Çocuk doğmadan dna testi mümkün mü ?

Arkadaşlar kafam çok karışık. Ankarada yaşıyoruz ama işimle alakalı 5 gün şehir dışındayım pazartesi salıları ankarada oluyorum eşimde memur olduğu için ankarada kalmak zorunda. Eşim bu geldiğimde bana 6 haftalık hamile olduğunu söyledi hastane vb belgeler var. Ama zaten haftada 2 gece beraber olabiliyoruz ve ben uzun süredir korunmadan ilişkiye girdiğimizi hatırlamıyorum. Çok net olmadan korunmuştuk dedim ama condom sonuçta delinmiş olabilir gibi birşey söyledi. Ve içim içimi yiyor resmen geceleri uyku uyuyamıyorum nasıl bir çıkmazdır nasıl bir kuşkudur bilemiyorum. Comdom kullanıp hamile kalan oldumu hiç aranızda. Ve çocuk 6 haftalıkmış daha varlığıyla yokluğu belli değil bu süreçte bir dna testi mümkün olurmu bilginiz varmı arkadaşlar. Ve condom kullandığımız halde hamile kalınabilir mi sizce ? Ne olur düzgün cevaplar verin içinde bulunduğum bu berbat durum dalga geçilmeye çok müsait değil malum ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar flört dönemimizde evlenmemize yakın bir kez hatası olmuştu eşimin, aldatmıştı beni ve evlenmeden önce geldi bunu bana kendi itiraf etti. Evlenmek istemezsem bunu anlayabileceğini ama böyle bir hatanın hayatındaki en büyük hata olduğunu ben olsamda olmasamda bir daha tekrarlanmıyacağını söyledi ve devamında evlendik. Ama bir kere yaşanmış olduğundan dolayı acaba yinemi diye düşünüyorum şuan :(
Çocuk doğmadan dna testi mümkün mü ?