cinsellik katagorisinde kızlar öyle şeyler yazıyorki yok sürtünmeyle ilişkiye girdik yok anal yaptık yok oral yaptık sonunada ama biyolojik olarak bakireyim diyolar anlamıyorum her haltı yiyip nasıl kendilerini bakire hissede biliyorla vallahhi yazık biz en azından sevdiğimiz adama verdik adam gibi diyoruz bakire değiliz yanlışmı düşünüyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok haklısın... Benim de arkadaşım var, kızın zarı sağlam ama yemediği halt kalmamış..
Ama gel bir de onların açısından bakalım olaya.
Zina her iki cinsiyete de haram olmasına rağmen. Bakir olmayan erkeği bırak kınamayı bir de değerli görüyor bu ikiyüzlü zihniyet.
O kız da zarını koruduğu sürece kınanmayacak. Evet yaptığı ikiyüzlülük. Amazarı giderse o kız en aşağılık olacak.
Ama bu ikiyüzlü sistemde onun dürüst olmasını beklemek saflık olur.
Sistemin mahsülü o kızlar.
Keşke dürüst olsalar ama dürüst değiller diye de kızamam.27 Yorumla
Soran+1 yılama bende bakire değilim ve bunu sevgilimde biliyor bence insanın bakireliği ovunulecek bir şey olarak görmesi kendini eşya olarak gormesidir
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama senin sevgilin öküz değilmiş demek ki... Bir kız bakire değil diye pek çok erkeğin gözünde sadece kullanılmış bir paçavra o kız... Ama zarı sağlamsa, kimse aksini ispat edemez... Mide bulandırucı muhabbetler ya..
Soran+1 yılbuna izin veren o kızlar gerekirse dünyayı karşına alıp izin vermiceksin sana kullanılmış mal muamelesi yapılmasına
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama herkes senin gibi mücadeleci değil. Çoğu kızın bu muhabbete kadar çözmesi gereken pek çok sorunu var hayatta (maddi manevi) bir de toplum tarafından kınanmanın ve dışlanmanın yükünü çekemiyorlar... Ama yine de sana katılıyorum, iş kızlarda bitiyor. kızlar izin vermeyecek bu duruma.
Soran+1 yılkesinllikle
- +1 yıl
+1
Cevap sahibi+1 yılelmasekeri, sana o artı 1', veren de benim =))
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ülkede böyle iğrençlikler yapıp her önüne gelen kızla yatıp sonra bakire kız arıyorum diye cırlayan erkekler varken kızlar böyle yapmaya devam edeceklerdir emin ol. suç kızlarda değil yani onlar da bilir kendini bozdurmasını sadece ilerde evlenenemekten korkuyor o dediğin sürtünme tarzı şeyleri de tabi ki yapacak. Her canlının cinsellik ihtiyacını bi şekilde karşılaması gerekiyor diğil mi ?
25 Yorumla
Soran+1 yılben diyorumki doğru olan normal ilişkiye girip kimseye laf söyletmemek
- +1 yıl
Bende diyorum ki bu ülkede zara önem veren erkek oldukça kimse dürüst olmaz. Olmak ister ama korkar
Soran+1 yılgerekirse dünyayı karşına alıcaksın bakire olmadığın için kendine kullanılmış mal muamelesi yaptırmıcaksın olay bizde bitiyor yani
- +1 yıl
Bu da var tabi Öyle yapıyosan da helal olsun sana ne diyim.
Soran+1 yıltessekurler
+1 yılaynen öyle bende kızıyorum bakıreysen tam koru kendını.. ama surtunup yalayıp yutup sonra da ben bakıreyım demeyın ya.. bedenı bakıre ama ruhu o*ospu olmus tıp cok.. ya kendını sonuna kadar koru.. yada herseyıyle yasa yasıcaksan.. tamamen kendını kandırma bu olay ben bakıreyım..aklınca evlendıqı adamı kandırcak.. ama bılmıo o adam senın nasıl davrandıqını qorunce daha once deneyımın olup olmadıqını anlıcak. ( ayrıca boyle bır soru sorduqun ıcın tam puan.) dusuncelerın quzel..
41 Yorumla
Soran+1 yıltessekurler
yanlış diil de, senin ki de tartışılı tabi
25 Yorumla
Soran+1 yılbenimkini boşver :D
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılteşşekkurler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
emin olun o kızlardan daha namuslusunuz sızler sadece sevdıgınız 1 yada 2 kişiyle bunu yaşarken onlar erkeklerın sayısını bılmezler ve namusluyum dıye kandırmaya calısan sahtekardır namus iki bacak arasıyla sınırlı degıldır bunu o küçük beyınlerı algılayamıyor ?
22 Yorumla
Soran+1 yıladamın dibisin :D
ee erkekler kendi namuslarına bakmayıp onla bunla yatarsa sonra karşısındaki kıza bakire değilsin evlenmem derse kızlar ne yapsın. Kızlar her haltı yiyip bakireyim dediğinde kötü oluyorsa namussuz oluyorda her haltı yiyen erkek namussuz olmuyor mu. olay namus olayını anlayamadığımızdan oluyor bunlar
17 Yorumla
Soran+1 yılben bakire değilim ve bana namussuz dicek etkeğinde alnını karışlarım
Soran+1 yılneden sen evlenmeden yapmadınmı
Soran+1 yılo zaman sende namussuzsun
Soran+1 yılnamuslusun dicektim pardon
- +1 yıl
+1
süper bir yazı yazmışsın
tebriklerrr
evlenmeden arkadaşlarıyla sevgilileriyle paylaşıyolar her şeyi
sonra bakire ayaklarına yatıyorlar
öncelikle beyin önemli
hiçbir zaman eşinize öyle bir haksızlık yapmaya hakkınız yok
ama yinede yapıyorlar yapmayanıda kötülüyolar12 Yorumla
Soran+1 yıltessekurler haklısın
sonuna kadar katılıyorum sana bakire isen herşeyinle olacaksın yoksa bakireyim namusluyum ayağına takılmayacaksın..! Tebrikler ..!
24 Yorumla
Soran+1 yılbana katıldığına sevindim
- +1 yıl
dobra ve cesur insanlarla sohbet etmek ve vakit geçirmek öncelikle kişiye güven verir ve bu arkadaşlıktan keyif alır. Bu sebeple bu tavrın ve düşüncen cesurca açıklaman senin kişiliğinin oturmuş olduğunun göstergesidir bana göre eleştirilerde muhakkak olacaktır sen bunlara kulak asma sana yararlı olanı al diğerlerini çöpe at.
Soran+1 yılteşşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen şu anki sevgilinden de ayrılacaksın. Yattığın erkek sayısı evlenen kadar 6-7 yi bulacak muhtemelen bunu bir tarafa koyacak olursak delikanlıca çıkıp evleneceğin adama ben 6-7 kişiyle yattım. Oral vajinal yapmadığım şey kalmadı sana sunacak hiç bir şeyim sana özel olmayacak diyecek misin?
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyecek çünkü oda muhtemelen kaç kadınla yatmış olacak
Cevap sahibi+1 yılVarsayıma dayamışsın sırtını
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişte bu sebepten diyoruz namus cinsel organda değil kafada diye kız erkek bakire olmuş ne yazar beyin bakire olmalı
24 Yorumla
Soran+1 yılbakirelik namus demek değil
Cevap sahibi+1 yılben ne dedim aynı şeyi söylüyorum... öyle olsa tüm dullar namussuz olurdu ama şerefli insanlar çoğu toplum ön yargılı onlara
Cevap sahibi+1 yıl000353003: namussuz kim onu tarif edeyim daha iyi önüne gelene çamur atan, yalancı, hırsız, duygu hırsızı saysam liste uzar gider
Evet o kizlar bakire degil sende degilsin sanirim en azindan sen durustsun bu yonle her halti yiyip bakireyim diyen kizdansa seni tercih ederim :)
31 Yorumla
Soran+1 yıltesssekurler
bir kızın çıplak olarak bir adama cinsi yönden yaklaşması zinadır. illa cinsel birleşme olacak diye bir şey yok. onlarınki de zina sizinkide
26 Yorumla
Soran+1 yılben farkindayim zaten
Soran+1 yılsen sanki yapmadin zina
Soran+1 yılyapmadıysan lafımı geri alıyorum
haklısın ama ülkemizdeki bakirelik kavramı sadece o zara bakıyor :( bana soracak olursan karşıma öyle her haltı yemiş ama önden vermemiş bir kız çıkmasını istemem :(
12 Yorumla
Soran+1 yılsen bakirmisinde bakire bekliyosun
+1 yılSen vermişsin hemcinsin vermemiş sence arada fark yok mu?
216 Yorumla
Soran+1 yılben vermeyenlerden değil her haltı yiyip sadece zarını saklıyanları diyorum
- +1 yıl
Tamam bende diyorumki verenle vermeyen arasında hiç fark yok mu sence?
En azından folloş olma açısından
Soran+1 yılbence anal ilişkiye giripte evleniceği adama bakireyim diyenler daha iğrenç
- +1 yıl
Yaşam tarzınız aynı, sadece o evleneceği adama gururu kırılmasın diye bakireyim diyor sense evleneceğin adama bakire değilim şu kadar adamla yattım diyorsun. Bence aranızda hiç fark yok
Soran+1 yılben yalan soylemiyorum en azından
- +1 yıl
Evet "en azından" o kadar şeyin arasında yalan "en azından" kalıyor. Sen vermeye devam, kocan sen dürüst olduğun için "vermeni" umursamayacaktır bile
Soran+1 yılasıl sen bakirmisinde bakire kız bekliyorsun
- +1 yıl
hahaha sevişince bakirlik gidiyor mu? Belki bende o kızdığın hemcinslerin gibi sevişmişimdir sadece? sadece sürtünmüşümdür yada oral yapmışımdır? E öyleyse bakire ararım tabi
Soran+1 yılboşver ya senin dediğin gibi olsun anlıyabileceğini bilsem anlatıcamda boşver
- +1 yıl
Sen anlatmadan ben senin derdini anladım zaten. Hatta sorduğun diğer sorulardan çözdüm seni. Dediğim gibi sen vermeye devam, hizmette kusur etme sen
Soran+1 yılhe
- +1 yıl
Aferin, sende tam edilgen dişi ruhu var
Soran+1 yıltürk toplumunun saçmalıklarını takmıyorum diyelim
Soran+1 yılselen555 teşşekkurler
- +1 yıl
Anlamasın zaten, kocasına anlatır derdini artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen yaaa katılıyorum sana .. bende sinir oluyorum
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiğine karşı öyle şeyler düşünemez bile! Yani bırak sevdiğine karşı cinsellik sürtünme oral anal düşünmeyi adam olan elini bile tutarken ölür kalbi patlayacak gibi olur. dediğin gibi o tür şeyleri yazanlar bana göre sadece cinsellik ilişkisi ve çıkar birlikteliği yaşıyorlardır öteye geçemez.. ve soluğu ayrılık adlı başlıkta alırlar..
00 Yorumla
+1 yılRuhları o* olduktan sonra bendenleri bakire olsa kaç yazar :))
00 Yorumlagit başka bir adamla anal yap sonra oral ondan sonra ben bakireyim de beni öp.Başlarım böyle aşkın ızdırabına.
10 Yorumla
+1 yılyürü be kim tutar seni +5
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
senin yaptığında yanlış olan hiç birşey yok. bu toplumun epeyce kafası karışmı durumda, seni yargılayan çevreleri önceden kestirecek ve o insanlardan uzak duracaksın. sevdiğin insanla sevişmek kirlenmek değil arınmaktır. adı üstünde, sevmekten gelir sevişmek. sevişen insan temizlenir, kalbi de temizlenir beyni de temizlenir.
Soran+1 yılkeşki herkez senin gibi olsa
önemli olan kızlık zarı değildir beden ve beyin olarakta bakirelik önemlidir...
22 Yorumla
Soran+1 yıl+1
+1 yılonlar kendilerini kurtarır ama sen hiçbir erkeğe (diktirmedikten sonra) durumunu kabul ettiremezsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılşuan ki sevgilim biliyor ve temmuz gibi evlenicez dugün hazırlıkları var
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam anladık sevdiğin adama verdin sonra ne oluyor sevmediğine de veriyorsun bu sayı gittikçe artıyor buda namusluluk değil kusura bakma
58 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ben en azından dürustum her seyi yapip bakireyim diye dolasmiyorum ben 3 kişiyle yattım 3 ude sevgilimdi benim vucudum kimseyi ilgilendirmez ama soran olursada bakire değilim derim
Cevap sahibi+1 yılsadece bir adamla sevişip bakireliğini vermeyen mi namuslu 3 adamla sevişip sex yapan mı namuslu 2-3 yıl sonra 3 adam 13 adam olur
Soran+1 yılisterse 100 adamla yatsın dürüst olsun hem bakireliğini vermeyen ne demek sence anal ilişkiye giren bi insan bakiremidir
Cevap sahibi+1 yılhayır bakiredir demiyorum ben ama o bakirelik gidince sadece bir kişiyle bir şeyler yaşamıyorsun bunun devamı geliyor o yüzdne sadece sevişipte birlikte olmamak daha mantıklı geliyor bana
Soran+1 yıleğer şevişipte birlikte olmadığını evleniceğin adama söylersen tamam ama bunu gizlersen bu iki yüzlüluk
Cevap sahibi+1 yılben bugüne kadar sadece 1 adamla cinsellik anlamında bir şeyler yaşadım bir şeyler dediğimde ne oral yaptım nede anal kusura bakmada bu durumda ben namusluyum sen değilsin
Cevap sahibi+1 yılbu arada o kişiyle evlilik yolunda ilerliyoruz
Soran+1 yılbenim namusum kimseyi ilgilendirmez hem benim denek istediğim senin durumun değilsen zaten sevgilinle yaşamıssın ama diyelim ayrıldınız başka bi adamla çıkmaya başladın ona anlatıcakmısın bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılher haltı yiyip bakireyim diyenler varya asıl o.ospu onlar
03 Yorumla
Soran+1 yılbravo
Cevap sahibi+1 yılasda
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler, bu bi gerçektir çoğu kişi birine kanar inanır ilişkiye girer ama bunu gizlemez, diğerleri ise her boku yer ama ben bakireyim diyip kendilerini havalandırır o kadar
+1 yılBakire onlar karışma sen :)
12 Yorumla
Soran+1 yıltabiki :D
- +1 yıl
sen de anlamışsın mezuyu karıştırdıkça kokar bu mevzu güneş altında kurumaya yüz tutmuş insan güberisi misali :)
Seninki de doğru değil onlarınki de. Sen en azından dürüstsün.
24 Yorumla
Soran+1 yılbenimkinde yanlış olan ne
- +1 yıl
Hepimiz için geçerli olan bir yanlış var bence evlenmeden ilişki yaşamak. Günahını falan geçtim yani bir çok problem doğurabilecek riskli bir şey. Onun için burada senin yaptığın da doğru değil, ilişkiye girmişsin falan (Tabii ki senin bileceğin iş ve saygı duyuyorum). Dediğin tiplerin ki zaten yanlış. Bu yüzden bura da artı olarak sen dürüstsün en azından. Ben böyle düşünüyorum yani :)
Soran+1 yılbenim duşuncemde erkek nasıl evlenmeden birlikte olabiliyorsa bayanda olabilir
- +1 yıl
Verilecek en güzel cevapti ;) +1
dürüstsün ama yaptığın yanlış
28 Yorumla
Soran+1 yılsen bakirmisinde bana yanlış diyosun
Soran+1 yıltamam nesi yanlış benim vucudum değilmi
Soran+1 yılgizli yazıyorum
Soran+1 yılben hemcinslerime kızıyorum her haltı yiyip sonra bakireyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzel aforizmda, sevişin.
10 Yorumla
+1 yıldogru bence cok haklısın
20 Yorumlasevdiğimiz adam verdik nedir ya: D
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam yanlış yazmışım neden eziyosunki :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar neyse sende oylesin
eksileyin beni:)15 Yorumla
Soran+1 yılbişey ortaya atıp çekilmiceksin tartışıcak yüreğin varsa açıklıcaksın
Cevap sahibi+1 yılya kes
Soran+1 yılben zaten seni neden takıyorumki defol
Cevap sahibi+1 yılsen defol tatminci böle kendini tatmin edenlere aciyorum
Soran+1 yılhe
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?