Evlilikten önce her türlü haltı yemiş kız !!!

ya bazen düşünüyorum da bu konuda çok bunalıyorum !

şimdi devir çok bozuldu 10 tane kızdan 9'unun yatmadığı yemediği nane yok (tabi istisnalar hariç düzdün kızlar mutlaka var tabiki o hep aklımda ) yani korkum şu yarın bi kızla evleniceğimiz zaman geçmişinin temiz olduğunu nerden bilicez cinsellik yaşamasa bile elini tutup gözlerinin içine bakması ble yeter bir erkeğin düşünün sizin elininz ki eline değmemiş onun elini başka bi erkek tutmuş saçını koklamış bunu düşündükçe çok sıknitiya düşüyorum bana öyle bi cevap verinki lütfen rahatlayım düzgün halde düşunim

benim şimdiye kadar da hiç bi kızla münasebetim olmadı yani fırsat oldu ama yapmadım erkeğiz cinsellikte illaki bastırıyo ama zina diye de uzak duruyorum ama sabır sabır nereye kadar bu açlıggi bastırmak için illa biriylemi yatmak lazım arkdaş yeter artık ya yani ne yapmalıyım yardımcı olun arkdaşlar var şunla şunu yaptım bunu yaptım marifetmiş gibi gelir anltir o ayrı bi canımı sıkar mesela tanıdığım arkadaşlar var evlilik aşamsında arakdaş yatmadığı kız kalmamış kıza bakiyosun çok tertemiz namuslu birisi bu haksızlık eğilmi ya yazık o kıza Kuran da da ayrcica zina yapan zina yapanı bulur yani kimin geçmişi kirliyse kendi gibi kirli bierini bulur derler ama bu nasıl iş ya ayrıca bazı kızlara bakiyosun tertemiz yüzlü namuslu diyosun yemediği halt kalmamış birbirlerini kameraya çekip her türlü haltı yiyenler !

bu cinsellik açlığı nasıl bastırılcak arkadaş hayır illa zinayamı düşcez bilmiyorumki evlilik desen uzun ış daha çok evre katetmek gereken yol var sıkıntı ortamın hali belli nereye göz atsan zinaya teşvik nolcak bu halimiz !
Güncellemeler
+1 yıl
yanlıs anlasılmasın kız olarak baz almadım kirli erkeklerde söz konusu tabiki ..
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cevremde yasadıklarım sahıt olduklarım benı korkuyo tek sorun bu işte ..
Güncellemeler
+1 yıl
ya bakın el ele değmesi dediğiniz gibi artık kacınılmaz olmus benım de oldu illaki cıktığım kız ama öyle mesafeli oldum cinsellik yasamadım yanaktan bile öpmedım sadece el tutum korkum ortam bozuk benı korkuya düşüren bu
Evlilikten önce her türlü haltı yemiş kız !!!