sevgilimin erken boşalma sorunu var. ilk yapışımızda yine erken oldu. 2. de biraz daha uzun sürdü. 3. de ise ondan beklenmicek şekilde uzun sürdü normalde 3.sü olmuyor bile afedersiniz kalkmıyodu =/ şimdi ben ona oral yapıyodum böyle değişik bir tat geldi acımsı .. ve dudaklarım ve dilim uyuşmaya başladı =S nedendir bu? bişi mi sürmüş?geciktirici öyle mi oluyor? anlamadım. birde 2 aydır birlikte olmuyorduk.
Cevabın nedir?
+1 yılgecıktırıcı sprey gecikmesi için penisi uyusturur bir baska ifadeyle penisde his kaybına neden olur hissizlik olayından dolayı bosalma suresı kımı ınsanda uzar ama bu herkes ıcın gecerlı degıl daha oncekı aldıgın tattan farklı bır tat aldıysan bıse kullanmıs olabılır hiç kullanmadım gerek görmedimde aklıma takılan bır konu erkegi geciktiren kadını neden geciktrmiyor oraya surup dalıyorsun ıcerı enteresan...
04 Yorumla
Soran+1 yılilginç. evet farklıydı. ama sabunlanmış falan olabileceğini düşündüm acı ya
- +1 yıl
yanına gelırken bacak arası terlemeye musaıt yıkamıstır ıyı durulayamamıstır veya erken bosalmamak ıcın mast yapmıs olabılır o etkıde sabun kalmıs olabılır azın kopurmedımı
Soran+1 yılhahah köpürmedi :D ama 3.yapışımızda oldu bu.
- +1 yıl
senınkımı kopurdu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDilin uyştuysa geciktirici sprey sıkmıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılharbi mi çok ilginççç ..demek işe yarıyomuş :D
- +1 yıl
Dilin uyuştuysa muhtemelen kullanmıştır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun çok sebebi vardır , yani ilk boşalmdan snra devamı zordur ama zevk alınır , sğperm tadı acı tatsız olabilir tabi , geciktirici tadı hiç bilmiyorum :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılsızlerı duydukça evlenıp bır kızın dudaklarını opmeye bıle cekınecegım artık. bu ne boyle ya
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluyuşma çok fazla sürtünme oluncada meydana gelebilir ama oralı yaparken kısa sürede dilinde dudaklarında uyuşma oluyorsa geciktirici kullanmış olabilir,sen kendisine sorsana oral yapıyorsun ilişkiye giriyorsun bunu sormaya mı utanıcaksın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsorupta onu kırmak istemedim..
Cevap sahibi+1 yılhmm haklısın :(
+1 yıladı üzerinde sevgili diyorsun zaten düzenli bir ilişkisi olsa daha gec olurdu emin ol..
00 Yorumla
+1 yılyok bnce bu dogal :) sıkıntı etme :) acıı olanda bıraz zorlandıgından olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmış olabilir, yardımcı ekipman kullanması seni çok mu rahatsız etti.
00 Yorumla erkek arkadaşın çok acemi onu ereksiyon halinde kullanıcaktı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeciktirici kullanması kötümü neden sormadın
02 Yorumla
Soran+1 yılkırmak istemedim onu. evet.
Cevap sahibi+1 yılbu ayıp birşey değil.kullanmasa dahamı iyi
+1 yılemla kreminden sürmüştür...
00 Yorumla
+1 yılGeçiktirici spray sürmüş olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürmüş bencede
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam