Neden bakire olmayan kızlara karşı olan düşünceleriniz olumsuz yönde?

Sadece kızlara sormuyorum kızlar bunu daha çok abartıyor hatta küfretmeye bile varacak kadar.Bakire olmak bir meziyet değil bence olmamakta öyle.Ama kızlar her gün bi soru açıp 'napıyo şimdi bozuklar' gibi iğrenç bi üslupla alay ediyorlar.Erkekler daha çirkin benzetmeler yapabiliyorlar.Çok büyük konuşuluyor.Szin gibi namus bekçisi bir arkadaşım vardı annesi bana gençliğinde çocuk aldırdığını söylemişti.Yani siz bizlere hakaret ederken hiç düşünmüyorsunuz bazen komik duruma düşüyorsunuz.Bakire olmayan ve Allah korkusu olan kızlar zaten pişman ki bu kızı o hale sokanda bir erkek.başka bir insan yani.Bir kız çoğunluklailk ilişkisini unutmaz ve sevmediği bir erkekle birlikte olmaz kandırılan yine biz kızlarız.Siz adaletli davranmadığınız için yalanlar söyleniyor cüzzi bir miktara bekaret satın alınabiliyor.Gösterdiğiniz ikiyüzlülük ve yalancılık size geri dönüyor farkında değilsiniz.Siz derken bütün erkekleri kastetmiyorum sakın böyle anlaşılmasın.ikiyüzlü olan erkekler layığı olan her türlü ilişkiye girmiş fakat zarı kaptırmamış kendi gibi ikiyüzlü kızlarla olacaktır buna inanıyorum.bir erkekle vajinal bir ilişki yaşamamış fakat çoğuyla sevişmiş kızlarda var.şimdi gelip kimse benim zarımın bekçiliğini yapmasın.daha samimi olmak isterdim fakat dalga geçen hayvanlar olacaktır400 sayfaya yakın yazılanı vardı şimdilik bunu buldum erkekler okurlarsa kadınları daha iyi anlayacaklardır
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu ilk sorduğumda gizli değildim senin cevabından sonra gizledim ben gizli olmadan önce açıkken engellemişsin işte hala burda ikiyüzlülük yapıyorsun ya .s yorum yapanlardan birkaçınada yakalandım zaten şunlarla tatmin sağlayan zavallılarsınız sadece.floyd asıl beyin terk olan sensin iğrençsiniz gerçekten bi erkek böyle yapıp nasıl erkeğim diye geziyor hayret bişey ya şurdan bile yapıyorsunuz yapacağınız pisliği
Güncellemeler
+1 yıl
burda birşeyden bahsetmek istiyorum gerçekte tanıdığım kimse yok sitede.ben erkek arkadaşımlabirlikte olduğumda 15 yaşımdaydım henüz.annem kapalıdır babamda muhafazakardır fakat benimle iletişimleri olmadı dini bile öğretmediler bana o yaşıma kadar güsul abdesti bile bilmedim yani.erkek arkadaşımdan öğrendim herşeyi ilişki yaşadığımda kan geleceğini bile.Onun hoşuna gitsin diye verdim kendimi.yani bunun sıradan bişey olduğunu sanıyordum o zman bn.namus, bekaret gibi kavramlar hiç yoktu kafamda
Neden bakire olmayan kızlara karşı olan düşünceleriniz olumsuz yönde?