahrikte olurdum normal birsey
Bende oluyorum memelerinden. Ama sen nasıl memelerinden oluyorusn kadın olarak biseksüel misin acaba 🤔
Şu anda nasıl görünürse görünsün o bir erkek olarak doğdu ondan dolayı tahrik olmam.
olman çok normal çünkü estetisyenler artık çok güzel göğüs yapabiliyor.
gögüs begenmen es cinselsin anlamına gelmez rahat ol
Bi kesim travestilerin göğüsleri gercekten sadece gogus kismini gorsem kadin olarak ayirt edemem estetik olarak cogu kadindan daha takiklar zaten
bazıları çok süper :P
hem ucuz hem kullanışlılar:)
yirim<3
en çokta bana eksi
kıskanıyorlar
müthişler
istiyorum<3
Nil Erkoçlar -2 yakında buralarda...o.O
yapan iyi yapmış demekki ,:D
olabilir bnde severm travları
göğüs bu başka bişeye benzemez :D
normal değil:)