Banyoda her ne kadar dikkatli davransamda vajinama hep şampuan giriyor ve yanma oluyor geçen aynayla bakayım dedim bembeyaz şampuan vardı çok kötü yanıyor be
Not : TROOL DEĞİLDİR !
Not : TROOL DEĞİLDİR !
Bende hiç olmadı ya böyle bir durum. Nasıl becerdin ki bunu? Yanması nasıl geçer bilmiyorum ama orayı bol bol yıka. Çok kötü enfeksiyon kapabilir. Tahriş olabilir.
Vajina ustun ozelliklerle yaratilmistir disaridan gelen kimyasallari kabul etmez ve disari atar senin yanman baska biseydendir tahris ediyorsundur
İlk defa duyuyorum. Kaldı ki şampuan köpüğü o dediğin yanmayı yapmaz ve köpükte öyle dediğin gibi kalmaz.. Mantar hikayesine benziyor anlattığın bir muayene ol.
kaçmasın derken içine zaten girmez. iç dudaklara klitorise değer. bol durula.
Cevap
37Cevap
Çok saçma buldum, banyoya girdiğimde özel olarak orayı sampuanliyorum hiçte yanma olmuyor. Bence sen abartiyorsun oraya sabun, şampuan ve su değer. Ya da seninki çok hassas. Sırf soru olsun diye sorduğunu düşünüyorum
orası şampuan veya sabunla yıkanmaz faydalı bakterileri öldürürsün
su vücumdan akarken orayada gidiyo ve fena bir yanma oluyo
Hahhaha nasıl becerdin ya oranın ta içine şampuanı sokmayı mastırbasyon falan yaparkenmi içine kaçtı? Ayrıca geçer bol suyla yıka içini dışını glzelce :)
alerji söz konusu olabilir, içeriliğindeki bazı maddeler alerjiye sebep olabilir, onları iyi tespit et , sorun olmaz
saçma bana göre. vajina yapısı gereği dış dudaklar bu durumları engellemek için vardır. ve banyoda hangi pozisyonda duruyorsunuz da içeri köpük gidiyo. ben eşimi çok yıkadım ama dış dudaklar hep birbirine bitişik vaziyetteydi.
şampuanların içinde kimyasal var köpürmesini o sağlıyor. dokuyu falan tahriş eder aman dikkatli ol. o bölgeye şampuan sürmemeye çalış, sadece su ile yıkaman yeterli.
Bu bayanlarda da mı oluyor muş çok şaşırdım şu anda o yanma hissi uyku bile uyutmuyor insana illet bişi ya...
Yani ne yapicakmissinn, tek basina du$$ almicakmissinn :))
o sadece bizde oluyo saniyodum ya :D penisede şampuan degince çok yanar idrar yaparken filan normal yani
Ya deliğin içinemi kaçıyor normal olarak dışamı değiyor sadece? Öyle yanmayı hiç duymadım mantar olanlarda oluyor genellikle.
deliğin içine giriyor yanma olduğu için aynayla bakmıstım
Ozaman baya dista:/
Amuda kalkarak mı duş alıyorsun? Nasıl kaçıyor?
delik var diye heralde oraya gidiyo jshdfjdsfdjs
Şampuanla vücudunu yıkamayacaksın zaten saçlarını öne eğ ve belini de düz tut bişey olmaz
Bol suyla durularsan oyle bisey olmaz ama nasil kaciriyorsun anlamadim ki
doğru oalbilir bazen bizede oluyor o acıyı yaşadım 2 3 defaaa kaçtım mı kaçıyo yapıck bişey yok
idrar yaptığınız deliğe falan mı kaçıyo benim bir arkadas demisti öyle
evet idrar yaparken çok kötü yanma oluyorrr
:( :(
her zaman olan bişey değil ama oldummudaa bağırasın geliyorr
Gerçekten nasl becerionki ya nasıl giriyo yani nereye yani giremezki
ben yıkayayım hayatım seni itinayla sorunsuz hallederim.
Sende de ne vajina varmış beee dikkat et ayağın kaymasın şampuan şişesi girer :)
Bepe şampuanı kullan.
yanan canın var daha ne istiyon nene
orasını sabun veya şampuanla yıkama zararlı
yıkamıyorum ki ne bilim oraya gidiyo ama yinede
nasıl girerki yani duş alırken mi yoksda mast esnasında falan mı?
duş
oranı elinle sabunluyormusun? yoksa mauda kalkıp mı duş alıyorsun :) yerçekimi su aşağı akar da...
Iy hiç öyle bir şey yaşamadım
temizlik yapıcam diye çok derine gitme :)
* band yapıştır kaçmaz
Nasil bir vajinadir bu icine cekiyor
İçine sabun mu kaçırıyosun napıyosun büyük başarı.
tabi insanın içinde delik olması farklı bir şey
Nasil beceriyosun bunu acaba
Vidanjör getireyim hemen hallederiz
Banyoda Külot giy sende a.. nı korur😀
Sampuanini degistir
Bir şey olmaz
baloncuk çıkıyor mu
canım kulotla yıkan.
Tazyikli su tut ;)
Hortum içeri
kapak tak :)
Kör tıpa taktır.