Lütfen dalga geçmeyin ve sapıklar yazmasın. Vajinamda bir şişlik ve sertlik var bastırınca ya da otururken acıyo. üst kısımda değil sağ dudak kısmında aynada baktım şiş dokununca da ele bir sertlik geliyo. Birine sormaya da utandığım için burada yazıyorum ne olabilir bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardes boyle seylerin sakasi olmaz. Eğer sislik sicaksa muhtemelen enfeksiyondur. Eger iceri doğru giderse allah korusun cocugun falan olmaz ilerde. Sadece iliski ile bulasmaz agda sonrasi ya da normalde bir kil koku enfeksiyonuda olmus olabilir iceri dogru tuvalettende bulasmis olabilir. Sen yarin doktora git simdi gitme 5 den sonra pratisyenler var. Ama o zamana kadar wc oncesi ve sonrasi elini yika ve vajinal temizligine dikkat et temiz ic camasiri giyin
15 Yorumla
Soran+1 yılZaten temizim yani kesinlikle el yıkama wc falan çamaşır da temiz olur. İlişki yaşamadım hiç. İçeri giderse çocuk olmaz mı 😖 Bikaç gündür akıntın da vardı ama çok önemsemedim of ya sıcaksa derken?
Cevap sahibi+1 yılYa nesela elin kesilir enfeksiyon kapar o kisim sicak atesli olur ya onun gibi kardes. Kil koku enfeksiyonu olabilir yuzeye vurmamistir.
Soran+1 yılYok kardeş buldum link atsam okur musun? 😞
netgaste.blogspot.com/.../...den-olurvajinada.html
Bak burada benim durumumdan bahsediyo evde sıcak suya oturarak geçer demiş. Altta görüşlerde bir kız da denedim gerçekten işe yarıyo falan demiş sevinmiş baya. Ben de sıcak suyu tehlikeli biliyorum iltihap durumunda falan. Ama şişlik geçer diye deneyeceğim sanırım ne dersin? Bikaç yerde daha okudum sıcak suyun o kanalı açıp şişliği indirdiğini
Cevap sahibi+1 yılBence deneme enfeksiyonsa daha tehlikeli olur biliyosun enfeksiyon nem ve sicakda daha cabuk urer ve sen sicak su diyosun. Yapman gereken tek sey temizligine dikkat et ve yarin kesinlikle doktora git
Soran+1 yılAma yaptım geçirdi demişler 😢
En İyi Cevaplar
Bakire misin?
Sorumun yanıtını almadan bir ihtimal olarak, bartholin kanal kisti ya da enfeksiyonu olabilir.25 Yorumla
Soran+1 yılEvet araştırdım sanırım o. Evet bakireyim. Küçülmeye başladı ama şişlik acısı da geçti
Soran+1 yılEvet okudum o da sıcak suya oturmak evde tedavi yöntemi diyodu ama enfeksiyon ya da iltihap falan durumlarında tehlikeli oluyo diye yapmadım kendiliğinden geçmeye başlayınca da denemedimm😕
Soran+1 yılTeşekkür ederimm 😊
En basit ihtimalle sivilce çıkıyordur. Bir şey olmaz zaman içinde geçer fazla oynama.. 2 hafta sonra gecmezse bir doktora git kist olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 6 ay önce ultrasonla bakmıştı kist yok dedi olsa çıkar mıydı sence? Sivilce gibi değil daha büyük bir şiş ve sertlik var
Soran+1 yılUmarım öyledir teşekkür ederim
+1 yılendişe etme apse yapmış
doktora git de ilaç yazsın03 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle dediler daha önce oldu mu sana yani ilaçla geçiyo mu şişi 😞 muayene yüzünden gitmeye korkuyorum zaten
- +1 yıl
yok, bana olmadı ama birinden duymuşluğum var
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Vücudunuzu bu kadar çok dinlemeyin, hastalık hastası olursununuz. Oramda ne var buramda şu mu çıktı gibilerinden birkaç gün akışına bırak seni rahatsız etmeye başlar ve geçmezse o zaman doktora çıkarsın.
33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama keşif sonucu bulmadım acıyo şiş ve sertlik var korktum 😐
Soran+1 yılTamam
Dalga geçenlere itibar etme sakın sağlık konusunda ihmal ve yanlış bilgi kötü sonuçlar doğurabilir. Daha ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
151 Yorumla
Soran+1 yılAslında en açık haliyle anlattım sağ tarafta bir acı var oturunca ya da işte bacaklarımla sıkıştırdığımda hissediyorum. Baktım sağ dudak kısmında bir şişlik var ve sert orası dokununca
Soran+1 yılDünden beri galiba dün de ağrıyodu biraz bugün fark ettim şişlik olduğunu rengi bildiğin oranın rengi yani nasıl olsun içten bir şey dışında bir şey yok
Soran+1 yılAtayım istersen 😂 Birgün olduğu için büyüme var mı anlayamam tabi ama fındık kadar var mı onu da bilmiyorum
Soran+1 yılYa ciddi değildim atayım derken tabi ki 😄 sağol gerek yok yazmaya ama baktım fındık kadar bir şişlik var içten
Soran+1 yılNasıl yardımcı olabilirsin ki
Soran+1 yılAa tıp kazanmışken neden bıraktın 😄 şakaya gelmez bilgin var da yapabileceğin bir şey yok benim de yok geçmesini beklicem
Soran+1 yılAnladım hayırlısı
Soran+1 yılTamam yarın da söylerim. nette bir şey okudum şimdi bir ağrı oldu ertesi gün şişti yazıyo. Benim de öyle oldu enfeksiyondan olabilir ilaç kullanımı ve hekimin cerrahi yolla şişliği boşaltması gerek yazmışlar 😖
Soran+1 yılAnladım ama anlattığımdan fazlası da yok ki. Dün bir ağrı oldu sonra bugün şişlik ve sertlik var bikaç gündür akıntı vardı önemsemedim
Soran+1 yılEvet haklısın bu bahsettiğim link sadece ben 19 yaşındayım. 25 değil
https://www.kadinlarsitesi.com/vajinada-sislik/
www.dr-hsenyurt.com/bartholin-bezi-kisti.html
burada da sıcak su koyun diyo evde tedavi olarak sence koyayım mı o şekilde kendi geçer mi 😕😞
Soran+1 yılPeki sağoll
Soran+1 yılTamam yazıcam 😊
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadım sıcak su falan ama bugün acısı geçti gibi otururken sanırım küçülüyo inşallah yani 😊
- +1 yıl
çokm sevindim :) bazen vücut enfeksiyon kapıyor ve bu şekilde tepkisini şişlik ve ağrı olarak dışa vuruyor, en hassas bölgen olduğu için doktora gidemeyişini çok iyi anlıyorum kim olursa olsun karşısındaki insana seks hariç külotunu aşağıya indirmek elbette kolay bişey değil, çok geçmiş olsun canım inşallah bugün tamamen iyileşir :)
Soran+1 yılAynen öyle 😊 çok sağol sen de teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılHayır yanlış anlamadım niyeti belli oluyo insanların zaten gerçekten de yardımcı oldun. 😊
Soran+1 yılOlur bakarım 😄😄
Soran+1 yılİyiyim sağol sen 😄
Soran+1 yılHahah evet acısı geçti şiş de iniyo 😄
Soran+1 yılHoop yok öyle 😂
Soran+1 yılBen bilmem 😄
Soran+1 yılİyi peki 😄
Soran+1 yılHahaha evet tatlısın 😄
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim😄😄
Soran+1 yılNiye hayırdır 😄
Soran+1 yılEvet 😄
Soran+1 yılKırılma 😄
bu konuya en fazla erkeklerin yorum yapmasını anlamakta güçlük çekiyorum, insanın bilmediği konuda nasıl fikrş olabilir?
116 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben de anlayamıyorum kızlar yazmıyo napıyım. hele reg ile ilgili yazıyolar ya komedi 😄😄
Soran+1 yılRegl*
Soran+1 yılÇok bilgili bizim erkekler 😄
Soran+1 yıl😄 hani bilmediği konuda yazmak oluyodu. Ya of neyse bırak bunları şişlik var ağlıcam şimdi anneme söyledim o da anlamıyo ultrasonla bakar diyo kadın aşağıda diyorum yok
Soran+1 yılSağolun ama doktora gitmeden kurtulma çareleri aramaktayım😄
Soran+1 yılOf doğru söylüyosun 😖
Soran+1 yılGeçmezse gidicem çok kötü şeyler okudum😖
Soran+1 yılOlur olur da ya zaten hiç inanmam ben de öyle diyodum baş ağrısa tümör çıkıyo diye ama şu an öyle olmuyo onu düşünemiyorum 😄 bir ağrı oldu ertesi gün şişti yazmış benim de öyle oldu. İlaçla tedavi ve hekimin cerrahi yolla şiş olan yeri boşaltması lazım diyo 😖
Soran+1 yılDurum benimle aynı olduğu için aldırdım böyle bir cevap vermişler bu arada ben doktordan çok korkarım 😂 her türlü iğne muayene falan çocuk gibi. Çocuklar bile böyle yapmıyo. Neyse umarım dediğin gibi kötü bir şey değildir en fazla ilaçla geçer inşallah 😄
+1 yılDinleme kendini o kadar ya olmıcağı. Olsa bile hasta olcaksn
112 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle hastalık hastası bir insan değilim ama acıyo bir şişlik ve sertlik var araştırdım zaten
- +1 yıl
Ilık duş aal bakalm hani krrem felaan sür ov biraz geçer belki
Soran+1 yılDuş aldım bugün. Benim durumumla alakalı bir yazı buldum. Çok büyük değilse evde sıcak suya oturarak tedavi edin yazıyo. Görüşlere deneyen biri de vardı işe yarıyo sıcak su artı masajla şişlik indi yazmış baya sevinmiş falan. Ama sorun şu enfeksiyon durumunda sıcak su zararlı diye biliyorum şişlik geçer belki diye de denemek istiyorum karar veremedim bilgin var mı?
- +1 yıl
Aaa evet doğru enfeksiyon olabilir çok su iç bence hatta tuzu azalt
Soran+1 yılYa onu sormuyorum sıcak suya oturup evde tedavi yani denesem mi bunu bikaç yerde okudum
- +1 yıl
Aynen dene aama ılık yap yanma
Soran+1 yılYok yanmam da zararı olur mu
- +1 yıl
Olmaaz ya rahatlaarsn yumuşar felaan kendine gelirrsin
Soran+1 yılTamam 👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Dikkat et kendine fayddası olursa yaz :)
Soran+1 yılFaydası olursa sevinçten o kız gibi ben de yazarım kesin 😂
- +1 yıl
Tamaamm :)))
+1 yılkısa süre önce ilişkiye girmişseniz bu yğzden olabilir
118 Yorumla- +1 yıl
tek bir noktoada toplanmı şişlik mi
Soran+1 yılHayır hiç ilişkiye girmedim. şimdi bir şey okudum nette bir ağrı oldu ertesi gün şişti yazıyo benim de öyle enfeksiyon nedenli olabilirmiş ilaç tedavisi ve hekiminin cerrahi yolla şiş olan yeri boşaltması gerek yazıyo ağlıcam şimdi 😖
- +1 yıl
dur sakin ol, zaman zaman oalbilir bu tarz şişlikler, kistik bişeyse antibiyotik tedavisi yapılır. korkulacak bişe yokrue. yaşınız kaç
Soran+1 yıl19 yasındayım
- +1 yıl
bir sıkıntı olmaz, detayları burdan yazamıyorum kusura bakmayın.
Soran+1 yılSıkıntı olmaz mı
- +1 yıl
olmaz merak etmeyin, sıksık iç çamaşır değiştirin ve dışarda tuvalete çıkmayın. enfeksiyona karşı günlük ped kullanın. eğer şişlik artarsa mutlaka doktora gidin
Soran+1 yılÇıkmam kullanıyorum şimdi de günlük ped. www.dr-hsenyurt.com/bartholin-bezi-kisti.html
Burdaki sitede okursan evde tedavi olarak sıcak su koyun diyo sence işe yarar mı geçmesinde. Ben sıcak su tehlikeli iltihap falan olursa diye hiç koymazdım bunda denesem mi- +1 yıl
sıcak su şişliği almaz, deneme kesinlikle
- +1 yıl
günaydın, şişlik duruyomu
Soran+1 yılGünaydın duruyo ama acısı geçti gibi otururken falan demek ki küçülüyo sanırım 😊
- +1 yıl
umarım geçer, sakın netten okudukarını falan yapma, vajina sürekli kendini temizler
Soran+1 yılSıcak su yapmadım dün geçmezse bugün deneyecektim yapmıyım o zaman 😊😊
- +1 yıl
yapma ya, sıcak su ilerisi içinde kötü olur. deforme olur
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 👍🏻
- +1 yıl
önemli diil, iyi bak kendine sana bişey olmasın
- +1 yıl
takip etmek istersen https://www.kizlarsoruyor.com/uye/karan_karahan
karan karahan
Soran+1 yılBu soruyla takip edeceğimi sanmıyorum 😂 Ama sen de kendine iyi bak sana da bir şey olmasın 😄
+1 yılbence sevilce yoksa kötü şey değil tuylerini de her zaman at kısa tut uzun olmasın
112 Yorumla
Soran+1 yılOnun şişlikle alakası var mıdır ki çünkü içten olan bir şey. Zaten uzun değil ve sivilce gibi de değil daha büyük bir şiş ve sertlik var
- +1 yıl
bir haftaya kadar hiç bir leyin kalmaz eleme sevilcedir ordaki ile yuzde ki sevilce aynı olmaz
Soran+1 yılİnşallah öyledir
- +1 yıl
sakın korkma
Soran+1 yılKorktum ama enfeksiyon diyolar sert bir şişlik neden olsun ki 😖
- +1 yıl
ya ondan değil sen bana güven
Soran+1 yılNette başka bir yerde de okudum şimdi
- +1 yıl
eee ne diyor
Soran+1 yılnetgaste.blogspot.com/.../...den-olurvajinada.html
Böyle diyo ama sen haklıydın annemle arkadaşımla konuştum arada olur geçer dediler 😄 bugün gerçekten acısı geçti gibi oturunca falan demek ki küçülüyo umarım yani- +1 yıl
kuçulmuyor sadece kuruyor yani bir haftaya tamamen kalmaz
Soran+1 yılEvet oleyy 😁 teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
rica ederim ne demek
Doktora git enfeksiyon falan kapmıştır kendiliğinden geçmesini bekleme
14 Yorumla
Soran+1 yılOf doktora gösteremem orayı anneme bile söylemeye utandım 😄 belki kendiliğinden geçer diye beklicem zaten bugün fark ettim
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler 😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılSivilce olmasın derinin altında çıkabiliyor ya da oynadın mı sürttün mü hiç
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır sivilce gibi değil nette bir şey okudum şimdi bir ağrı oldu ertesi gün şişti yazıyo. Benim de öyle oldu enfeksiyondan olabilir ilaç kullanımı ve hekimin cerrahi yolla şişliği boşaltması gerek yazmışlar 😖
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun biraz bekle geçer belki
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburadakiler doktor mu? burayı ne sanıyorsunuz merak ediyorum aklınıza gelen herşeyi yazıyorsunuz sanki her meslek erbabı burada. sorun varsa doktora gideceksin evladım. millet senin şeyini ne bilsin
11 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyorum sanane gayet de yararlı oldu fikir aldım sanki ben doktora gitmeyi bilmiyorum var bir nedeni ki burada soruyorum keyfimden değil izin mi alacaktım senden
alerjik sivilce gibi bir şeydir o kurcalama
112 Yorumla
Soran+1 yılKurcalamıyorum da acıyo ve sert sivilce gibi değil daha büyük bir şişlik
Soran+1 yılAcıyo o zaman korkmıyım link atsam okur musun 😞
burada benim durumumdan bahsediyo evde sıcak suya oturarak geçer demiş. Altta biri de denedim gerçekten işe yarıyo yazmış.
Sıcak su tehlikeli diye biliyorum iltihap durumunda falan ama yapıcam sanırım belki öyle geçer şişlik?
Soran+1 yılSıcak su yapma dediler mecbur doktora gidicem
Soran+1 yılYaşamıyorum ki. Cerrahi işlem gerekebilir de dediler o yüzden o dediğinden olamıyorum 😖
Soran+1 yılYa buna da şükür tabi de bu yıl gerçekten hastanelerden çıkamadım hayatımda gitmediğim kadar saçma sapan şeyler çıktı şimdi de bu. Zaten korkak bir insanım bu konuda illa açık kalp ameliyatı olması gerekmiyo benim için iğneden bile korkarım bu iş için ameliyat fikri beni delirtir heralde
- +1 yıl
Evet bende ameliyattan tırsıyorum ama sanırım olacağım ya. Mide ve böbrek. korkuyorum tabii ki bir daha eskisi gibi hissedemem diye. Özellikle mideden tırsıyorum. Benim serüvenim bitmedi daha hastaneye gideceğim Haşimato sendromum var. Trioid ve metabolik rahatsılık. Yapacak bir şey yok gideceğiz mecbur. Geçmiş olsun
Soran+1 yılHadi ya sana da geçmiş olsun sen korkma git ol ameliyatı eskisi gibi de hissedersin merak etme hatta inşallah daha iyi😊 Dediğin gibi mecbur gidicez
neden bu kadar kafana takıyosun kı belkı farkında olmadan bı yere degdırmıssın ya da sıvılcededır sıvılcede ıltahap tuttugu zaman sıser ve sertlesır
04 Yorumla
Soran+1 yılYok değil ama geçiyo galiba 😊
Soran+1 yılTamam teşekkürler 😊
+1 yılSüste olabilir turkce anlamiyla kist. bir ginekologa görün derim
05 Yorumla
Soran+1 yılGidicem mecbur
- +1 yıl
Yoksa pisman olursun demedi deme
Soran+1 yılPeki 😞
- +1 yıl
Gecmis olsun tekrardan
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de vardı. Doktora falan gitmedim. Kendiliğinden geçti. Kıl dönmesi de olabilir aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de kendiliğinden geçti çok şükür
Yanlis gelmissin haci doktorlar sitesi bir alt sokakta
00 YorumlaMikrop kapmış olabilir vajina temizleme jeli kullan şimdilik sirkeyle yıkasan iyi gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçti kardeş sağol 18 gün olmuş soralı 😄
Soran+1 yılTeşekkürler yine de 😊
+1 yıljinekoloğa gitmen gerekiyo iltihap oluşmuş olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılRandevu taa bir hafta sonra zaten gitmek de istemiyorum dünden beri acısı geçti şişlik azalıyo gibi belki geçer o zamana kadar
- +1 yıl
özele gitseydin temiz çamaşırını sık değiştir
Soran+1 yılÖzele gidebilirdik evet annem dedi dün fakat inan hiç gidip açma taraftarı değilim 😄 cahil cahil konulmak istemiyorum ama böyle. Zaten dedim ya acısı geçti ve iniyo şişlik 😊
- +1 yıl
sağlık bu arkadaşım hem bakmazki ultrasyon tutardı özelime yazarmısın
Soran+1 yılUltrasonluk değil ultrasonla 6 ay kadar önce baktırdım zaten bu direk muayene gerektiriyo. Özelden yazamam
- +1 yıl
sen bilirsin
Bunu en iyi bilecek kişi doktordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha bugün fark ettim 😕 belki geçer kendi kendine diye randevu almadım
Soran+1 yılTeşekkürler ama sivilce gibi değil
+1 yılilk defa duyuyorum sert bir kütle mi var içinde su kabarcığı gibi mi yoksa
016 Yorumla
Soran+1 yılSert kütle
- +1 yıl
sıcak su tedavisi uygulaman gerekir
Soran+1 yılYa ben de öyle okudum ilk defa duyduysan sıcak suyu nerden biliyosun
Hatta bak burada yazıyo zararı olur diye korktum yapmadım. Sonra bir arkadaşımla annemle falan konuştum kendiliğinden geçer dediler yoksa doktora gidecektim acil. Attığım linkte bir kız yorum yazmış sıcak su kesinlikle işe yarıyo falan diye baya sevinmiş hatta geçmiş onun- +1 yıl
sertlik diyince ilk başta tuhaf geldi
Soran+1 yılSıcak su geçirir mi diyosun
- +1 yıl
evet denemenin ne zararı olacakki
Soran+1 yılBilmem enfeksiyon varsa zararlı olur diye yapmadım ama deneyeceğim inşallah geçirir
- +1 yıl
su ebfeksiyonu etkilemez
Soran+1 yılAma sıcak zararlı diye biliyom 😊 Yine de yapıcam belki geçer geçiyo diye okudum
- +1 yıl
geçer geçer enfeksiyon için de doktora ayrıca gidip bir an önce ilç tedavisine başlamalısın büyük ihtimal fitil verir sana
Soran+1 yılFitil mi 😧 Sen nerden biliyosun bunları. Bu arasa bir an önce 25ine randevu aldım😂 o zamana kadar ya geçer ya acillik olurum 😄 annem özele gidelim dedi belki öyle yaparım aslında gitme taraftarı değilim geçse süper olur
- +1 yıl
bilirim haya t tecrübem var kendi kendine geçmez daha da kötü olur dktora gidip muayene olacaksın bakire değilsen fitil yazar bakireysen de ilaç tedavisi uygularsın fitil çok can yakıcı ilaç ise baş döndürücü mide bulandırıcı bu işten kolay kurtulamazsın yani
Soran+1 yılBakireyim. Arkadaşımla konuştum ona da oluyoruş kendi geçiyo bş şey olmaz dedi ben de rahatladım 😄 sıcak su demeyip geçmesini beklicem yoksa gidicem
- +1 yıl
iyi bakalım geçmiş olsun sana ;)
Soran+1 yılÇok sağol 😊
- +1 yıl
sende saol byy
doktora gitmenizi tavsiye ediyorum. geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yıliçeride bir nefm bezi olabilir
18 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyo 😖
- +1 yıl
nefm nodu fıtık gibi bir şey
Soran+1 yılSağ tarafta fındık gibi bir şişlik var ama içten dışında değil ve sert. Eğer dediğin gibi bir şeyse ne oluyo
- +1 yıl
benim sağ kasığımda aynı fındık gibi bir şey vardı doktor ultrosna soktu fıtık çıktı sende bu şikayetlerni doktor göster anlat
Soran+1 yılOrda benim de var zararsız 😄 bu farklı ama bu da geçiyo sanırım bir şey yapmadan 😊
- +1 yıl
geçiyormuş gibi görünür, aslında başka bir boyut alıyordur, muhakkak doktora git
Soran+1 yılPeki teşekkürler 😊
- +1 yıl
geçmiş olsun ricalar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ilişkiye girmektendir
13 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bakireyim
Cevap sahibi+1 yılİltihap enfeksiyon falandır o zaman 1-2 güne geçmezse jinekoloğa gitmende fayda var
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım geçer
+1 yıliç dudak mı? dış dudak mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki 😄 ama acısı geçti dünki gibi değil küçülüyo galiba
- +1 yıl
küçülüyor derken 180 derecede mi yıkadın? :D neyse ağrı geçti ya ben de rahatladım :)
Soran+1 yılYok la sıcak suya oturma işlemi yapacaktım onu bile yapmadan geçti gibi acısı şişlik de biraz inmiş umarım hepten kaybolur. Allah razı olsun o kadar etkilemişti yani seni rahatsızlığım afaga 😂
Tahta kapi gibi dusun su alinca siser s3n anladin
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma zaten sinirliyim
sıkıntıdan şişmiştir yakında patlar :D
00 YorumlaHastane ortamına hayatında hiç girmedin mi sen
03 Yorumla
Soran+1 yılYok gitmedim neresi orası
Soran+1 yılOlur bir dahakine aklımda uğrayacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegl donemi?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım öyle değil 😞
Cevap sahibi+1 yılDaha önce ilişkiye girmediysen bir hafta civarı bekle bence baktın geçmedi doktora git derim
Soran+1 yılHayır hiç ilişkiye girmedim araştırdım bu durumu. Dediğin gibi yapıcam bekliyim geçmezse mecbur gidicem bir link var okursan atayım. Şişliğin geçmesi için evde sıcak suya oturun deniliyo deneyip geçiren de olmuş yazmışlar yoruma. Ama enfeksiyon durumlarından sıcak su tehlikeli diye biliyorum karar veremedim bilgin var mı bu konuda? Belki şişlik iner diye denemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılVajinada veya kasıkta oluşan agrida ılık suyun ise yaradığını biliyorum bitek ama boşu boşuna risk alma derim canım. İkimizn de dusundugu gibi biraz bekle, sonra doktora daniş
Soran+1 yılHaklısın 😞 o yüzden yapamadım zaten ama doktora gitmeden geçirir umuduyla denerim belki
Yag bezesi olabilir
10 YorumlaSiildir gecer...
00 Yorumla
+1 yılKil dönmesi olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
İntihap olmustur
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeymiş?
011 Yorumla
Soran+1 yılKız soruyu soralı ne kadar oldu bartholin kisti ya hala var ve hala bir şey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılBende de var mercimek büyüklüğünde. Araştırırken buldum soruyu. Acı ve ağrı yok ama ben kıl dönmesi sandım üstünü biraz kazıdım, kıl ucu falan var mı diye o yüzden biraz yanma oluyor
Soran+1 yılYok canım öyle mercimek gibi ya da sivilce gibi falan değil internete yaz bartholin kisti diye gösteriyo daha içten bir şişlik var ele gelen bir büyüklükte bende de acı ağrı falan yok
Cevap sahibi+1 yılBaktım canım teşekkür ederim. Benim ki başka birşey galiba :/ Doktora gitmeye utanıyorum, anneme de bahsedemedim ne yapıcağımı bilmiyorum :(
Soran+1 yılYani kendim yapsam sana da akıl verirdim 😂 annene söyle ama doktora da gitmek lazım benimkine yapacak bir şey yok diye gitmiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılHaklısın :) Ben İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan kürüne başladım bugün, kadın hastalıklarına çok iyi geliyormuş. Soğanı kaynatıp suyu içiliyor, bir bak istersen. Eski komşumuz adet göremiyordu soğan kürüyle düzelmişti. İltihap, kist vs. bunlara çok iyi geliyormuş. İnşaallah faydasını görürüz de doktora gitmeye gerek kalmaz :)
Soran+1 yılEvettt biliyorum o kürü içmişliğim de var çok faydalı o hastalıklar için 😊 ben de saraçoğlunun özellikle bartholin kisti kürü de var dut ile onu alıp başlayacaktım hala başlamadım
Cevap sahibi+1 yılTelefonumun bozulması yüzünden bayadır giremedim siteye o yüzden şimdi cevaplayabiliyorum :) Bartholin kisti kürüne başladın mı? Ben soğan kürünü bir hafta boyunca günde iki kere içerek uyguladım ama alerji yaptı maalesef, bırakmak zorunda kaldım. Sanırım günde iki kere fazla geldi :( Şişlikler iki tane oldu ikinci klitoriste. İlk olan şişlik biraz daha büyümüştü. Bir de süt kesiği gibi katımsı bir akıntı başlamıştı, akıntı skene bezindendi. Araştırdığımda mantar olduğunu söylüyorlardı ama kaşıntı yok. Kaşıntısız mantar olur mu bilmiyorum. Karbonatın mantara iyi geldiğini duymuştum kullanmaya başladım akıntıyı azalttı şişlikler de küçülüyor gibi :)
Soran+1 yılYa orda da olduysa başka bir şey olabilir bir doktora gitsek artık fena olmaz 😂 yok ya başlamadım küre ama beni rahatsız etmiyo artık alıştım varlığına hahah bir de karbonat falan zarar vermesin oraya çok sık kullanma bence
Cevap sahibi+1 yılHaftada 1-2 kere kullanıyorum şimdilik zarar vermedi :) Evet doktora gitsek iyi olucak ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum 😂
Soran+1 yılYa ben lazere başladım orda bir kere açınca o kadar dehşet bir şey gelmiyo doktora gitmek 😂 tek sorun bakiresin bu ne alaka gibi bir ima olursa utanırım sjsk
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam