Arkadaşlar pubis kemiğim çok çıkık duruyor diğer kızlar gibi düz değil spor yapiyorum, dans ediyorum ve bazi hareketlerde özellikle tayt giydiysem aşırı belli oluyor ve utanıyorum hem belli olmasından hem de kendimi erkek gibi hissediyorum. Ne kilolu ne de zayifim kilom normal yani. Yüz üstü yattigimda kemik batiyor bazen sırt üstü yattigimda göbek iyice iceri girdiginden orda bir şişlik ben burdayim diyor. Cok rahatsiz oluyorum. Napcam ben? Erkek gibiyim yaa 😢 pubis kemiğiböyle düz durmuyor iste çıkık duruyor benimkine benzeyen foto bulamadim anlayin iste 😢
Benimde öyle. Hem kemik olarak çıkık bide etli 😒 Kilo alınca orama bile gidiyor... Yapacak bişey yok malesef. Tayt giyince üstüne uzun tişört giyiyorum. İnce kumaş eşofman giyemiyorum zaten. Bikini ayrı sıkıntı.. Çok sinir bozucu bir durum
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen erkekmisim gibi hissediyorum cok utanıyorum 😢
Yani diğer bayanlara göre o bölge kabarık duruyor demek istiyosun :D vücut yapın böyle ama napacaksınki yani çok dar kıyafetler giymemeye bak en iyisimi..
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Spor yapiyorum dans ediyorum geriye egildigimde kabak gibi şişlik olusuyor orda erkekmisim gibi😢
Anladım ben ne demek istediğini :/ spor ve dans ederkende tabii tayt vs kıyafetler giyince belli oluyor tabiii ister istemezde gözler üzerinde oluyo :( belli etmeyen kıyafetler giymek dışında kemik yapını değiştiremezsin...
Normalde belli olmuyor mesela köprü kurma hareketi var ya da dansta geriye eğilme falan öyle durumlarda belli yüzüstü yatarken de belli sokakta öyle yürürken belli degil
Anladım durumu ama senin gibi bayanlar gördüm ben evet zaten resimlerde var aşağıda paylaşmışlar, yalnız değilsin butür kemik yapısı olan senin gibi bayanlar var, özellikle yazın bikini falan giymek sıkıntı yaratır demi :)
Bence üzülme bukadar kendinle barışık olmalısın, senin gibi olan bayanları görüyordum gayet rahatlar, yani bikini giyeni bile, evet belli oluyor ama artık bazı çözümler üretim daha belli etmeyecek şeyler giymek senin elinde :)
Bu senin algın olabilir ancak bütün olarak saçın ve diğer yapıların ile kadın olduğun imajı karşında her zaman hakimdir. Diğer avantajları ise , birleşim esnasında cliti karşıya aşırı baskılayacağından sen de eşin de inanılmaz boyutta zevk alırsınız , dahası pubis kemiği yukarda ise doğum çok rahat olacak bebek sıkışmadan ya da doğum anı hasarları yaşamadan doğacaktır.
Kısacası , aslında şanslısın , bir de bunun düz olanını düşün ve zorlanmaları tahmin et :)
Zaten onu görebilecek kişi hem seni çok seviyordur hem de İstanbul'u yeniden fethetme mücadelesinde hangi tepede olduğuna bakmayacak direk burçlara çıkıp sancağını dikmeye çalışacaktır, bu yüzden öyle senin kadar inceleyip görmeyecektir o anın motivasyon ve hırsından. Bu durumda önemseme , keyfine bak hatta bu özelliği de özelinde görsel olarak kışkırtıcı silahlarından biri olarak kullan :)
Aciklamayi okudun mu? Bazen belli oluyor ve utanıyorum erkek gibi görünüyor gibi hissediyorum. Görenler de benden soğur mu bu yüzden oydu merak ettiğim.
Yani o fotodaki gibi düz değil arkadaşlarımın da hep düz, benimki çıkık ama çok mu bilmiyorum 😕 tayt giyince falan kabarık duruyor bir de dans ediyorum bazi hareketlerde belli oluyor yine erkek gibi görünüyor diye utanıyorum
Kız beni terketti ama artık mutsuz olmaya okadar alıştım ki bu halime bile gülüyorum. Böyle bir halde yazdıysam daha da tekrar tekrar uzatıp abartma güzel diyorsam güzeldir.
En İyi Cevaplar