Peygamber Efendimiz adetli eşiyle ne derecede ilgilenebileceğini soran sahabıye şöyle cevap vermiştir “Senin için göbekten üst tarafı serbesttir “(Neylu’l-Evtar, 1/277)
Bu konudaki yorumlarınız neler?
Bu konudaki yorumlarınız neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birleşme olmaksızın yakınlaşma kastedilir
Adet görme anormal ve çirkin bir olay değil, normal ve kadının yaratılışının gereği olan tabiî bir olaydır. İslam’ın çıkışı sırasında cahiliyye devri arapları adetli kadına arkadan, Hıristiyanlar ise önden ilişkide bulunurlardı. Yahudiler ve Mecusîler ise, böyle bir kadından uzak dururlar, hatta temizlendikten sonra da bir hafta süreyle onlarla bir arada kalmazlar, birlikte yiyip içmezlerdi.
İslam Aybaşı ve lohusalık süresince kadını cinsel yönden koruma altına aldı.
Adet gören kadınlardan tam olarak uzak mı, kalınacağını soranlara Allah’ın Rasulü şöyle cevap vermiştir: “Cinsel birleşme dışındaki şeyler, normal zamanlardaki gibi yapılabilir”
teşekkürler
artı .. Çok faideli şekılde açıklanmışsın.
adet döneminde sevgili yada resmi nikahlı eşiyle beraber olması kız kardeşiyle beraber olması kadar kötü bişeydir.olmaz ya yapanda yoktur sanırım böyle bişeyi
yapan vardır elbet ama zorla olmaz bu işler ya erkektede mide olması lazım hem adet döneminde bi bayan nekadar istekli olur tattışılır ama adetin 3. yada 2. gününde dogrudur istekli olabilirler ama adet süresince yapmak mantıklı degil lohusa döneminde nasıl yapılmıyorsa o dönemdede yapılmaz.. bu benim yorumum
denemeyin bile
o dönemlerde mümkünse öpüşmek veya erkeği mutlu etmek yolundan gidilmeli
yapanlar var. malum hatunlarında istekli dönemi. iki tarafta mutlu mesutsa sorun yoktur bence.
hiç hoş bişey değildir mide bulandırıcı olur bence ama adet döneminde çok ilişkiye giren arkadaşlarımı vardı kadın o zaman daha istekli oluyomuş
bencede kesinlikle yapmamalı öğğğğ
Adet döneminde cinsel ilişki bazı erkeklerin hoşuna gidiyor bana göre yapılmaması gereken saglık açısındanda sakıncalı olan bi durum kimi zaman adetinizi kesebiliyo
O durumda asla ilişkiye girmem, hem günah ve tehlikeli.Ama sadece ben miyim bilmiyorum ama o dönemlerde cinsel isteğim tavan yapmış oluyor :D
ben erkek arkadaşıma ay sonu dükkan kapalı diyorum
O dönemde ilişkiye girmek çok kötü bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar