Nişanlım bebek istiyo ve hamile olabilirim napcam ben?

3 senedir birlikteyiz 1 yıldır nişanlıyız düğünümüze 2ay kaldı ve 5aydır bebek yapalım nasılsa evlenicez diyip duruyo erkene alırız tarihi diyo neyse konuya geliyim 2ay önce birliktelik yaşadık zaten yaşıyorduk ama içimden çıkmamak için zorladı az bisey geldi ama ben hemen ittim adetimden 2 hafta sonra oldu bu olay bende sert çıkıştım eğer hamile kalırsam çekip giderim aileme açıklayamam bunu senide affetmem bunu bil terk ederim seni dedim bana baya sinirlendi 1buçuk aydır adet görmüyorum ve adet zamanımda koyu renkte bir akıntı geldi 3 gün kadar sürdü test yaptık ama sonucunu bana göstermedi testten sonra yine yaptıracam dediğimde yok bisey hamile değilsin yaptirmiycaksin diyip sinirlenmeye basliyo evliligi aceleye getiriyo 2 ay sonra evlenicez buna guveniyo ama test lafını duyunca ya da insallah degilimdir diyince bana patliyo sigarayı bıraktırdı aşırı ilgili eğer hamileysem ve evlendikten sonra bana bunu söylerse onu affedemem aileme erken doğum yaptım yalanınıda söylemem boşanırım korkum bu.. ve test yapmamam için yemin ettirdi bana ve o zaman adet görmüyorum sorun car kist olabilir hastaneye gidicem diyorum olmaz diyo açıklama yapamıyo bende baya kızdım oda arkadaşının çalıştığı hastaneye götürdü beni ordaki bayan kist var dedi ama hiç ilaç vermedi ilaç yazmıyormusunuz dedim oda bir kaç vitamin ilacı verdi ne alaka olduğunu anlamadım sonra hamilelik aklıma geldi ve daha önce kistim vardı şekil olarak hiç kiste benzetemedim nişanlım o kağıdıda aldı sakladı ilerde lazım olur belki rahatsızlığın olursa diye bende dursun dedi beni fazla safoz bellemeye çalışıyor iyice sizce hamile olabilirmiyim? Bulantım yok ama 2 haftadır aşırı yemek yiyorum korkuyorumda onu terk etmemden korkuyo olabilir mi? yanıtsız bırakmayın beni :S
Nişanlım bebek istiyo ve hamile olabilirim napcam ben?