Bakireyim kimseyle bisey yasamadim elimi iceri sokmak gibi bir durumum da olmadi ama bugun kanli akinti geldi. Cok korkuyorum bakirelik konusuna iyice taktim zaten kucukken bozulmus mudur vs diye iyice moralim bozuldu bekaret testi olmadan anlamanin bir yolu yok mu bunun ailemden cekindigimden vs degil yapilirken zara zarar gelirse diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. size ne demeli bilmem. salaksınız aptalsız desem kızıyporsunuz bana. cahilsiniz salaksınız desem yine kızıyorsunuz.
peki bir kadının adet düzeni orgazm sistemi hakkında bilgisi olması gereken erkek mi yoksa kadının kendini bilmesi tanıması mı gerek.
yahu ben cahilsiniz salaksınız derken bana kızmayın. siz kadın olarak kendinizi bilmezken erkekten çok şey beklemeyin.
veee. bir erkek olarak senin bilmediğini bilerek yanıtlıyorum
bu da senin en derin utancın olsun. okuyup araştırma özelliğin olmayışından dolayı
kadında vajinayı nemli tutan oplin sıvısı vardır. cinzel uyarıda bu sıvı artarak vajinayı nemlendirir. daha önce vajinada da adetten kalma kan pıhtıları kitleler vardır. oplin sıvısı asit içerikli olduğundan vajina içerisindeki bu kütleleri çözer. kan şeklinde akışını sağlar.
lütfen OKUYUN
OKUYUN
OKUYUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN01 Yorumla
Soran+1 yılYalniz bu kadar ukalalik yaptin da sorun bu degilmis doktora gittim?
Adet dışında vajinal akıntıdan kan gelmesi kimi zaman hormonal dengesizliklerden kaynaklanırken, kimi zaman da iki adet dönemi arasındaki yumurtlamalarda yumurtadan ötürü az bir kanama olarak görülebilir. Ancak bu durum çok ciddi sonuçlara da sebep olabilir. Akıntıdan kan gelmesi rahimde, rahim ağzında veya vajinada anormal bir hücresel büyüme ya da polip hatta bu bölgelerdeki kanserlerin belirtisi bile olabilir. Bu nedenle böyle bir durumda jinekoloğa başvurulmalıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdli bir vaka olmadığı sürece bakmıyo jinekologlar bekaret testi için. Ama kadın hastalığıyla alakalı bir sorun olabilir görün bence yinede
00 Yorumla
+1 yılBozulmamıştır, arada oluyor öyle.
Adet düzensizliği veya rahimsel olabilir.
Doktora görün.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
kucukken nasıl bozulmuş olabilir ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılInternette falan yaziyo hep kucukken dusunce alinan darbeler sonucu bozulabilir diye
+1 yılo zaman doktora görün panpaa. geçmiş olsun
00 YorumlaZar bir şey sokmadan gitmez rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo regl olmasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi