Yaklasik 3 sene once erkek arkadasimla iliskiye girmistim. Ama penisi kucuktu yani boy olarakta kucuktu genislik olarakta. Eve gittigimde camasirimda kilcal damar kanamis gibi pembemsi cubuk kanamalar vardi 1 2 tane. bir daha zaten iliskim olmadi. Simdi benim kizlk zarim yirtilmis mi zedelenmis mi?
Cevabın nedir?
+1 yılyırtılmada sanırım daha fazla bir kan olması gerek. zorlamadan dolayı kılcal damarlarda zedelenmiş olabilir. ama bunun en doğru net yanıtını bir jinekolog verecektir.
020 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum. Aynada bakiyorum pek anllamiyorum zaten regl olucam heralde kanamam oluyor kan geldikce delik genisliyor. Bide baktigimda yirtik gibi degilde su resme benzer birseydi
- +1 yıl
resim göremiyorum
- +1 yıl
hiç kurcalama bence, kadın doğum uzmanının bakması daha sağlıklı ve doğru olur... sonra yırtılmayan zarı yırtarsın pişman olursun
Soran+1 yıl- +1 yıl
hımmm valla dediğim gibi canım, bunu kimse yorumlayamaz ancak aklına geleni yazar. en doğru adres kadın doğum uzmanı...
Soran+1 yılBakarken yirtabilir miyimki:|
- +1 yıl
bakarken demedim canım, eğer kontrol için parmağını sokarsan ve zorlarsan belki yırtılmayan zarı yırtarsın diye söyledim.
Soran+1 yılAnladim dogru diyorsunuz. Peki sizce zedelenme mi yirtilma mi
- +1 yıl
erkek partnerin penisinin tamamını soktu mu içine hepsini hissettin mi?
Soran+1 yılIlkinde sokamadi ugrasti canim acidi birakti zaten o gun kan oldu bahsettigim gibi kan bike degildi. Sonr tekrar denedi hic kan olmadi ama acayp acidi
- +1 yıl
hepsi girdimi girmedi mi?
Soran+1 yılGirdi en son kanamasa olmadi
- +1 yıl
girdiyse büyük ihtimal kızlık zarın yırtılmıştır... az ya da çok kanama olmuş sanırım... doktora git gerçeği öğren
Soran+1 yılAma annemde kanama cok olmus yani benimki gibi az degilmis. Bende leke oldu leke bile degil kedi tirmalamasi. tabiki bu konuyu anneme sormadim. Eger annemde oyleyse bende de olmaz miydi? Ki dedigm gbi penis ufakti zrdelenme degil midir?
- +1 yıl
8 cm miydi ufak dediğin penis. bir tahmin yürüt bakalım
Soran+1 yıl8 cm buyuk mu belki 8 bile degildir cidden ufakti
- +1 yıl
abartma bence...
Soran+1 yılTamam ortalama 8 olsun :(
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim...
En İyi Cevaplar
Evet sen artik bakire degilsin.. kovayla gelmez.. ayrica millet onu parmagiyla bile yirtabiliyor.. ilk andada cikmistir zatende siliginiz pecetede kalmistir onlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma dedigim gibi cok ufakti. Evli arkadaslarimdan oyle kan gelmemis daha cokmus benimki gorulmeyecek kadr azdi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYirtilmis. . benim de öyle olmuştu kan bile değildi. Dedigin tarzdaydi lekelenme gibi.. ama bekaretim bozulmuştu.
06 Yorumla
Soran+1 yılNerden ogrendin peki?
Cevap sahibi+1 yılKadın doğumcu ya gittim o dedi
Soran+1 yılPeki nasil muayene etti? Gizlilik vs ailen duymamasi icin bisey soyledin mi?
Cevap sahibi+1 yılİyi de güzel kardeşim bu yaşta da bakire olmayiver. . seninle evlenen seni kişiliğin için sevsin benimsesin. Bekareti takacak kadar cahilse bırak gitsin.
Cevap sahibi+1 yılBir de sen de azcık olur böyle kanama. . başkasında oluk oluk kan da gelebilir. . değişir kişiden kişiye. . emin olmak için git bir kadın doğumcu ya.
Soran+1 yılGidecegim tabii de bakalim hayirlisi insallah :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılZedelenmiş olabilir, genişledikçe kan gelir bidaha diye düşünüyorum ama bir doktora git
114 Yorumla
Soran+1 yılInsallah oyledir
Cevap sahibi+1 yılDoktora git ben de yaşadım aynı durumu 2. ve 3. İlişkimde tekrar kanadım
Soran+1 yılSizin nasildi ozel degilse soyler misiniz? Penis cok ufakti 8 cm kadr. Kalinda degildi kanama yok denecek kadr azdi. Sizin nasil tekrar kanadi anlamadim?
Soran+1 yılLutfen yardiminizi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı şekildeydi. bir kaç damla geldi gelmedi. Sonra başkasıyla ikinci yapışımda geldi biraz üçüncü yapışımda da baya akmıştı iyi hatırlıyorum. 3. de tamamen gitti sonra gelmemeye başladı işte
Soran+1 yılSaril saril bir kanama yoktu. Sadece boyle kedi tirmalamis da elin hafif kanlanmis gibi leke vardi acik pembe renginde. Daha sonra bir daha gormedim. Zedelenme diye dusundum hep ama bilemiyorum. Bozulma durumu var mi
Cevap sahibi+1 yılOlduğunu zannetmiyorum, zedelenmiştir muhtemelen
Soran+1 yılAllah senden razi olsun icimi oyle bir ferahlattinki guzel kardesim!
Cevap sahibi+1 yılSen yine de bir doktora git ama bütün zarlar aynı değil ama dediğim gibi küçük ve inceyse birlikte olduğun insan bozulmamışsındır
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XLXYo0.jpg sekli aynen boyleydi hatta cizgiler daha ince ve rebgi daha acikti buna gore
Soran+1 yılAyrica peniste dedigim gibi 7 8 cmdi ve inceydi kalin degildi
Cevap sahibi+1 yılBozulmamışsın %90
Soran+1 yılCok tesekkur ederim😘😘😘😘
Cevap sahibi+1 yıl😘😘😘😘
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
+1 yılyırtılmış da madem bakire değilsin neden daha sonra kimseyle seks yapmadın ?
118 Yorumla
Soran+1 yılSanane yahu
- +1 yıl
sordum sadece ne bu atar ?
Soran+1 yılAtar yok
- +1 yıl
hiç gerek yokken sana ne dedin bu atar değil mi ?
Soran+1 yılOf be guzel kardesim. Atar olsun adı tamam
- +1 yıl
bence sen bekareti bir sorun olrak gördüğün için bütün sinirin ama sen önce kendine değer vermeyi ve değerinin bir zardan ibaret olmadığını öğren gerisi mesele değil.
Soran+1 yılEvlendiginde boyle bisey olsa napardin peki
- +1 yıl
sorun etmezdim çoğu erkek de etmez zaten çok gerekiyorsa evlenmeden önce yarım satte diktirir geçer gidersin.
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
ne demek nasıl yani kızlık zarı dikimi diye bir şey var hiç duymadın mı dikiyorlar bir ay hiç seks yapmıyorsun ve ondan sonra en uzmanı bile daha önce seks yaptığını anlayamıyor hem de binlerce kere seks yapmış olsan bile tekrar bakire oluyorsun.
Soran+1 yılDuydumda yarim saatlik oyle basit bir olay mi?
- +1 yıl
tabiki basit bir olay zaten çoğu kadın da evlilik öncesi hem zarını diktirtiyor hem de kegel egsersizleri yaparak sıkılaşıyor anen bakire kadından farksız oluyor. bunlar artık sorun değil günümüzde çoğu erkek de bakire hatunla evlendiğini sanıyor ama kendisini kandırıyor hiç gerek yok bunlara erkekler yapıyorsa bu işi kadınlar da yapar. kendisi yapıp yapıp bakire hatun arayan adiler her türlü kandırılmayı hak ediyorlar.
Soran+1 yılIsin garip tarafi erkek arkadasimda yapmis. Ama o bunu paylasabildi benimle. Benim paylastigimi dusunsene bide. Ne tur kiliflara sokulurum
- +1 yıl
işte zaten sorun burada başlıyor bu bir toplumsal ikiyüzlülük erkekler göğsünü gere gere söyleyebilirken kadınlar kendilerini kötü hissediyor kötü bir şey yaptığını düşünüyopr hjalbuki özgüvenli kadınlar her zaman öndedirler erkekler bakire kadın isterler ama bakire olmayanların peşinden koşup evlenirler genelşde çevrende örneği çoktur.
Soran+1 yılDogru diyorsunuz. O bu konuyu bilmiyor. Ne olursan ol ben seni her turlu kabul ederim diyor ama vicdan var iste isin icinde. Durust olamama vicdani
- +1 yıl
ne vicdanıymış bu ? hırsızlık mı yaptın yetim hakkı mı yedin ihtiyar insanları mı dolandırdın bilezikleri için birilerini mi öldürdün? sen gençlikte hakkın olan şeyi yaşadın bundan utnamayı gocunmayı bırakın artık
Soran+1 yılDogru soyluyosunuz. Bunlari asmadikca hala yerimizde sayiyor olucaz
- +1 yıl
ayrıca senin evliliğe daha uzun yılların var her önüne gelenle sanki eksikliymişsin gibi sanki o seni almazsa açıkta kalacakmışsın gibi aciz gibi evlilik hayalleri kurmayı da bırak.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence senin zarın yırtılmış yani bakir değilsin penis parmak kadar olsa bile içeri dirdimi bozulmuştur zaten kızlık kanaması anca okadar olur bir iki damla
08 Yorumla
Soran+1 yılDamla bile degildiki ama benim. Elinizi kedi tirmalar ya aynen o sekildeydi kanama bile degildi. Zaten penis kucuktu yani.
Cevap sahibi+1 yılİçine girmedimi küçükten kastın ne nekadar küçük
Soran+1 yılGirdi ama basil diyeyim en fazla 8 cm birde inceydi kalinda degildi biliyorum zar 2 3 cm geride ama bazi kizlarda gecise musaade ediyomus benim canim acimisti ama kan bile degldi belki zedelenme diye dusundum ben hep cok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBu merakla kalıcaksın gibi bidaha denemeden bilemezsin oda evlenince buda büyük risk kızlık kanı olmama ihtimali var
Soran+1 yılSizce bozuldu mu zedelendi mi? Aynadam bakinca buna benziyor ama tam anlamiyorum
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
Cevap sahibi+1 yılYani seninde anlaman zor benimde ancak evlendiğin zaman veya doktor kotrolunde pekı delikten içri bakinca görebiliyomusun herhangi bir damara benziyen zar olabilcey bişey
Soran+1 yılIcerisi gozukmuyor cok yaninsonra da regl oldum galiba kanamam var şu an hic anlasilmiyor. Boyle pek gozukmuyor ama kenarlarda bisey var gibi tam anlayamiyorumki
Cevap sahibi+1 yılOzaman reglin bittikten sonra daha detaylı bakarsın olmadı resmini çek başka resimle karşılaştır
+1 yılyırtılmıştır muhtemelen. ama biyolojik olarak yırtılmamış olsa bile bakire değilsin zaten.
010 Yorumla
Soran+1 yılOrayi karistirma
- +1 yıl
2 kez seks yapmışsın 2sinde de acı hissetmişsin, hala yırtılmamış olma ihtimali yok
Soran+1 yılAma ikincide kan gelmedi ve dedigim gibi penisi kucuktu. Ayrica kanamam yok deneck kadardi
- +1 yıl
kimisinde çok gelir kimisinde 1 damla kimisinde de hiç gelmez. çok az kan gelmiş olmasına bir anlam yükleme yani
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim. ufukta evlilik mi var hayırdır ve 3 sene içinde hiç ilişki olmadı mı
Soran+1 yılHayir olmadi. Zaten olayin aslini bilseniz oturur benimle aglarsiniz yani. Evlilik yok şu an yani 3 4 sene sonra insallah. Bayadir aklimda bu konu cok merak ediyorum durumumu. Doktora gitmeye de korkuyorum.
- +1 yıl
doktora gitmeye korkma, bu kişisel bir durum sonuçta ama ben zarının hala duruyo olduğunu zannetmiyorum. olayın aslı nasıl ki anlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılBilemiyorum yani tek temennim olmasi. Baska bir secenek yok cunku.. tesekkur ederim acmak istedigim seyler degil pek.
- +1 yıl
üzerinden uzun süre geçmiş. çok düşünüp sıkma canını. olan olmuş neticede.
+1 yılKüçük olabilir ama 2 cm ilerideki zari parçalayacak kadar vardır yinede 😀😀
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmelisin canim. Baska türlü ogrenemezsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılAilemin duymamasi gerek
- +1 yıl
Ailenden gizli gideceksin tek basina randevu al hic haber verme isim var de dolasicam de vs.
Soran+1 yılIyide doktora gittigim cikmayacak mi gizlilik va yok mu
- +1 yıl
Sanmam cikmaz vajonal enfeksiyon icin gittim dersin ama cikmaz ya nereden bilecekler ki gidip hatsaneye seni mi arastiracaklar canim
Soran+1 yılAblam hemsire
- +1 yıl
Bak canim baska hastaneye git uzak bir hastanrye ablanin bulundugu yere girme bilmiyorum baska bir yontem var mi icine dikkatli bakinca gozukur belli olur mu bilmiyorum..
- +1 yıl
Gel ben bakayim belki görürüm 😊
Soran+1 yılDoktorla gorursursem gizlilik diye birsey var hasta mahremiyeti sorun olmaz saniyorum.. zaten kist icin doktora gidicektim.. peki doktora ne dicem boyle boyle oldu diyemem
- +1 yıl
Hipokrat yemini etmis insanlar onlar nisanliyim ya da evliyim dersin zaten sana soramaz senin ozel yasamin onu ilgilendirmez canim. O gorevini yapsin derinlere girmesin
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim canim ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulmuştur o kan yogunlugu renk filan tamamen kişisel beli olmaz
00 Yorumla
+1 yılyırtılmıştır çok ileride değil zaten kızlık zarı. sevgilinin penisi 1 cm değildir heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yırtıldı ama bir doktırdan kesin cevap alabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAilemin duymammasi lazn
Cevap sahibi+1 yılTek başına git doktora.
+1 yılKüçük derken detaylı bilmek lqzim ama zedelenmis bence
05 Yorumla
Soran+1 yılYa nasil diyim simdi girdiginde aci hissettim sonra tekrar oldu bir kac gun sonra. Yine aci hissettim. Ama kanamam olmadi daha sonra zaten ilkinde de ben hic istememistim daha dogrusu hic bir zman istememistim. Ama oldu sonuc olarak. Iki kere oldu ilkinde kilcal damar gibi kanama oldu. Ikincisinde de aci hissettm
Soran+1 yılUzgunum mesaj atamam. Burdan yazabilirsiniz
- +1 yıl
Peki geçmiş olsun
Soran+1 yılBurdan yardim edebilirsinjz
- +1 yıl
Burdan olmaz dedim ama sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılGitse ne olacak gitmese ne olacak varsa hala bakire diyemi yutturcan kendini dicem zaten gitmiş
00 Yorumlakızlık zarı giriştedir zaten. yırtılmıştır.
110 Yorumla
Soran+1 yılAma kanamam yok denecek kadardi. Evli arkadaslarin kanamasi cokmus
Soran+1 yılGizlilik vs var mi peki yani kimsenin bilmemesi gerek
Soran+1 yılPeki ablam hemsire. Sistemden bakinca falan gorur mu?
- +1 yıl
ablanın çalıştığı hastaneye gitme, başka bir yere git. sistemde sadece gittiğin bölüm görülür diye biliyorum.. sorarlarsa adet gecikmesinden dolayı gittiğini söyle. doktora da durumu anlatıp gizli kalması konusunda rica edersin. zaten doktor hasta gizliliği denen bir şey var, kimsenin duyacağını sanmam yani.
Soran+1 yılCok tesekkurler doktora boyle boyle oldu diyemem nasil anlatsam?
Soran+1 yılUmarim.. cok tesekkur ederim sag olun
Acayip yirtilmis oyle boyle degil
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyosn
+1 yılerkek arkadaşın olabilir miyim? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka 😄
- +1 yıl
bana da verirsin diye düşündüm :) ama benim ki 3 sene önceki sevgilin gibi küçük değil :)
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuayene olman gerekli kesin bilgi için.
00 Yorumla tek yolu görmekten geçer görmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlicam
Gizli Üye(36-45)+1 yılZedelenmiş bence
16 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladiniz inaallah oyledir :/ https://i.hizliresim.com/XLXYo0.jpg kanama bu sekildeydi ayrica hatta cizgiler daha ince ve acik renkteydi
Cevap sahibi+1 yılBu gerçek fotoğraf mı
Soran+1 yılHayir seklini cizdim
Cevap sahibi+1 yılIliski esnasında acı çektin mi hiç?
Soran+1 yılEvet hissettim. Girmeye calistiginda da girdiginde de. Ikincisinde de
Soran+1 yılYazdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük penisli binlerce adam eşini bozuyor
00 Yorumla
+1 yılParçalanmış resmen.
10 Yorumlane önemi var?
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulmuş
010 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XLXYo0.jpg kanama bu sekildeydi ama hatta daha axik rengi
Cevap sahibi+1 yılKarnin da agri oldu mu sonra?
Soran+1 yılEvet oldu
Cevap sahibi+1 yılOzmaan geçmiş olsun bakire değilsin
Soran+1 yılYalniz karnimda degil girmek istediginde agri oldu ilk seferde ikinci seferde de
Cevap sahibi+1 yılKan illa cok gelecek diye birşey yok ama bence bozulmustur
Elinle bakivr ya elini sok oraya açık sa onu kiz degilsin ama onune birsey geliyorsa kizsin
Soran+1 yılBaska kisilerin daha cok olmus. Altta bir arkadasinda boyle olmus ama zedelenmis. Ayrica ellersem bozulur belki bozuk degilsede
Cevap sahibi+1 yılKiz sacmalama ya baski yapmican ki zaten sadece elini sok oraya birsey varsa eline değer zaten korkma dene
Soran+1 yılPeki o zaman deneyeyim bir tesekkurler canim
Cevap sahibi+1 yılRca ederm
malesef yırtılmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamilesin.
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi