bu ne anlama gelir .da kizi ben götürsem.
arkadasima karsi ayip olur mu ?
arkadaşın bir Cross Dressing CD :D bu durumda gay mi değil mi diye sorman yanlış o olayı aşmış 2. evreye taşı pasif mi aktif mi onu öğren :D çok gerekliymiş gibi...
ya bana ne ben kizi götürecem ondan sordum gay cikarsa .
götürme :)) sonra kızın psikolojisinide bozar garip istekleriyle Crossdress kadın kıyafetleri giyenlere deniz avrupai yazdım havası olsun diye :)) bilmiyorum nerelisin ama taksimde filan travesti dedikleri kısım diyim... ama bu arkadaş soft takılan cinsten evde tek başına :D
He anladim da nereli olmamin ne önemi var bu durumda ?
kiz bana yavsiyo hep !
o da bu durumdan mutlu degil
he dostum ya pardon ben yazının tamamını okumadım :D şimcik nereli oldugunu sordum çünkü belki olduğun muhitte böyle şeyler görmemişsindir diye... neyse belli ki bu arkadaşın kromozonları ağır basıyo sevgilisi olanı bırak ailesi çoluk çocugu olan niceleri var, kızın sana yavşamasınıda buna bağlaman doğru değil kızda bitch'lik varsa çocukta yarım okka t.ş. olsun yine fayda etmez.
arkadasın BS olabilir ve ya croos dressing den hoslanıyordur kız arkadasınında sana pas atması 3some yonelik olabilir
senin hayal gücün baya genis dostum:)
Arkasına bak. Eğer yalpalayarak yürüyorsa biseksüeldir. Sabitse, korkmana gerek yok :D
bakamam arkasina falan ben allah korusun :)
sen yazıyosun yönetiyosun oynuyosun bi yerden gözüm ıssırıyor seni :) ziyamıydı adın:)
;)
evet ben ziya neden sordun ;)
Sen cok zekisin masallah, ;) ama bu seneryo bana ait degil ;) benim sorum gercekdir! yalan yoktur...
:) valla yalanim yok
kiz arkadasi da erkek kiyafetleri giyor.
bunlar ikisi de sapik ya ;) yalanim varsa allah onlarin yüzünü bana bidaha göstermesin! sen beni herhalde baska bi ziyalan karistiriyon:))
Cevap
6Cevap
bence arkadasin bi-sexuell, crossdressermi ne deniyorsa erkekler bayan kiyafeti giyiyor..
bi-sexuell oldugu kesin cünkü kiz arkadasi var
Dallas devam ediyor demek.Yok bişi olmaz hatta sana teşekkür eder
Biseksüeldir iki tarafa da yeşil ışık yakıyor demek :)
filmde görsem saçma bulur izlemem :) şaka bi yana bu tip bi fantezi vardı ismi aklımda değil arkadaşın bnce heteroseksüel
ama sevgiliside var :)
kiz arkadasi var ya!
kayış koptu çocukta. böyle arkadaşın yanında dura dura tabi..
kız kıyafetleri derken başkanım?
bildigimiz Kadin Kiyafetleri etek falan filan he bide makaj yapiyormus gizlice!
Gay hatta CD liğe soyunmuş ...
kkadın kıyafetinden kastın ? o_O
mini etek falan ama sadece evinde giyormus kiz arkadasi bana söyledi
oha. belki eğlencesine falandır olamaz mı kız arkadasını eğlendirmek adına? O_O ya daha nasıl temize cıkarsam bilemedm ne desem :D tuhaf
evet cok Tuhaf :))
yes,oh my gosh!
Kezban yine mi sen ?
oha tabi olur :D
saçmalamış bence o
hahahha :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar