Dindar bir erkek dinsiz bir kızla ciddi bir ilişki düşünür mü?

Merhabalar...Benim aklımda bazı sorular var bunlarla ilgili bu sitedekilerinde görüşünü almak istiyorum.

İnançsız biriyim.herhangi bir tanrıya karşı inancım yok.19 yaşındayım.Her ne kadar sonradan tüm dinleri red etmiş olsamda ailem çok tutucu olduğundan bende bazı konularda tutucu yetiştim.Yani şu ana kadar sevgilim olmadı,kimsenin eli elime değmedi.Şaşırabilirisiniz hem inançsız hem de tutucu diye ama bazı şeyleri sonradan aşmak inanınki çok zor oluyor.Her neyse...

Merak ettiğim konu şu; bir dindar erkek müslüman/yahudi/hristiyan fark etmez dinsiz bir kızla ciddi bir ilişki düşünür mü?Dinsizliği dert eder mi?Yine söylüyorum genel itibariyle pratikte müslüman gibiyim fakat fikriyatım iman ve dinler konusunda çok daha farklı.

Benim isteğim herşeyi sadece benimle yaşamış olan bir insanla hayatımı birleştirmek.Fakat bu tür insanları kız olsun erkek olsun bulmak günümüzde daha zor.Böyle bir insanı bulabilme olasılığını göz önüne alıp bakire rahibe modunda devam mı etmeliyim yoksa sadece kendi keyfime mi bakmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu arkadaşlar inançsızlığımı sorgulamayın.Sorduğum soruya odaklanın ya da cevap yazmayın özellikle belirttim anlamak çok mu zor?
Dindar bir erkek dinsiz bir kızla ciddi bir ilişki düşünür mü?