Kendim alacam ama ac8sını nasıl hafifletirim?
Jileti bırakıp nasıl ağdaya geçerim?
Kendim alacam ama ac8sını nasıl hafifletirim?
Şimdi hani şu epilasyon aletlerinin cımbızlı başlığı varya? O ağda gibi cımbızla alıyo makinenin başlığı. Onunla koltukaltını bıyığını bacağını kolunu alabilirsin ama bikini bölgesi için ağda şart. Veya tüy dökücü sprey kullan orası için.
Bence yinede ağdaya alışsan iyi olur, bununda tek yolu düzenli bir şekilde kuaföre gitmektir.
Başla ilk başlarda canın çok yanar ve düzgün alınamayabilir ama zamanla düzene oturur
İlk inden çok korkuyorum ama
Başka bir yöntem tavsiye edicem sana. İstanbul'da olman gerekli ama.
Değilim ama ne?
lazer tavsiye edecektim iyi bir merkezde.
En iyisihamam otu kullansana?
O ne?
Bayansin hamam otunu bilmiyonmu? Ben erkekler kullanmaz onu bayanlaraözel normal un gibi görüntusu hafif su ile o ıslat sonra kıl olan yerlere sür her tarafa sonra suyla elini hiç vurma yıka kıllar kendi dökülür bide geç çıkartır
Hadi ya
Peki çıkarken azalır mı tüy dökücü gibi jilet etkisi mi yapar?
Azalma olursen jileti falan unut yanlız hamam otunun kötü kokusu var sen gül kokusu satılır ayrı sen ondan al suyla ıslatıp az sür nerde kullancaksan 2 dakka dursun suyla yıka tertemiz olur
Çok sağol not aldım deneyeceğim
Ağda falan sündürür onları kullanmayın sarkma meydana gelir üstelik canınızı boş yere yakıyonuz. Internettende arastirabilirsin bu dediğimi
tamam teşekkür ederim :)
Nedicem mutlaka yaparken cam açık olsun icerinin hava alması için
Sormak istediğin olursa Özelden yazabilirsin
Cevap
7Cevap
Agdaciya gidip para basman yeterli olur. Nasil bir ormanin icinde yasadigi tahmin etmek bile urkutucu.
Evet berbat ya 😲😲😲
Geç :) kuaföre gidip birkaç kez yaptırdığında alışırsın zaten.
Acısını hafifletemezsin ağdanın acısı aynıdır.
Kuaföre git açarsın bir şey olmaz 10 dakika sürücek sonra rahat ediceksin
kuaföre yaptır tüm vucut hiç uğraşma derim 2 haftaya bir anca çıkar ince ince
Müslüm baba dinlemeyi bırakıp
Ajdara geçtiğinde hallolur...
kuafore git iyi olursa canin fazla yanmaz
Nasıl yanmasın ya jilet kalınlaştırdı köklerini. Ben evde denedim çok ac8dı hepsini alamadm ama
sen kendin acir diye cekinerek alirsin orada birden yaptiklari icin o kadar acimaz
İlk kuafore gitmen lazim evde canini cok yakarsin
Denedim de alamadım hepsini acıdı
lazer yaptır fazla tutmaz
bir arkadaş yaptırdı açısından yürüyemez oldu resmen?
Peki fiyat ne kadardır?
Jiletle başlamasıydın keske
İlk genćlikte hata iste
Kullanıyorum da onlar genital bölge için uygun değil yazıyor yanı zararı var galiba ben de korkuyorum
Agdayla gevşetebilir bölge hassas çünkü, genital bölge için olanda var, zaten gidip içine surme sakin , kenarlara sur bacaklarını iyice ac , zaten hemen anlarsın sıcaklık yapıyor sürdükten sonra, başka akla gelen bisey yok , belki aşağıda aynı şeyi söyleyen vardı, sıcak suda bekleyip yap, killi bölgeyi genişletir ,
once suda baya bı bekle sıcak su da ama
Yuh nasıl sıcak suda bekleyeyim ki?
ya sıcak ta kaynar degılya dus aldıgın su ıste
Öff çok kötü bitik muhabbet
Epilasyon
kuaföre git derim
Epilasyona git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar