Karnımda kalbi durdu, hastane'den hastaneye sevk edildim.. Kanamam aşırı çoktu hayatım riskteydi. Sonra beni Kanuni Sultan Süleymen eğitim araştırma hastanesine sevk ettiler. Bebek büyük olduğu için suni sancı ile doğurmaya çalıştım ama rahim kanalı tepki verip genişlemedi, yemek yediğim için de narkoz vermediler lokal veya genel anestezi uygulanmadan kürtaj oldum. Canım yandıkca bana küfür ettiler, "madem acı çekecektin kendini siktirmeseydin" diyen doktor bozuntusu vardı. Bunun yanında bir çok küfür ve bir çok hakaret de işittim. Canımın acısı da bir yana.. Sonra ki 1 hafta boyunca da aynı hakaretlere maruz kaldım çünkü kanamamı durduramadılar taburcu olamadım bu yüzden..
Sorum şu bu insanları nereye şikayet edebilirim?
Ve çok acı çektim öyle ki bir haftadır rüyalarımdan sıçrıyorum hep kürtaj oluyorum uykularımda.. Alttan muayene yaptırmıyorum kendime bununla beraber düşündükce cinsel ilişkiden bile korkmaya başladım.. :(
Sorum şu bu insanları nereye şikayet edebilirim?
Ve çok acı çektim öyle ki bir haftadır rüyalarımdan sıçrıyorum hep kürtaj oluyorum uykularımda.. Alttan muayene yaptırmıyorum kendime bununla beraber düşündükce cinsel ilişkiden bile korkmaya başladım.. :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer