Tekrar 'bakire' olmak istiyorum!?

Hiç düşündünüz mü bunu?

Ben açıkçası evlenmiş ayrılmış biri olarak, tekrar bakire olmak istiyorum. Dul'um diye millet hep başka türlü yaklaşıyor ve beklentileri sekse yönelik oluyor. Evlilik dışı sekse karşıyım zaten. Gerçekten ciddi birinle tanışmak istiyorum.

2 hafta evli kaldım sadece ailemin yüzünden evlenmiştim. Evlendiğimde bakireydim ve açıkçası doktora gidip diktirmek istiyorum. Erkekler en azından öyle yaklaşmaz diye düşünüyorum. Ha evlenip ayrıldığını söyleme diyeceksiniz fakat sonuçta olay öyle yada böyle sekse gidiyor ha evli ha bekar.

Amacım başkalarını kandırmak değil fakat kendimi korumak istiyorum. Saçma gelebilir bu evet ama ne bileyim emin değilim...
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu inanın utanarak söylüyorum arkadaslar ama evet erkekler piskoljimi malesef ki bozdu boşandığım 3 sene olacak ve annesine çarşaf göstereceğim diye bana zorla sahip oldu bir daha da ondan hariç birsey yasamadım zaten. Evet erkeklere saçma geliyordur ama ben allahımdan korktuğum için evlilik dısı cinsellik istemiyorum. Kapalı değilim belki hayatım göründüğüm gibi modern olmayabilir fakat su ana kadar tanıdığım en iyisi bile yüzü kara çıktı. Dulsun ne olacak diyenlenler oldu babadan borçlu gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim gibi evliliğimi gizlemek değil amacım evleneceğim kisiyide kandırmak istemiyorum açıklarım sonraya dogru benim demek istediğim kendim için istiyorum yani hata yapmak istemiyorum. Sanırsam piskoljik bir olay ve 1 sene tedavi de gördüm. Kız erkek fark etmez sanki milletin hayatı insanlık ve karakter yerine cinsellik olmuş. Herkes öyle demiyorum ama çoğu.
Tekrar 'bakire' olmak istiyorum!?