20 yaşındayım daha önce başıma hatırladığım herhangi bir olay gelmedi elime erkek eli bile değmedi yani erkek arkadaşım falanda olmadı ama yinede bakire olmama korkusu beni çok korkutuyo ya evlendiğim zaman kan gelmezse ya bir şekilde bakire değilsem diye kendimi anlatamamaktan korkuyorum insanlar o kadar rahatki onların yerine konmaktan korkuyorum teste falanda gidemem korkarım :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede o korku vardı ya bakireysem ya değilsem hiç sevgilim olmadı ya kan gelmezse inanmazsam bnim vajinamda mantar vardı küçükken ve ben parmağımı sokarak kaşımıştım tabi o zmanlar zar nedir bilmiyordum kanla alakalıda birşey hatırlamıyorum o zaman bu zamandır hep kafam karışmıştır doktora gitmeyede çekinmişimdir bende anneme anlattım öyle bozulmaz dedi bence sende bir büyüyğüne danış o zaman için rahat olur.. ama öyle kolay bozulan birşey değil ilk ilişkide bile hemen kanamayabiliyormuş ben bir yerde okudum erkek arkadaşıyla sürtünerek ilişkiye giriyor ve kan geliyor kızlık zarının bozulduğunu sanıp ayrılıyor ilerde biriyle sevgili oluyor ve nasıl olsa bakire deyilim diyip ilişkiye giriyor ve an geliyor meyer tam yıtılmamış...
bazı zarlar esnek oluyor doğumda yırtılıyor bazıları yırtılsa bile kan gelmiyor (töre cinayetleri bu yüzden) ama büyüğüne danışsan kafandaki kuruntulardan kurtulursun annenden utanyorsan bir ablan kuzenine danış..24 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışın için teşekkür ederim çok haklısın ama işte mesela senin bir olayın var hatırladığın ya benimde varsa ve hatırlamıyosam diye korkum inşallah sorun olmaz yani bunu sorun etmeyecek olgunlukta biriyle karşılaşırım :)
Cevap sahibi+1 yılumarım gün geçtikçe insanlar zarın saçma olduğunu anlamaya başlar zihniyet bakımından ilerler bakire olup her haltı yiyenler namuslu olarak gözüküyorsa buda saçma evleneceğin kişi zaten sana güvenecektir güvenmeseydi evlenmezdi içini rahat tut öyle her hareketle bozulan birşey olsaydı tüm kızlar bakire olmazdı çocukken herkes vücudunu tanımaya çalışır ve eller allah herşeye bir düzen koymuş.. neyse çok konuştum :D :D
Soran+1 yılHahah estağfurullah ne demek haklısın insanlar bu zihniyetten çıkmalı. Allah düzgün insanlarla karşılaştırır inşallah.
Cevap sahibi+1 yılamin :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBakirelik takıntı haline getircek kadar önemli değildir. Kimisine göre tamamen önemsizdir kimisine göre önemlidir. Ama hiç kimseye göre bu kadar üst düzey olduğunu sanmıyorum. Hem sen sana inanmayan biriyle evlenecek kadar aptal mısın?
00 Yorumla
Sen kendinden eminsin daha neyi kafaya takıyorsun illa emin olmak istiyorsan doktordan korkma veya bayan bir doktora git ama en iyisi psikolog çok değişik erkek arkadaşım hiç olmadı diyorsun benimde kız arkadaşım olmadı bence çok iyi çift olurduk neyse sıkma canını boş ver kızlık zarı öyle hemen bozulacak bir şey değil vajina ya bir şey girmediği sürece
00 Yorumla
+1 yılBu zamane kizlarindaki bu sacma fikirler... Aslinda kadinlar kendi kendilerini eziyorlar da farkinda degiller..
111 Yorumla
SoranEzmekle ne alaka
- +1 yıl
aynen ya bunun gibi hemcinslerimden utanıyorum
- +1 yıl
Tutturmussunuz bir bakirelik.. Erkekler bakirelik lafini etseler suclu oluyor.. Ki bakirelik lafi edilecek birsey degil. kadin bir bireydir ve bakireligi icin sevilmez ya da evlenilmez. Ne demek kan gelmezse soyleyse boyleyse.. Bir kadin kendini ub sekilde tarif edebilir mi yaw? Yuh diyorum
Soran+1 yılBütün herkes senin gibi düşünse zaten bunu kimse sorun etmez
- +1 yıl
Katılıyorum. Erkeklerin bu iğrenç zihniyetini değiştirmeye çabaladıkça bu seferde kadınlar üredi. Ne diyebilirim. Yanlış yetiştirme, örf ve adetlerin kadını bastırmalarının namusu kadınların omuzlarına yüklemelerinin bir sonucu bu. Keşke böyle bir toplum zihniyeti olmasa kadınlarımız daha mutlu olur.
Soran+1 yılKadınların üremesinin sebebi hem toplum hem erkekler maalesef anlatmak istediğim bu benim için önemli olmaması herkes için öyle olduğunu göstermiyor kadın bu konumda olduğu içinde kötüleniyor çünkü böyle bir toplum var böyle bir toplum varkende bunı önemseyememek zor
- +1 yıl
Kadin herkese evlendigi esine bile "Bakirelik" kavramini "sanane kardesim. bunun icin evleneceksen hic evlenme" diyebilseydi bu fikir erkeklerde olusmazdi. Kadinlar kendilerini dik tutsalar hickimse de buna karisamaz.
Soran+1 yılİşte bu baştan belli olmuyo mesele bu sana evlenmeden önce sormuyo bunu anladın mı veya sen böyle bir cevap verdiğinde aa kesin bakire değil diye görülüyosun insanlar böyle yetiştirilmiş ve bu kalıptan çıkamamış çıkanlarda çıkamayanlar yüzünden mağdur
- +1 yıl
Oyle bir karakterle bir zahmet evlenme. Onceden konus, fikirlerini ogren.. ama daha kendin bu fikirdesin zannetmiyorum bu konuda baskin olacagini
Soran+1 yılBeni anlamış olsaydın böyle bir yorum yapmazdın zaten. Benim için önemli değil ama olurda olmazsa haketmediğim bir duruma düşmek istemem ben cevabımı versem bile gerekeni yapsam bile bu bir yüktür insana
Soran+1 yılYük derken bakirelikten bahsetmiyorum yaşanılanlar.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
29Cevap
Senin ruhun bakire olsun merak etme böyle şeyleri. Kendinden eminsen böyle şeyleri dert etme. Ayrıca millete ne yani kaçıncı yüzyıldayız sıkma canını😉
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kaçıncı yüzyıldayız ama bu insanlar hala cahil hala anlamaz yani
Nereden çıkıyor bu korkular yahu
Ne yani bu kuruntular
Ne gerek var böyle şeyleri düşünüp tasalanmaya :/15 Yorumla
Soran+1 yılKonulacağım statüden korkuyorum ben biri konu açmıştı eşi bekaret testine götürmüş inanmayıp :(
Soran+1 yılTabi ki aynısı olucak diye bir şey yok demek istediğim bayanın düştüğü durum ben yine korkmam ama olurda kötü duruma düşersem ben hiçbir şey yaşamamışken böyle duruma düşmekten korkarım
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak sen kendini bildiğin sürece sıkıntı yok. evlendin kocanda bu zar olayına fazla takık biri gidersiniz doktora ne oldu diye oda söyler bu arada ilişkiye girdiğinizde yırtılıp kan gelmeme olayıda olabilir. aklında bulunsun böyle durumlarda doktor yırtılmanın nezaman olduğunu söyleyebiliyor.
00 Yorumlaher bakireden kan gelecek diye bir durum olmadığını da bilerek yaşa o zaman.
19 Yorumla
Soran+1 yılBunuda biliyorum buda bir ihtimal yani nasıl anlatıcam kendimi :(
Soran+1 yılÇok haklısın ama bir bayan soru sormuştu yine eşi inanmayıp teste götürmüş yani ben bu statüye düşmek istemem bu zihniyette çok fazla insan var yoksa benim için önemli değil esnek olma ihtimalide var veya olmama ihtimali ama insanlar böyle önem veriyolar
Soran+1 yılBaşıma gelse boşarım zaten ama maalesef bu ülkede kadınlara kötü bakılıyo
Soran+1 yılİnşallah karşıma çıkan insanda öyle olur
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim :)
+1 yılOlacak olan birşey olur ona engel olmaszsın herşey bir çizgide ilerleyen robot gibidir o ilerler ve olacak olan olur. gelecek korkunu yen yoksa o korktuğun başına gelir. Demeki ailen feci şekilde dindar. İşin zor o zaman.
00 Yorumla
+1 yılSen kendını bılıyosan ne darlıyosun ya kendı kendını? Rahat olsana ne sıkılıyosun
10 Yorumla
+1 yılYahu biriyle birlikte olmadıysan bakiresindir nasıl bakire olmamaktan korkar bir insan... Kan gelmeyebilir eşin sana güvenirse ne ala güvenmezse dr giderseniz sonra da tükürürsün suratına.
10 Yorumla
+1 yılburada; ayy ne temiz kız bu devirde eşine zor bulunur aferim mi dememiz mi lazımdı tatlım ben orayı kaçırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan öyle denmesini beklerdin sanırımki böyle düşündün. Yok tatlım ben öyle bir şey beklemiyorum bekliyo olsam emin ol soruyu daha farklı sorardım :)
- +1 yıl
Peki küçüğüm öyle olsun bakalım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskiye girdiginde kan gelmeyebilir ben ilk kez iliskiye girdigimde kan gelmemisti ve daha onceden vajinama herhangi biseyde sokmamama ragmen bu bir olasilik
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl bir tepkiyle karşılaştın bilinçli mi bilinçsiz mi?
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşıma o zamana kadar bakireyim diyordum ki dogrusuda buydu ama iliskiye girince gelmedi ve yalancı durumuna dusmustum bana dedi bunolay daha oncede basima geldi kiz bakire oldugunu soylemisti kan gelmemisti ama sonradan bakire olmadigini ogrendim falan dedi sonra ben buna tavır aldim ve bana inandi gene aklinda soru isaretleri vardı ama zaten zamanla yaparken o davranislarimdaki acemiligi gördü ve ilk kez yaptiktan 4 gun sonra kanama oldu
Soran+1 yılAnladım kötü olmuş ama başta
Cinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. sen manyaksın sanırım tıp teşhisini koydu. kızım bu telaş ve samalık niye. hiç kimse ile temasın yok ama korkun var deli misin
00 Yorumlaher bakireden kan gelmiyor o senın zarının seklne göre degsyr zar damarlrdan olusyr komple ve kımınnkı ogstan esnek oluyr arastr derm cestlerni
00 YorumlaKorkma sen temiz kal Allah sana temizini nasip eder. Ayrica utangacliktan dahi anlasilir takma kafana
00 Yorumla
+1 yılsen baya mala bağlamışsın kardeş :D sana inanmayan insanla evlenmeyi mi düşünüyorsun? PES.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra olursa diyorum kalkıp ya kan gelmezse beni suçlar mısın suçlayacaksan evlenmeyelim mi dicem? Ya da bekarete önem verir misin dicem?
- +1 yıl
bir insanı evlenecek kadar tanıyor isen onun kafa yapısını zaten anlayacaksındır. Ve sana güvenmeyen erkeği koca diye mi seçer bir insan. Hay yarabbi sen şu an bayan cinsiyetini aşağıladığını farkında bile değilsin. şu an insanların gözünde sadece kendini bir zar parçası olarak görmen ne üzücü. Sanki gerçekten bakire olmasan herşeyini kaybedecekmiş gibi bir tepki veriyorsun. Git ötede cahilliğini yaşa.
Soran+1 yıl:D sen çok yanlış gelmişsin canım iyi geceler
- +1 yıl
bence senin zihniyetin yanlış bakireliğini düşüne düşüne kafayı yersin bu gidişle :D
Soran+1 yılYemem merak etme sen benim demek istediğimi anlayamadım mesele ben değilim
- +1 yıl
mesele milletin ne düşüneceğimi? Kan gelmediğini eşin hoporlörle ilan mı verecek? Sizin yatak odanızda yaşanalı kim bilecek ki. Kocan da sana inanması gerek. Zaten sana her koşulda inanıp güvenmeyen bir adamla evleneceksen hiç evlenme.
Soran+1 yılBir insanlar daha yeni evlenmişken ne diye boşanacaksın o zaman sormazlar mı neden diye ben boşarım orası kolay iş benim için sorun değil ama toplum bunu kaldıramıyo çünkğ böyle bir toplumda yaşamıyoruz sorun bu. Ve evlenmeden bu muhabbetler konuşulmuyo belki sevgilinse vs konuşulur o zaman denir sen bunun için mi evleniyosun diye ama değilse evlendikten sonra ortaya çıkıyo anladın mı olay bu insanlar bunu kaldıramayacak kapasitede
- +1 yıl
ohoo sen milletin laflarına göre hareket edersen daha çoooook üzülürsün canım. Bazı şeyleri takmamayı öğrenmen gerek
Soran+1 yılDiğer türlüde yaşanmaz bu toplumda buda bir gerçek
- +1 yıl
yoo yaşanıyor. Artık zincirlerinizi kırsanız diyorum. KENDİNİZİ BAŞKALARININ ZİHNİYETLERİ YÜZÜNDEN HARAP EDİYORSUNUZ.
Soran+1 yılSenin bulunduğun toplumda yaşanıyor diyelim o zaman benim toplumumda bu yok ben zincirlerimi çoktan kırdım zaten
- +1 yıl
zincirlerini kırmış olan bakire olup olmadığını bu kadar takmazdın canım. Sana ne desem değişmeyeceksin onun için daha fazla tartışmayacağım seninle
Soran+1 yılBencede bende seninle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir psikolojik sorun canisi. Hatta psikologla bile gidip konusulabilecek bir duruma gelmissin. Bir destek al bence. Hem icin rahat eder.
00 Yorumla
+1 yılBisey yasamadıysan bekaretinin olmamasından nasıl Korkuyosun anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sonuçta kiminin ince oluyo mesela bisikletten düşmeyle bile olabiliyormuş biyerde okumuştum bundan bahsediyorum ya da esnek olmasından vs
- +1 yıl
O zaman öğren bir sekilde icini rahatlat kendini hasta edersin böyle
Soran+1 yılYok hasta olunca bir durum yok yani benim için önemli değil zaten sonuçta ben kendimi biliyorum ama karşımdaki insan öyle olmazsa düştüğüm durum kötü olur çünkü maalesef bu konuda kadınlar kötü oluyor
- +1 yıl
Dogru
kardeşim zaten kan gelecegi belli degil esnek ise zar delinmeyebilir içine bişey sokmadıysan bakiresin net
00 Yorumla
+1 yılAllah hidayet versin.
Bunu iyi kalpli olmana yoruyorum.
Olurda kan gelmez ve kocan bunu yüzüne vurursa bilki seni haketmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılBen gerekeni yaparım gerekirse boşanırım ama düştüğüm durum statü beni üzer çünkü bu ülkede bu konuda kadına gerçekten değer verilmiyor
- +1 yıl
Düştüğün statü? Üzmek?
Enteresan.
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuayene ol bence. Zar türünü öğrenirsin en azından.
00 Yorumla
+1 yılBakireliğe niye bu kadar önem veriyorsunuz ki çünkü bütün gün evde yaşıyorsunuz ve bir kariyeriniz yok
00 Yorumlaanlamanın kolayı var 6 çeşit hymen zarı var. aynayla bak hangisi olduğunu yaz bana, anatomi biliyorsan kendinde anlarsın bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende korkuyorum bazen. Bence en güzeli muayene olmak, ve ben muayene olcam yakinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit muayene ol ya da ilişkiye gir kan gelir mi gelmez mi gör 😂
00 Yorumla
+1 yılAşırı dozda yobazlık yapmışlar sana.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunun benim yobazlığımla değil insanların yobazlığıyla alakası var ben üzülmem kan gelmezse ama düşeceğim durum veya statü beni kahreder bilmem anlatabildim mi ülkede çoğu insan bakireliği önemsemiyo erkeklerde bunu bildikleri için yanlış anlamaya müsaitler
- +1 yıl
Bak arkadaşım, sen yobazsın demedim. Seni yobazca yetiştirmişler, bu şekilde korkutarak yetiştirmişler. Durup dururken böyle saçma bir korku ortaya çıkmaz.
İkincisi, seninle zarın için evlenecek adamı, adam yerine koyuyorsan, bu sıkıntıları çekmeye müstahaksın.
Soran+1 yılBen önemsiyorum demedim insanlar önemsiyo ve karşıma çıkan insanın ne derece önemseyip önemseyemediğini bilemem mesele bu çünkü çoğu insan farklı gözle bakıyo buda inkar edilemez bir durum maalesef
+1 yılGit jinekoloğa rahatla.
00 Yorumla
+1 yılYapmadığın bir şeyden neden korkuyorsun?
00 Yorumlasende saplantı mı var o zar nasıl bozulacak
04 Yorumla
Soran+1 yılYa saplantı değilde sonuçta çok derinde değil yani ters bir harekette bozulma ihtimalide var o yüzden :(
Soran+1 yılİçeri bir şey girmeden bozulma ihtimali yok o zaman?
nasıl baskıcı bir mahallede yaşıyosan artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimin yerine konmaktan korkuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılof ne kasıosun bu kadar manyakmısın
00 Yorumla
+1 yılBu korku güzel bir korku ama gönlünü ferah tut
00 Yorumla
+1 yılya kızım kafanı bir yere mi vurdun
00 Yorumla
+1 yılkorma artık bir sevgilin var:))
00 Yorumla
+1 yılGit öğren bu kadar basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayna al eline kendin kontrol et
00 Yorumla
+1 yılTanri dogusdan bakire olmayan kizi yaratti. d
00 Yorumlayuh be kızım git uyu allah için
00 Yorumlayobazsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılBunun benim yobazlığımla değil insanların yobazlığıyla alakası var ben üzülmem kan gelmezse ama düşeceğim durum veya statü beni kahreder bilmem anlatabildim mi ülkede çoğu insan bakireliği önemsemiyo erkeklerde bunu bildikleri için yanlış anlamaya müsaitler
Soran+1 yılBu ülkede kadına kötü gözle bakılırken ailemde bunu önemserken düşünmemek elde değil bana kalsa hiç önemli değil ama çoğu insan böyle düşünmüyor
Nasil bir psikooatliktir seninkisi?
00 YorumlaKontrol etmedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Beyin göçü.
00 Yorumla
+1 yılkoca bir nesil böyle heba oldu işte..
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef siz erkeklerin bekaret takıntısı yüzünden
- +1 yıl
hayırlısı be zarını sevecek çok erkek çıkar sıkıntı olmaz ters harekette bozulmaz yani
Soran+1 yılBenim için hiç önemi yok ama insanlar önemsiyo böyle bir ülkeyiz ve ben bir şey yaşamamışken sırf kan gelmedi diye kötü olunmayı kendime yediremem mesele bu
Takinti olmus.
01 Yorumla
SoranTakıntı değilde sonuçta çok derinde değil yani ters bir harekette bozulma ihtimalide var o yüzden 😞
+1 yılsacmalıyosun
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği