1 yıllık ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz gece 4-5 e kadar mesajlaşıyoruz bazen ve cinsellik konuşmak istiyo galiba konuşmalarından onu anlıyorum seni çok özledim geldiğinde sımsıkı sarılacağım öpeceğim falan sonra bn utanıyorum konuyu değiştirmeye çalışıyorum bana diypi böyle konuşursak k konuşmama izin verirsen sabaha kadar uyumam.( çünkü bazen erken uyuyo die kızıyorum ) sizce ne yapmalıyım konuşamıyorum ben utanıyorum saçmageliyor
Cevabın nedir?
+1 yılsen ona yol ver uzun surecegını sanmıyorum daha fazla baglanma cunku ılerısınde sanalsex yapmaya clısıcak onu yaptıkdan sonra dahaılerı daha ılerı benden uyarı
00 Yorumla
+1 yılsacma gelir evet. Konus ilk utanirsin sonra alisirsin konus istersen.
10 Yorumla
Erkek sonuçta cinsellik onun için önemli, adam gece yarısına kadar mesajlaşınca mecbur azıyo bir süre sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşma pişman olursun bi süre sonra tek cinsellik konuşmaya başlarsınız ne aşk ne sevgi kalır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılben diyom aga. kızların bi suçu yoook. sevgi arıyolar sadece. piçlik erkeklerde.
60 Yorumla:=) erkek kız ilişkileri tipik :=) saat 12'den sonra beyin çalışmıyor erkekte :=)) düşünme organı değişiyor :) ya katlanacaksn ya konuşacaksın yada bitireceksin :)
00 Yorumla
+1 yılseni seviyrsa bunları senden istememeli
06 Yorumla
Soran+1 yılistemedigim zaman konuyu kapatiyor bisey demiyor ama hergun bi kere konu oraya geliyor yani cok acikda eegil burda bazen okuyorum pozisyonlari konusuyolarmis sevgilileriyle biz oyle degiliz sade optum desem bile neremden falan boyle konular geciyor
- +1 yıl
Bence yani sadece bu benim görüşüm ben sevdiğim kızla asla cinsellik konusmam cunku onunla cinsellik konusmak ona verdiğim degeri tamamen cinsellik olarak olmasını saglar bu da aramızda ki askı sevgiyi engeller bak arkdasın seninle bazen az konusup erken uyuyor ama konu sex olunca her gece sabaha kdr konusurum diyor demek burada degerli olan sen degil sexin :(
- +1 yıl
umarım kırıcı olmadım
Soran+1 yılyo o.degil
- +1 yıl
bu benim görüşüm özür dilerim kırdıysam
Soran+1 yıltamam odegil ztn bende goruslerinizi sordum benim gorusup inaniyorum ona seven insaan sevdige.kiyamaz sozune inanmiyorum sevdigi kisiyi tabi opmekkoklamak ister ztn uzagiz yani bana demiyoki gel birbirimizi sexyaparken dusunelim falan demiyo diyemezde
Büyümelisin.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım