Regl ken mast yapsam nolur?
Adetken mast yapsam nolur zarari nedir
Adetken mast yapsam nolur zarari nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen kesin bosalamiyon. mast yapiyon sonra sulaniyon bosaldigini zannediyon yine canin istiyo dimi? Ve o rahatligi tadamiyosun o yüzden isteklisin? Kizlarin geneli böyle ama puff noktalarini ve g noktalarini bilse böyle olmaz.. eski kiz arkadasimda böyleydi onun sorununu hallettim. . yardimxi olabilirim
Kan çıkar kaaan :D
Ya gerçekten bunu soruyor musun. Sence yararlı mi bu. Hasta olmak enfeksiyon kapmak istiyorsan yapabilirsin. Ama bil ki zararlı. Ama nedense adetliyken daha fazla istek oluyor. Yapma. Daha sonra doya doya yaparsın.
Hiç bir Zararı olmaz. Hatta eğer tampon filan kullanıyorsan vajinal mastürbasyon bile yapabilirsin
Orgazm olursun ama orgazma kadar her oksadıgında rahatsızlık hissedersin. Yani gerek yok o acıyı çekmeye.. Ben denedim. Ayrıca hormonlarin direkt etkilendiği için adetin duruyor. Mal gibi ağrı çekiyorsun. Deneme 😢
boşaldıktan sonra kanaman bir süre durur bıkac saat sonra ağrılı bir şeklde kanama başlar
Yaptıktan sonra hemen duş al sorun olmaz ama hemen gir bekleme adetlisin sonuçta
aljklakjsa iğrenç misiniz be
elini kana bulama :(
hiç bişey olmuyor aldğın zevk iki katına cıkar :)
Gaz verme :)
@TurkHacker yok bea yapsınn nolcak
reglin bir gün atabilir
ben yapıyorum bişey olmuyo
İğrençsin be !
regl anında vajina mikroplara karşı korumasızdır. normalde vajinanın kendine göre koruma kalkanları vardır.
reglken mast yapacaksan ellerini çok güzel defalarca sabunlayarak yıka. asla pis elle orana dokunma
Rahim ağzı açık olduğundan enfeksiyon riski çok yüksek ve elde birsürü bakteri var bence bekle
Teşekkür ederim gloriazra
aslında erkeğin bilmesi gereken cok sey var kadınını kendine bağlaması için çünkü boşanmalar epey bir arttı bunun önüne bornebze geçebiliriz
Tadiklarim yaparlar kimi agrisini azalttini kimi cogaltini der kisi bunyesine bagli
İçeri parmağını sokmadıkça olur daha çabuk orgazm olursun malum bu dönemde çok hassas
ihtimal riskli. AEH te hekimim. iyi bayramlar.
Doktormusun
hekimim yazdım doktormusun diye soruyorsun? yaşın kaç? hekim ve dr aynı şey kardeşim
Klitorisi tırtıklayacaksın adet olsan. Adet olsan yazar.
Elin cok igrenc kokar sevgilimle oynamistim biraz hani midesizim ama burnumun diregi sirim sirim sizladi :D
Full cenabet olursun baskada hiiic bisey olmaz
Çamurlu sahada maç yapılmaz.
Zararını bilmemde yapana şahit oldum ;)
beyaz yerine pembe gelir :D
sonrasında acı duyarsın bişe olmaz
regl ken mast. yapmış olursun...
Kan revan içindeyim şarkısını dinle anlamlı olsun
Güzel olmaz senin içn
kana bulanır tüm sokak :d
ofisime gel söyliyim
Çok mu isteklisin?
Daha çok kan akar