Lütfen yarımcı olabilir misiniz önemli...

"sevgilimle beraber uzun süren bir birlikteliğimiz var, ilişkiye girmek istedik, buluşup bu işe karar verdik, ama ben çok korktum.. sevgilim beni çok seviyor ve canımın yanmasını istemiyor bu yüzden iyice ıslanmam için uzun süre ön sevişme yaptık, cinsel organımı rahatlatmak için diliyle uzun süre uğraştı, sonra işe koyulmak istedik ama ben çok acıyor diyip yapamadım.. erkek arkadaşımın penisinin çok büyük olması yüzünden de korktum.. böyle olunca içime giremedi.. ben üzülüp ağladım.. çünkü çok istiyorduk ama olmadı.. başka bi gün tekrar denemek için karar verdik yine buluştuk ben ona "kızlık zarım yüzünden korkuyorum, acımasından korkuyorum, parmağınla boz" dedim sonra beni sevdiği için kabul etti.. klitorisimle oynamaya başladı bana "tam geldiğinde parmağımı sertçe sokarım" dedi.. tam da öyle yaptık ben orgazm olunca parmağını soktu içeriye, sonra oldu bitti bundan sonra rahatız diye düşünüyorduk :( ama olmuyo içime giremiyo :( ve kan falan gelmedi :( acaba kızlık zarım esnek mi ? o yüzden yırtılmamış olabilir mi :( hala içeri girmeye çalışınca acı hissediyorum ve korkuyorum :( istemeden kasıyorum kendimi :( parmağını içime sokup gel git yapabiliyor ama penisi girmiyor :( kızlık zarım bozulmuş mudur ? yoksa bozulmadı ve bu yüzden mi penisi girince canım acıyor :( lütfen yardım edin çözüm ne ? erkek arkadaşımla herşeyi yapmaya hazırız"
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar valla soruyu sordum ama benm problemim değil bu arkadaşın seviyesi yetmediği için benden ricc

a etti cevapları o kontrol ediyo ..bu tarz işler benim işim değil ricası üzerine yazdım o cevap veremez bende yazmam ne yazıcm onun adına teşekkürler yardımcı oluyodur umarım..
Lütfen yarımcı olabilir misiniz önemli...