Nişanlım bana doyuramıyoruz ki seni dedi...

Hemen hemen hergün birlikte olmak istiyorum...ilişki sırasında değil ama mastürbasyon yaparken boşalsam bile devam ediyorum alnımdan ter akana kadar...nişanlım da bu durumu biliyor. Nişanlımla dün akşam birlikte olurken konuşuyorduk ilişki sırasında (müstehcen konuşmasını ve yaptığı eylemi söylemesini istiyorum) Benim acı çekmekten zevk aldığımı biliyor ve bana dün ilk defa sadistce şeyler söyledi ilişki sırasında seni kırbaçlayacagim her yerini kizartacagim sana tasma alacağım vb şeyler...(bu arada p*rno izlememi kesinlikle istemiyor.neden?) Bende 3 kez boşaldım genelde ilişki sırasında zevkten hem kıvranır hem ağlarım. En son ağlayamadım diye sinirlendi ağlamanı istiyorum ağla ağla dedi.ve Bunun gibi şeyler... Ertesi gün konuşurken (hoşuma gitmesine rağmen onun açısından) dün biraz abartmadın mı? dedim. E ne yapayım seni doyuramıyoruz ki çok fazla düşkünsün farkında mısın diye savundu kendini.kendine çeki düzen ver diyor şok oldum ayrılacaktım neredeyse. İlişkiyi uzun istememden mi yakınıyor olabilir? Yoksa mazoşist oluşumdan mı? Yoksa cinselliği fazla düşünmemden mi? Anlamıyorum ki erkekler hep böyle istemezler mi? Şimdi sorun bende mi onda mı? Ve o benim ilkim 1 senedir cinsellik hayatım var. Ilişkiye ise çok girmedik.
Nişanlım bana doyuramıyoruz ki seni dedi...