Kan alttan aktıkça kan basıncı beyin seviyesinin altına iniyor e haliyle beyine kan gitmeyince sapıtıyorlar ya da durumu kullanıyorlar (sinirli oluyorum diyen gruptan bahsediyorum) huzursuz olursunuz anlarımda sinir ne alaka? Oysa benim tanıdıgım hic bir kadın böyle eylemlere girmiyor gayet uysal ve şirin bir şekilde güne devam ediyorlar baş ve mide ağrısı hariç bunlar petlerine güveniyorlar demek ki :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncesi... Olduğu sırada.. Bitmek üzereyken.. Bitiş haftası... Final.. Ayda 1 hafta sakinler demek ki o da denk gelirsen
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlar sağ olsun, benim hormonlarım bozuk bu sebeple sinirlenmiyorum adeta kısır bir ev kedisiyim. Aslında kötü bir şey ama bu yönden kendimi şanslı hissediyorum :D
10 Yorumla
öncesi mi oluyomuş o? ben adet günlerinde öyle olunuyo biliyodum. tüh bak görüyo musun yanlış zamanda sinirleniyomuşum :S
08 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılYabancı bir ulkede bir kadın bir problemden ötürü eşini öldürüyor. . Fakat az bir ceza alıyor. . Eşini öldürdüğü gün regl baslangiciymis ve bunu kanitlarla hakime sunuyorlar. . Bunun istem dışı ruhsal Sağlık problemi olarak görüp hafifletici neden sayılıyor. .
Akıllı olun beyler :)))06 Yorumla- +1 yıl
türkiyede olabilir sen yine kendini koru :)
- +1 yıl
Menopoz öncesi de aynı sıkıntı her türlü belayiz başınıza:)
- +1 yıl
Teşekürler efenim sizde aynı şekilde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartiyorlar biraz tamam gergin olabilirsin ama normal bisey bu bazilari agri ceker sinir yapar oda ama ozamn sakin olmaya caliscaksin hormonlar tavan yapiyor ama olgun bir kadinsan duygularini kontrol etmeyi bilceksin kimse kimsenin kaprisini cekmek zorunda degil annen sevgilin ya da edin ben boyle dusunuyorum ve oyle sacma sapan ruh hallerine burunmuyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalniz ismimi kullanmasaydin iyiydi
Ruh; bütün duyguları öncesi o an ve sonrasında yaşıyor. Aynı anda hüzünlü aynı anda ağlayan aynı zamanda gülen manyak bişiye dönüşüyor. Sinir katsayısı tavan yapıyor aynı zamanda..
10 Yorumla
+1 yılbaş agrısı çogunlukla olan bişey sinirli olmasının sebebi bu bende sinir oluyorum bide insan doluyo sonucta kan atıcaksın vicudun kirli gibi hissediyosun bundandır hem kadınların genel hali biraz sinirli buda birlesince canavar çıkıyo ortaya :D
03 Yorumla- +1 yıl
:D AYNEN
+1 yılSanane mk ben regl dönemi öncesi değil regl döneminde sinirli olcam belki Allah Allah ona da karışıyolar.
Biri de çıkıp der şimdi Rus kızları regl dönemi öncesi sinirli oluyomuş diye
bir koycam..00 Yorumla
+1 yılKarikatür tabiki abartı. Evet sinirli oluyoruz ama bu kadar değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence onlar menopoza giriyordur 😃
+1 yılevet sinirli oluyoruz ama duygusal da oluyoruz bol bol ağlıyoruz vs.
01 Yorumla
+1 yılgiriş-gelişme-sonuç evreleri var :D bütün evrelerde sinirli oluyoruz :D
01 Yorumla
+1 yılben nedense sinirli olmuyorum pozitifim her zaman canım bn sdfjgsfjdg
01 Yorumla
+1 yıl:D :D
cok dogru :)13 Yorumla- +1 yıl
tabıı tabıı. burdan erkekler soruyor mesela :) regl zamanı sevgılıme nasıl davranayım dıye :) cıkolata ver herseyıne tamam askım de dıyorum :) bır kac gun suruyor o hal ama karıkaturdekı kadarda olabılıyor bazen ;) <3
+1 yılçünkü karınları şişiyor canları yanıyor ateş basıyor o dönem çok zor geçiyor o yüzden sinirli oluyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
amin amin ama kadınların o dönemlerinden siz erkekler biraz daha anlayışlı olmalısınız
+1 yılO kadar da değil ya çok abartiliyor
Ama çikolata krizi denilen sey doğru :D05 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama çikolata olmazsa olmaz :D
- +1 yıl
Emin misin? Her kıza mi :D kizlarrrr hücum! :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha çok duygusal oluyorum ya. :D Her şeye ağlamalar falan.
01 Yorumla
+1 yılHormonlarla alakalı..
10 YorumlaHormonların suçu
11 Yorumla
+1 yılyok be o kadar değil.
03 Yorumla- +1 yıl
yok be ben çok sakin olurum bence
o kadar degıl ama ona yakın :)
01 YorumlaErkekler anliyamaz :D
01 Yorumla
+1 yılben duygusal olurdum genelde
11 Yorumla
+1 yılYoo.
10 Yorumla
+1 yılKadınına göre değişir o
09 Yorumla- +1 yıl
Kendime nazar degdirmek istemem ama o dönemin normal dönemimden bir farlı yoktur.
- +1 yıl
Çok şükür evet çok şanslıyım ama dedikleri de doğru bazıları hastaneye gidip ağrı kesici yaptıracak kadar acı çekiyorlar.
- +1 yıl
Ama bak bu dönem özel bir şey senin özelindir. Tutupta bunu erkek arkadaşa yansıtmak hatta çevrenin bile farkına varmasina sebep olucak kadar rahat davranmak utanmazlık haya yoksunluğudur.
- +1 yıl
İşte onlar orkid reklamları yüzünden beyni yıkanmış nesil
O daha durgun hali 😂
091 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=xgj3fz3_nho
benim değilsin - +1 yıl
https://youtu.be/Je35sbpVgFc
O zamannn - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ykBeXATLJnM
sen yağmur ol ben toprak... - +1 yıl
Görmeliyim seni. Yolu yok. Her haline tanığım sesinin. Ama kızınca mesela yüzünün aldığı şekli görmek istiyorum. Gülerken (nasıl da güzelsin).. Ağlarken (hiç ağlama diyeceğim ama ağladığın zamanlarda olacak elbet) görmek istiyorum seni (o zaman da çok güzelsindir). Soğuk havalarda dışarı çıkarsın. Kat kat giyinip, katlı bahar çiçeği gibi salınıp yürürken görmek istiyorum seni (ah nasıl da yakışır sana her ne giyiyorsan). Öpsem seni, gözlerini kapatır mısın mesela? Göz kapaklarını görmek istiyorum.
Telaşla hazırlanırken bir şeyleri unutursun, unuttuğun şeyleri hatırlatmak istiyorum sana (Telaş bile öyle yakışır ki sana). Ellerin, ayakların, saçların.. Her birini ayrı ayrı sevmek istiyorum. Ayrı ayrı sevmeliyim her birini. Seninle dolmuşa binmek, seninle sokaklarda dolaşmak, seninle yapılabilecek her şeyi yapmak ve yapacak başka hiçbir şey kalmadığında, sarılıp sana, huzur içinde, usul usul uyumak istiyorum. Görmeliyim seni - +1 yıl
Evleneceğim kadın, bak şu an hiçbir şeyden haberdar değilsin. Herhangi bir konuya hakim değilsin. Doğacak olan kızım için minik toka koleksiyonum var. Eğer olur da erkek olursa bebeğimiz, vosvos koleksiyonu bile yaptım. Sana gelince, ilk önce bir kalp ayırdım.
Kaburgamın altında gizliyorum onu. Seni gördüğüm zaman öyle bir hızlanıyor ki, hiç kimsenin haberdar olmadığı kalbim, el içine çıkıverecek diye ödüm kopmuyor değil.
Senin ikinci evin olacak şekilde sakladığım bir kalbim var, lütfen hor kullanma.
Ve uğruna adayacağım bir soy adım var. En temizinden.
Hiçbir şekilde senden fazla beklentileri olmayan bir karakterim var, sadece sevildiğini hissetmek isteyen bir yapım var.
Ve sana bir sandık yaptım. Çeyiz sandığı. İçinde okuduğum zaman kendimi bulduğum, acılarımla beni yüzleştiren, mutluluklarımı hatırlatan kitaplarım var. Bir sürü hemde.
Neredesin, kimlesin bilmiyorum. Bende bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Hayat muhakkak seni yanımda kılacak bir oyun oynayacak. Ve ben seni kendime sobeleyeceğim.
Senin tuzlu kahveni içmek için sabırsızlanıyorum küçük hanım
Şimdi her neredeysen, benimle birlikte koy kafanı yastığa. Aynı yastıkta kocayalım ayrı geçirdiğimiz gecelerde.. - +1 yıl
İlle de evlenelim diye bir şey yok, ben seninle çadırda bile yaşarım. ellerin olsun, sesin olsun, gülüşün olsun... kısacası sen ol yeter bana. başımı dizine koyduğum her yer huzur, sana sarıldığım her an mutluluk... ötesi cennetlik! sen ve ben, yani bizim birlikteliğimiz paha biçilmez muhteşem bir sanat eseri. çok rasyonel seviyorum seni. "aşk karın doyurmaz" diyorlar, aldırma. sen yine de gel ömrümü ye..."ziyade olsun" der gibi sev beni.
- +1 yıl
Uyanacaksın. Yorgun , argın. Etrafına bakacaksın farklı bir ev. Tanıdık gelecek gözüne ilk anda afallayacaksın. Sonra kafanı çevireceksin dolapta asılı duran gelinlik. Yüzüne bir gülümseme gelecek yatağın diğer tarafına bakıp beni göreceksin. Hayallerimiz gerçek olmuş olacak o an. Sen benim olmuşsun ve yanımda uyanıyorsun. İzleyeceksin biraz. Sonra saçımla oynayacaksın. . Sonra uyandıracaksın beni. Bakacaksın öyle uzun uzun. Ne olduğunu anlamayacağım ve sarılacaksın bana. Göğsüme koyacaksın başını kapatacaksın gözünü.
Bak bu gelecekten bir gün. Yani diyeceğim kaderden kaçılmaz.
Seni seviyorum küçük hanım. - +1 yıl
birbirimizin omzunda da ağladık, birbirimizden habersiz de. Geçilebilecek her yoldan el ele geçtik. Karşımızda duran sert kayaları birlikte aştık. Birbirimize sırtımızı döndüğümüzde bile nefes alış verişlerimizle anlaştık. Kendi çukurumuzu kendimiz kazdık, o çukura ikimizde düştük. O çukurdan ikimizde baş başa verip yine birlikte çıktık. Yaralarımızı saramasak da yan yana iken kanadık hep. Tüm bunlara rağmen biz birbirimizin çıkmaz sokağı değilsek, adımıza yazılmış bir hikaye yoksa o da bu dünyanın ayıbıdır.
- +1 yıl
Eğer bir kadın, onu kırsan bile seni affediyorsa; çok seviyordur seni. Hemde başkaları gibi yalandan değil.
Sahiden, içten, derinden, hissederek.
O kadın var ya, o kadın asla zarar vermez sana.
Yıkılmaz o. Güler hep. Üzülse bile içine atar acısını, belli etmez. Dimdik kalmak ister o kadın. Çünkü bilir, başkalarının mutsuzluklarından mutlu olan insanlar vardır. Çözmüştür hayatı, öğrenmiştir.
O kadın var ya, o kadın seni başkalarından daha çok düşünür, ne olursan ol; kalır yanında. Çünkü gidecek yeri yoktur senden başka.
Bırakma o kadını. Bil değerini.
Çünkü yıllarca arasan da, onda bulduğun güveni bulamayacaksın.
+1 yılSadece sinirli değil, dengesiz oluyoruz 😬
01 Yorumla
+1 yılBen kadın degilim o zaman yanlış olmuş :D
01 YorumlaYuh yani o kadar değil 😂
02 Yorumla
+1 yılBaşka şeyler merak et sen
03 Yorumla- +1 yıl
Yaptım vallahi 😁
+1 yılÇok güldüm
10 Yorumla
+1 yılHormon işte .
10 Yorumla
+1 yılOlmuyoruz
10 YorumlaBu ben ve esim
10 Yorumla- Daha fazla (8)
Erkekler Ne Diyor
+1 yılVallahi benim hatunum sağ olsun bana hiç kızmıyor, kıyamıyor bende onun üzerine gitmiyorum melek o ya. :) :D
20 YorumlaErkekler kadınların sinirini çekek zorunda değilsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBir de istekli oluyorlar. O yönleri güzel. Ama seks olmuyor o da kötü.
Başka zamanlarda bu kadar istekli olsalar olmazdı sanki :)00 Yorumla
+1 yılHormonların dengesizliği sanıyorum.
10 YorumlaBu kadar olmasa da yakın olanı gördüm =)
10 Yorumlacanları acıdığından olsa gerek...
10 Yorumlaabicim kesinlikle doğrı bu olay.
10 Yorumlapms dedikleri döneme giriyolar
10 Yorumla
+1 yılöyle yaradılmıslar knk =D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonsal bir durum olsa gerek
10 Yorumla
+1 yılreglse bir kız ona pamuk gibi olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılkaç uzaklaş
10 Yorumla
+1 yılbazıları öyle
10 Yorumlaşımarıklık